Montage clip plisse hordeur

12,50

Stel je product samen

  • Bijv: hordeur slaapkamer

Alles over de Montage clip plisse hordeur

Montage clip zijn een handige en eenvoudige manier om een plisse hordeur te bevestigen aan het kozijn of de hoeklijn van een deur. Deze clips worden achterin de originele plissé hordeur bevestigd en kunnen vervolgens met behulp van plakstrips tegen het kozijn of hoeklijn worden aangeplakt. Als extra bevestiging kunnen de clips ook nog vastgeschroefd worden met behulp van schroefgaatjes. De montageclips zijn niet alleen handig bij het bevestigen van de hordeur, maar ook bij het verwijderen ervan. Door een stevige ruk aan de plissé hordeur te geven, zal deze loskomen van de montageclips. Dit is vooral handig als je de hordeur in de winter wilt opbergen, of als je bijvoorbeeld een feestje geeft en meer ruimte wilt creëren.

Montage clip voor plisse hordeur zijn per vier stuks te bestellen en kunnen uit voorraad worden geleverd. Hierdoor ontvang je ze vaak al binnen een dag. Het is belangrijk om de juiste montageclips te bestellen die passen bij de maat van jouw plissé hordeur en het kozijn of hoeklijn waar je de hordeur aan wilt bevestigen.

De plak strips zijn noodzakelijk voor de montage van de clips, omdat deze ervoor zorgen dat de clips stevig vastzitten aan het kozijn of hoeklijn. De clips kunnen vervolgens in de plakstrips worden bevestigd. Het is belangrijk om de plakstrips op een schone en droge ondergrond aan te brengen, zodat de clips goed blijven zitten en niet loslaten.

Het gebruik van montage clip/clips is een veilige en duurzame oplossing voor het bevestigen van een plisse hordeur. Door de hordeur op deze manier te bevestigen, voorkom je dat de hordeur gaat klapperen of wegwaaien bij een windvlaag. Bovendien kun je de hordeur eenvoudig verwijderen als je deze niet meer nodig hebt, waardoor je meer flexibiliteit hebt in het gebruik van je deur.

Kortom, montage clips zijn een handige en eenvoudige manier om plisse hordeuren te bevestigen en te verwijderen. Door de juiste clips en plakstrips te gebruiken, zorg je voor een veilige en duurzame bevestiging van je hordeur.

Soort kozijn Houten kozijn, kunststof kozijn en aluminium kozijn
Kleuren In iedere gewenste RAL-kleur mogelijk.
Materiaal Profiel aluminium
Type gaas Grijs, zwart en pollengaas
Maximale hoogte 2200MM
Maximale breedte 1500MM
Productsoort Horren
Diepte De inzethor kan uitgevoerd worden in small (18mm), standaard (33mm) en extra diep (43mm)

Wat zijn montage clips en hoe worden ze bevestigd aan de plissé hordeur en het kozijn?

Montageclips zijn bevestigingsclips die achterin de originele plissé hordeur worden bevestigd. Ze worden met plakstrips tegen het kozijn of hoeklijn aangeplakt en kunnen indien gewenst nog vastgeschroefd worden met behulp van schroefgaatjes.

Kunnen montageclips worden gebruikt om de hordeur te verwijderen van het kozijn en zo ja, hoe werkt dit?

Ja, de montageclips kunnen gebruikt worden om de hordeur te verwijderen van het kozijn. Door een stevige ruk aan de plissé hordeur te geven, zal deze loskomen van de montageclips.

Is de montage clip in verschillende aantallen te verkrijgen?

De montageclips zijn per vier stuks te bestellen en kunnen uit voorraad worden geleverd. Hierdoor ontvang je ze vaak al binnen een dag.

Hoe snel kunnen de montage clips plisse hordeur worden geleverd?

Deze kunnen we vaak met een dag naar je toe versturen omdat we de montage clips op voorraad hebben! We versturen deze met de post.

Wat is de functie van de plak strips en zijn deze noodzakelijk voor de montage van de clips?

De plak strips zijn nodig voor de montage van de clips, omdat deze ervoor zorgen dat de clips stevig vastzitten aan het kozijn of hoeklijn. De clips kunnen vervolgens in de plakstrips worden bevestigd.