Tijd om kennis te maken.

Het verhaal van Handige Horren.

Stap binnen in de wereld van Handige Horren, waar we geloven dat horren meer zijn dan alleen functionele oplossingen. In 2019 zijn we gestart als horrenmonteurs tijdens onze studie Ondernemerschap & Retail Management aan de HAN in Nijmegen. Ons doel was simpel: het meten en plaatsen van horren moest eenvoudiger worden voor jou, de consument.

Met meer dan 4 jaar ervaring in het vak zijn wij echte horrenexperts geworden. We hebben honderden kozijnen gezien en weten dat achter elk kozijn een perfecte oplossing schuilt voor een hor. Deze ervaring hebben we omgezet in duidelijke inmeet- en montage-instructies om iedereen Handig te maken met Horren.

De geheimen van Handige Horren

Iedereen handig met horren.

Bij Handige Horren geloven we in glimlachwekkende service die je leven makkelijker maakt. Onze trendy ontwerpen gaan hand in hand met ongeëvenaarde kwaliteit. We willen niet alleen dat onze horren perfect passen, maar ook dat het proces van bestellen en installeren moeiteloos verloopt, of je nu een doorgewinterde klusser bent of twee linkerhanden hebt.

Dus, of je nu op zoek bent naar een inzethor, raamhorren, hordeuren of andere horrenoplossingen, Handige Horren staat voor je klaar. Laat ons je begeleiden door het proces en geniet binnenkort met een glimlach van frisse lucht, zonder zorgen!