Plisse hordeur handgreep

15,00

Stel je product samen

  • Bijv: hordeur slaapkamer

Alles over de Plisse hordeur handgreep

Een plisse hordeur handgreep is een handige toevoeging voor de bediening van je hordeur. Deze handgreep is ontworpen om het openen en sluiten van de hordeur eenvoudiger te maken. Je kunt de handgreep bevestigen door deze te klemmen of extra vast te schroeven, afhankelijk van jouw voorkeur. In het wit en het zwart verkrijgbaar.

Met de handgreep kun je de hordeur nog gemakkelijker bedienen. Door simpelweg de handgreep vast te pakken en de hordeur van links naar rechts te trekken, kun je de hordeur plisse soepel openen en sluiten. Bovendien kun je door de handgreep tegen de hordeur te klemmen deze op de gewenste stand vastzetten. Hierdoor kun je de plisse hordeur op een comfortabele hoogte vastgrijpen. Ook kan dit handig zijn voor slechtzienden door een zwarte handgreep op een witte deur te gebruiken.

Het is een kwestie van smaak om gebruik te maken van de hand grepen. De een vind het mooi en de ander niet. Bij bestelling van zowel een enkele plisse hordeur als een dubbele plisse hordeur zitten de grepen standaard inbegrepen. Mocht je deze willen vervangen zijn deze dus ook los verkrijgbaar en binnen een dag naar je toe verstuurd.

Wanneer je plisse hordeur in de dag is geplaatst, kan het voorkomen dat er niet genoeg ruimte is om een handgreep te bevestigen. In dat geval kun je ervoor kiezen om de hordeur zonder handgreep te bedienen. De cassette zelf is namelijk ook makkelijk te gebruiken om de deur te openen en te sluiten. De lijst hiervan is ook sterk genoeg voor de bediening van de hordeur. Het gebruik van een dergelijke hand greep is daarom ook optioneel en geen vereisten voor gebruik van de hordeur.

Een plisse hordeur handgreep is niet alleen handig in gebruik, maar kan ook helpen om de levensduur van de hordeur te verlengen. Doordat je de hordeur gemakkelijker en met meer precisie kunt bedienen, zal de hordeur minder snel beschadigen en dus langer meegaan. De ervaring leert namelijk dat bijvoorbeeld kinderen de hordeur openen en deze bij het gaas kunnen pakken omdat ze geen greep zien om deze vast te grijpen.

Een handgreep bestellen bij Handige Horren is super makkelijk en snel in huis. Omdat we deze rui op voorraad hebben kunnen we deze na bestelling direct naar je afsturen met de post. Vaak heb je deze dan al binnen enkele dagen in huis, zo snel kan het gaan. Weet je niet zeker of je de juiste handgreep hebt? Dan kun je ook even contact met ons opnemen zodat we je kunnen helpen!

Al met al is een plisse hordeur handgreep een slimme aankoop als je op zoek bent naar meer gemak en comfort bij het gebruik van je hordeur. Of je nu kiest voor een geklemde of geschroefde bevestiging, met een handgreep kun je de hordeur optimaal bedienen en op de gewenste stand gebruiken.

Soort kozijn Houten kozijn, kunststof kozijn en aluminium kozijn
Kleuren In iedere gewenste RAL-kleur mogelijk.
Materiaal Profiel aluminium
Type gaas Grijs, zwart en pollengaas
Maximale hoogte 2200MM
Maximale breedte 1500MM
Productsoort Horren
Diepte De inzethor kan uitgevoerd worden in small (18mm), standaard (33mm) en extra diep (43mm)

Waarom zou ik een plisse hordeur handgreep willen gebruiken?

Een plisse hordeur handgreep is ontworpen om het openen en sluiten van de hordeur eenvoudiger te maken. Door simpelweg de handgreep vast te pakken en de hordeur van links naar rechts te trekken, kun je de hordeur plisse soepel openen en sluiten. Bovendien kun je door de handgreep tegen de hordeur te klemmen deze op de gewenste stand vastzetten. Hierdoor kun je de plisse hordeur op een comfortabele hoogte vastgrijpen.

Zijn de handgrepen verkrijgbaar in verschillende kleuren?

Ja, de handgrepen zijn verkrijgbaar in wit en zwart.

Kan ik de handgreep ook los bestellen als ik mijn hordeur al heb?

Ja, de handgrepen zijn los verkrijgbaar en kunnen binnen een dag naar je toe verstuurd worden.

Is het noodzakelijk om een handgreep te gebruiken bij een plisse hordeur?

Nee, het gebruik van een handgreep is optioneel en geen vereiste voor gebruik van de hordeur. Als de hordeur in de dag is geplaatst en er geen ruimte is voor een handgreep, kan de hordeur nog steeds bediend worden door de cassette te gebruiken. Echter kan een handgreep wel helpen om de levensduur van de hordeur te verlengen, omdat de hordeur gemakkelijker en met meer precisie kan worden bediend.