Horren en hordeur onderdelen

Ontdek de perfecte hor voor openslaande deuren – Kies uit ons assortiment en geniet van maatwerk oplossingen voor vlieg- en insectenwering. Eenvoudig te meten, bestellen en monteren!
Ontdek de perfecte hor voor openslaande deuren – Kies uit ons assortiment en geniet van maatwerk oplossingen voor vlieg- en insectenwering. Eenvoudig te meten, bestellen en monteren!

Onze selectie aan horren

Daarom onze horren

Meten en monteren is zóóó makkelijk

Gemakkelijk zelf meten en monteren met onze instructies voor horren en hordeuren.

Instructies voor het monteren en inmeten van horren

Wat raden wij je aan?

''Super kwaliteit horren, heel makkelijk te plaatsen''

''Nog nooit eerder een hor online gekocht, waardoor ik niet wist welke ik moest kopen. Enorm goed geholpen door de klantenservice. Zelf ben ik niet handig, maar ondanks dat heel makkelijk de hor kunnen plaatsen.''

Deze klanten gingen je al voor

Het begint allemaal bij meten.

Veelgestelde vragen

De originele plissé hordeur is uitermate goed geschikt voor dubbele openslaande deuren of tuindeuren. En is op iedere RAL kleur te produceren.

Klemhor diepte klemmetjes onderdelen t.b.v. klemhor

Voor de klemhor zijn er verschillende diepte klemmen verkrijgbaar namelijk 5, 10, 17 en 23 millimeter. Deze zijn per vier per soort verkrijgbaar. Je bepaalt met deze klemmen eigenlijk hoe ver de hor van je raam af komt te staan. Soms zit er bijvoorbeeld een luchtrooster boven in het raam. Wanneer je deze sluit wil je niet dat deze tegen het gaas aan komt. Door in dat geval de langste klem diepte te kiezen weet je zeker dat je die afstand overbrugt.

Inzethor onderdelen

De inzet hor is qua losse onderdelen verkrijgbaar met stalen of kunststof veren. Los per 4 te verkrijgen. Deze zijn makkelijk op de inzethor te schuiven. Daarnaast kunnen we ook de verschillende type gaas die past in de inzethor naar je afsturen.

Horren onderdelen

We hebben alle benodigde onderdelen voor de montage of reparatie van de horren uit het assortiment in huis. Hierdoor kunnen we deze snel naar je toesturen vaak per post waardoor je het in enkele dagen binnenkrijgt.

Los horrengaas per meter bestellen voor klemhor, inzethor en vaste hordeur

We kunnen standaard zwart/grijs gaas, pollengaas en petscreen gaas per meter leveren. Bestel je meerdere meters dan zullen we dit als een geheel naar versturen zodat je deze mogelijk zelf nog kan aanpassen.

Plissé hordeur onderdelen

Bij Handige Horren kun je terecht voor diverse onderdelen voor plisse hordeuren. Zo bieden wij bijvoorbeeld hoeklijnen en montage clips aan, die je helpen bij het monteren van je plisse hordeur. Ook kun je bij ons terecht voor vervangende onderdelen, zoals het plisse gaas of de handgreepjes.

Hordeur onderdelen

Een hordeur is ideaal voor het buiten houden van insecten, terwijl je toch frisse lucht binnenlaat. Bij Handige Horren vind je diverse onderdelen voor (plissé) hordeuren, zoals klemmetjes en handgrepen. Ook bieden wij gaas per meter aan, zodat je het gaas van je hordeur zelf kunt vervangen wanneer dat nodig is. Ook losse grijze ondergeleiders waar de hordeur overheen loopt kunnen we leveren. Zowel de schuine als de rechte variant. Zo kun je je hordeur eenvoudig en snel repareren met deze onderdelen.

Hoeklijnen t.b.v. plissé hordeur

Hoeklijn onderdelen ten behoeve van een originele plissé hordeur is nodig bij op de dag montage. Dit wordt bijvoorbeeld ook veel gedaan bij dubbel openslaande (tuin) deuren. De hoeklijnen of wel L profiel genoemd heeft de afmeting 20/40. We kunnen deze in iedere RAL-kleur leveren. Deze zijn van volledig aluminium en daarmee ook roestvrij.

Montageclips t.b.v. plissé hordeur

Montageclips zitten achterin de originele plissé hordeur. Met de plak strips worden deze tegen het kozijn of hoeklijn aangeplakt. Vervolgens kun je deze met de schroefgaatjes nog vast schroeven indien gewenst.

Handgreepjes

Handgreepjes zijn een belangrijk onderdeel van horren en hordeuren. Ze maken het openen en sluiten van de hor of hordeur gemakkelijker. Bij Handige Horren vind je plisse hordeur handgreepjes die geschikt zijn voor onze typen plissé hordeuren. Onze handgreepjes zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je hor of hordeur goed te bedienen is. We versturen deze per twee stuks naar je toe per post.

3M Primer en ontvetting doekjes

Wanneer je producten wilt plakken wil je er zeker van zijn dat dit perfect plakt. Door deze primer en ontvetting doekjes te gebruiken weet je zeker dat je kozijn super goed schoon wordt zodat de aanhechting het beste werkt, jarenlang. Ook deze producten dragen bij aan de horren onderdelen.

Hulp bij het vinden van de juiste onderdelen voor horren en hordeur

Weet je niet zeker welke onderdelen je nodig hebt voor je raamhor of hordeur? Stuur ons een foto van je situatie of onderdeel die je vervangen wilt hebben aan je hor per chat of mail. Vaak kunnen we je op afstand al goed helpen en oplossing bieden.

Hoe versturen jullie de horren en hordeur onderdelen?

Afhankelijk van de grootte van het pakket versturen we de onderdelen naar je toe. Klemmetjes of veren voor de inzethor en klemhor kunnen we goed per post versturen. Grote pakketten zoals hoeklijnen versturen we met onze eigen vervoersdiensten rechtstreeks vanuit de fabriek. Hier ontvang je dan ook een track and trace code van.

Welk onderdeel past bij mijn hor?

Weet je niet welk onderdeel bij jou type hor past. Je kan ons altijd contacten per mail of chat en we kijken gewoon even met je mee!