-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Ondergeleider plisse hordeur

18,50

Stel je product samen

  • Bijv: hordeur slaapkamer

Alles over de Ondergeleider plisse hordeur

Ondergeleider plisse hordeur

De plisse hordeur van Handige Horren wordt afgeleverd met grijze ondergeleider/onderdorpel of optioneel schuine onderstrip geleverd. De schuine onderstrip gebruik je pas wanneer je onderdorpel schuin afloopt, bijvoorbeeld in sommige schuifpuien het geval. De hordeur heeft een rechte ondergeleider nodig om optimaal te functioneren. Door een schuine onderstrip op een schuine onderdorpel te plakken creeer je een haakse hoek. Wanneer je dus een normale rechte onderdorpel hebt kun je gewoon de standaard rechte onderdorpel gebruiken.

Onderstrip plisse hordeur uit voorraad leverbaar

Zowel rechte als schuine ondergedorpels kunnen we uit voorraad leveren. Omdat dit soms flinke pakketjes kunnen worden versturen we deze met onze eigen vervoersdienst wel proberen we deze binnen een week bij je langs te brengen.

Schuine ondergeleider plisse hordeur monteren

Een ondergeleider monteren voor een hor deur is heel simpel. Onderop de onderstrip zit een plakstrip, hiermee kun je gemakkelijk de strip op je kozijn plakken. Wel adviseren eerst goed het kozijn schoon en vetvrij te maken voor optimale plak sterkte.

Een goeie tip bij het plakken is om eerst de ondergeleider op de goede plek te leggen, vervolgens het begin van de plastic plak beschermlaag weg te halen en geleidelijk deze verder te trekken. Al begeleidend kun je op deze manier het makkelijkst de onderstrip voor de plisse hordeur bevestigen. Duw deze als laatste nog even goed aan.

Onderdorpel plisse hordeur in verschillende lengtes verkrijgbaar

De onderstrips voor de plisse hordeur kan je in verschillende lengtes bestellen. De volgende opties aan lengtes zijn beschikbaar:

  • Vlakke ondergeleider 2600mm
  • Schuine ondergeleider 1000mm
  • Schuine ondergeleider 1300mm
  • Schuine ondergeleider 1600 mm
  • Schuine ondergeleider 2600mm

Plisse hordeur ondergeleider essentieel bij gebruik van de plisséhordeur

De grijze onderdorpel is een essentieel onderdeel bij gebruik van je hordeur. Deze houdt de hordeur op de juiste plek bij het gebruik. Zonder deze onderstrip zal de hordeur alle kanten op kunnen schieten en dus uit de bovengeleider schuiven.

Soort kozijn Houten kozijn, kunststof kozijn en aluminium kozijn
Kleuren In iedere gewenste RAL-kleur mogelijk.
Materiaal Profiel aluminium
Type gaas Grijs, zwart en pollengaas
Maximale hoogte 2200MM
Maximale breedte 1500MM
Productsoort Horren
Diepte De inzethor kan uitgevoerd worden in small (18mm), standaard (33mm) en extra diep (43mm)

Wat is het verschil tussen een rechte en schuinde onderstrip voor een plisse hordeur?

De rechte onderstrip wordt gebruikt bij een recht onderdorpel, terwijl de schuine onderstrip wordt gebruikt bij een schuin aflopende onderdorpel.

Hoe monteer ik een ondergeleider voor een plissé hordeur?

Om de onderstrip het beste te bevestigen, is het raadzaam om het kozijn eerst schoon en vetvrij te maken. Plaats de onderstrip vervolgens op de gewenste plek en trek geleidelijk de plakbeschermlaag eraf zodat deze plakt. Duw de onderstrip tenslotte goed aan.

In welke lengtes zijn de onderdorpels beschikbaar?

De onderdorpels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, waaronder 2600 mm voor de vlakke ondergeleider en 1000 mm, 1300 mm, 1600 mm en 2600 mm voor de schuine ondergeleider.