-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Hordeuren, welk type deur heb jij?

Ben je op zoek naar raamhorren voor elk kozijn? Selecteer eerst in welke situatie jij een raamhor wilt plaatsen. Er is voor elke situatie bijna altijd een goede oplossing!

Hordeuren op maat bestellen

Hordeuren zijn er in allerlei soorten en maten. Hordeuren op maat zorgen ervoor dat je lekker je deuren open kan zetten zonder dat er ongedierte of vuil de kamer binnenkomt. Welk type hordeur het beste bij jouw kozijn past is soms lastig te bepalen. Bij Handige Horren zullen we je helpen bij het zoeken van de beste hordeur voor jouw situatie middels onze keuzehulp en duidelijke instructievideo’s. Kom je er hierna nog niet uit? Je kan ook online een afspraak met ons maken. We kijken dan digitaal met je mee via chat of videoverbinding.

Verschillende soorten hordeuren en kozijnen

Op ieder potje past een deksel ofwel in iedere deur past een hor. Bij Handige Horren selecteren we de hordeur aan de hand van het type kozijn. Zo onderscheiden we het kozijn in: houten-, kunststof of aluminium kozijnen. En het soort hordeur voor schuifpui, hordeur dubbel openslaande deur en hordeur enkele draaideur. Alle hordeuren van Handige Horren kunnen op gewenste maat en kleur worden geproduceerd. Ook met verschillende type gaas. De plisse hordeur is vrijwel in iedere situatie te plaatsen.

Hordeur op maat, uw kozijn is uniek

Elke deur en bijbehorend kozijn is uniek. Daarom is het zaak dat de hordeur perfect aansluit bij jouw situatie. Alle hordeuren in het assortiment van Handige Horren kunnen op iedere gewenste maat en kleur worden gemaakt. We begrijpen maar al te goed dat het lastig kan zijn het juiste op maat gemaakte hordeur te selecteren. Hierom hebben we inmeet en montagevideo’s gemaakt en kunnen we je persoonlijk helpen via mail of FaceTime.

De voordelen van hordeuren

Ventilatie

Bij het gebruik van hordeuren kan je de ramen/deuren tegen elkaar open zetten. Dit zorgt voor frisse lucht en ventilatie in je huis of kantoorpand. Deze frisse lucht draagt weer bij aan de gezondheid. Vieze geurtjes in je huis is dan ook verleden tijd ;).

Houd ongedierte buitenshuis

Doordat de hordeur de opening van de deur volledig afsluit kunnen er geen vliegjes, muggen of andere insecten meer naar binnen. Alle producten van Handige Horren zorgen voor een 100% afsluiting voor ongedierte.

Goede nachtrust

Omdat je de slaapkamer goed kan doorluchten krijg je voldoende frisse lucht in je kamer. Ook hoef je niet meer in je onderbroek achter de muggen aan die ‘s nachts langs je oor vliegen.

Hordeuren voor schuifpui

Bij een schuifpui is de originele plisse hordeur een ideale oplossing! Deze kun je vaak heel goed ‘in de dag’ of wel ‘tussen het kozijn’ plaatsen. Let wel even op of de deurhendel niet in de weg zit. We hebben hele handige instructievideo’s gemaakt die je helpen inmeten en monteren van de hordeur in een schuifpui. Een enkele hordeur loopt tot een maximale breedte van 1900mm. Heeft u een grotere schuifpui opening dan dit? Dan kan er gebruik gemaakt worden van een dubbele hordeur.

Hordeur voor dubbel openslaande deuren

Dubbel openslaande deuren zijn perfect voor de originele plissé hordeur. We komen dubbel openslaande deuren veel tegen bij bijvoorbeeld tuindeuren. Omdat de deuren naar buiten openslaan wordt de hordeur binnenshuis geplaatst. Dit kan zowel ‘in de dag’ als ‘op de dag’ afhankelijk van jouw situatie. Klik op de volgende link om het volledige assortiment hordeuren voor dubbel openslaande deuren te bekijken.

Hordeur voor een (enkele) draaideur

Hordeuren voor een draaideur zijn simpel in te meten en te monteren met onze instructievideo’s en online hulp. Het meest gebruikte product in deze situatie is de originele plisse hordeur. Zeer geschikt voor montage zowel ‘in de dag’ als ‘op de dag’. Zeker weten dat de hordeur in uw situatie past? Contact ons dan zodat we je persoonlijk kunnen helpen!

Insectenhor deur

Ook insectenhor deur en vliegenhor deur kunt u vinden bij Handige Horren. Dit zijn horren om insecten tegen te gaan. Zo voorkomt u dat uw huis vol insecten zit wat natuurlijk geen pretje is.

Vaste hordeur

Ook hebben we bij Handige Horren de vaste hordeur op maat in het assortiment. Dit type hordeur hangt in scharnieren kan worden afgesloten met magneetjes. Het werkt in principe hetzelfde als een normale deur. Optioneel kan je de vaste hordeur uitvoeren met extra schop platen.

Hordeur kopen

Bent u opzoek naar een hor en wilt u graag een hordeur kopen? Dan bent u bij Handige Horren aan het juiste adres. Wij bieden u een compleet assortiment horren aan die we ook op maat kunnen maken. Zo bieden we u de oplossing voor ieder probleem.

Waarom hordeuren kopen bij Handige Horren?

Handige Horren is een jong en ambitieus team die het bestellen van hordeuren op maat zo simpel en toegankelijk als mogelijk wilt maken voor jou. Met de bijbehorende after service en zonder zorgen. We horen vaak dat het toch als een risico wordt ervaren om horren te bestellen en op maat te laten maken. Het is toch precisiewerk en mocht het mislukken heeft het ook geen effectiviteit. Middels onze instructie- en montage video’s en persoonlijke online hulp heb je binnen no-time hordeuren op maat in huis. We helpen je online ook graag mocht je er zelf niet uitkomen.

Veel gestelde vragen

Hoe snel worden hordeuren geleverd?

De hordeuren worden op maat gemaakt en deze kunnen we binnen 10 werkdagen bij je leveren. Wanneer een hordeur op speciale kleur gespoten moet worden versturen we de producten met 15 werkdagen. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte. Als de hordeuren op maat klaar zijn voor verzending ontvang je hier een track and trace van.

Waarom bestellen bij Handige Horren?

Bij Handige Horren helpen we je graag bij de keuze en bestelling van jouw hordeur op maat. Samen helpen we je graag om de perfect oplossing voor je te vinden.

Welke type hordeur past het best in mijn kozijn?

Bij ieder kozijn past een geschikte hordeur. In een schuifpui wordt doorgaans een plissé hordeur geplaatst. Bij dubbel openslaande tuindeuren wordt vaak een dubbele originele plisse hordeur op de dag geplaatst. Ontvang je graag advies welke type het beste bij jouw past? Neem dan contact met ons op!

Uitgelichte Handige Horren

Een selectie van uitgelichte Handige Horren hordeuren.