-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Iedereen handig met horren!

In 2019, tijdens de studie Ondernemerschap & Retail Management aan de HAN in Nijmegen, zijn we gestart met een montagebedrijf in de horren branche. Een lokaal georiënteerd bedrijf met de focus op het inmeten en plaatsen van raamhorren en hordeuren. Hierbij nemen we het gehele proces van inmeten tot en met montage uit handen, thuis bij de consument. Door de jaren heen hebben we meer dan honderden kozijnen gezien. Uit onze eigen ervaring weten we dat bij elk kozijn een goede oplossing voor een hor te plaatsen is. Met de kennis en ervaring die we in de praktijk hebben opgedaan, willen we deze vertalen in de inmeet- en montage-instructies en iedereen Handig maken met Horren.

Handige Horren is geboren en ontstaan uit de wens om consumenten een eenvoudig en toegankelijk alternatief te bieden voor het aanschaffen van kwalitatief hoogwaardige horren en hordeuren. Als online bedrijf richten we ons op de verkoop van deze producten en hebben we ons daarom gespecialiseerd in de inmeet- en montage-instructies, zodat de consument zelf gemakkelijk horren kan inmeten en plaatsen.

Onze missie is iedereen Handig maken met Horren. Ofwel het proces van aanschaffen en installeren van horren en hordeuren zo eenvoudig mogelijk maken en hierdoor levertijd te minimaliseren. Dit doen we door middel van heldere en gedetailleerde instructies en door het aanbieden van persoonlijk advies. Bovendien staan we altijd klaar om onze klanten te helpen met vragen en ondersteuning bij het installeren van hun producten.

Handige Horren team

Waarom Handige Horren?

Waarom zou je voor Handige Horren kiezen terwijl er ook zoveel andere aanbieders zijn op het gebied van horren en raamdecoratie? Goede vraag! Bij Handige Horren hoef je je geen zorgen te maken over de verschillende soorten horren en over welke maten hierin belangrijk zijn. Wij zorgen ervoor dat het product altijd past!

Met de Handige Horren instructievideo’s is horren bestellen een fluitje van een cent. Kom je er zelf echt niet uit? Dan helpen we je met een videoverbinding. Omdat dit proces over maatwerk en precisie gaat, begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om de juiste maten en producten te selecteren.