Iedereen handig met horren!

Handige Horren is ontstaan na het zelf ondervinden van een probleem.  Tijdens de studie ondernemerschap en retail management hebben we onderzoek gedaan naar de horren branche. Uit dit onderzoek bleek dat veel consumenten het risico niet aandurfden om zelf horren te plaatsen thuis. Dit kon en moest beter. Onze missie is om iedereen handig te maken met horren. 

Handige Horren biedt de hoogste kwaliteit in horren en hordeuren. Er wordt maatwerk en precisie vereist in dit vak. Met de kennis van de studie in combinatie met de ervaring en precisie van maatwerk wilt Handige Horren uw huis insectenvrij houden. 

Waarom Handige Horren?

Waarom zou u voor Handige Horren kiezen terwijl er ook zoveel andere aanbieders zijn op het gebied van horren en raamdecoratie? Goede vraag! Bij Handige Horren hoeft u zich niet druk te maken over de verschillende soorten horren en over welke maten hierin belangrijk zijn. Wij zorgen ervoor dat het product altijd past!

Met de Handige Horren instructievideo’s is horren bestellen een eitje. Kom je er zelf echt niet uit? Dan helpen we je met een videoverbinding. Omdat dit proces over maatwerk en precisie gaat, snappen wij dat het soms lastig kan zijn om de juiste maten en producten te selecteren.