Kunststof wervel voor voorzethor

15,00

Stel je product samen

  • Bijv: hordeur slaapkamer

Alles over de Kunststof wervel voor voorzethor

Een kunststof wervel is een onmisbaar onderdeel voor het bevestigen van een voorzethor of raamhor. Dit kleine, maar essentiële onderdeel maakt het mogelijk om de hor op een stevige en veilige manier te bevestigen.

De kunststof wervel wordt doorgaans geleverd als een klein, wit onderdeel dat bestaat uit twee delen. De ronde wervel en bijbehorende schroef. Door de hor op juiste plek voor het raam te hangen weer je precies waar de draaiwervels geplaatst moeten worden. Deze kan je d.m.v. de meegeleverde schroeven in je kozijn schroeven. Hierdoor zal de hor stevig op zijn plaats blijven zitten.

Het grote voordeel van een kunststof wervel is dat deze gemakkelijk te monteren en demonteren is. Door middel van een schroef kan de wervel aan het kozijn worden bevestigd, waarna de hor tussen het kozijn en de wervel kan worden geklemd. Op deze manier blijft de hor stevig op zijn plaats zitten, zonder dat er lijm of andere bevestigingsmiddelen nodig zijn.

Een ander voordeel van een kunststof wervel is dat deze in alle richtingen gedraaid kan worden. Hierdoor is het mogelijk om de hor op elke gewenste positie te plaatsen. Wil je de hor verwijderen? Dan hoef je alleen maar de wervel draaien en de hor uit de klem te halen. Zo kun je de hor eenvoudig schoonmaken en opbergen, bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden.

Al met al is de kunststof wervel voor raamhor een klein maar belangrijk onderdeel voor de bevestiging van een voorzethor. Dankzij dit onderdeel kun je de hor stevig en veilig op zijn plaats houden, zonder dat hier ingewikkelde bevestigingsmethoden voor nodig zijn. Het monteren en demonteren van de hor is hierdoor zeer eenvoudig, en je kunt de hor altijd gemakkelijk verwijderen wanneer dat nodig is.

Soort kozijn Houten kozijn, kunststof kozijn en aluminium kozijn
Kleuren In iedere gewenste RAL-kleur mogelijk.
Materiaal Profiel aluminium
Type gaas Grijs, zwart en pollengaas
Maximale hoogte 2200MM
Maximale breedte 1500MM
Productsoort Horren
Diepte De inzethor kan uitgevoerd worden in small (18mm), standaard (33mm) en extra diep (43mm)

Wat is een kunststof wervel?

Een kunststof wervel is een klein, draai onderdeel dat bestaat uit twee delen en wordt gebruikt voor het bevestigen van een voorzethor of raamhor tegen je kozijn.

Hoe wordt de kunststof wervel bevestigd?

De kunststof wervel kan met behulp van een schroef  en het schroefgat in de wervel aan het kozijn worden bevestigd, waarna de hor tussen het kozijn en de wervel kan worden geklemd.

Wat zijn de voordelen van een kunststof wervel?

Het grote voordeel van een kunststof wervel is dat deze gemakkelijk te monteren en demonteren is met behulp van de schroef en de wervel. Daarnaast kan de wervel in alle richtingen gedraaid worden, waardoor de hor op elke gewenste positie geplaatst kan worden.

Hoe kan de hor worden verwijderd als deze niet meer nodig is?

Om de hor te verwijderen, hoef je alleen maar de wervel los te draaien en de hor uit de klem te halen. Zo kun je de hor eenvoudig schoonmaken en opbergen, bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden.