-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Muggenhor

Situatie foto's van muggenhorren

Muggenhorren: bescherm je huis tegen muggen en insecten

Muggenhorren, ook bekend als muggenhor, anti-muggen hor of hor tegen muggen, zijn speciaal ontworpen om huizen en kamers te beschermen tegen muggen en andere insecten. Dit soort hor bestaat uit fijn gaas en creëert een barrière tussen de binnen- en buitenlucht, waardoor de gezondheid van je gezin beschermd wordt tegen ziektekiemen die door insecten worden overgebracht.

Verschillende soorten muggenhorren: Welke is geschikt voor jou?

Er zijn verschillende soorten muggen hor voor ramen zoals voor draaikiepramen, dakramen en naar buiten draaiende ramen. De keuze voor de juiste mug hor is makkelijk te maken als je weet wat voor type kozijn raam je hebt. Aan de hand hiervan hebben we verschillende opties bijpassende muggenhorren. Bij Handige Horren bieden wij maatwerk horren die aangepast kunnen worden aan jouw specifieke behoeften.

Muggen hor raam op maat in iedere gewenste kleur

We kunnen de horren in iedere gewenste RAL-kleur maken. Vaak wordt er gekozen de muggen raam hor op dezelfde kleur te maken als het kozijn zodat deze mooi wegvalt en het een geheel lijkt met je kozijn.

Monteren van een muggenhor: Eenvoudiger dan je denkt

Het monteren van een muggenhor op of in je raam is eenvoudiger dan je denkt. Meestal volg je simpelweg de bijgeleverde instructies en bevestig je de hor in het raam dit kan vaak zonder boren of schroeven. We hebben hiervoor duidelijke instructies zodat iedereen een hor kan inmeten en plaatsen. Bij Handige Horren kun je kiezen voor professionele montage door onze eigen installateurs.

Hoe beschermt een muggenhor tegen muggen en insecten

Een muggenhor beschermt tegen muggen en andere insecten door het fijne gaas dat het binnendringen van insecten belemmert. Hierdoor creëer je een barrière voor insecten tussen de buiten en binnen, zonder dat je je moet afsluiten van de frisse lucht. Bij Handige Horren zorgen we ervoor dat je ruimte 100% is afgesloten voor muggen.

De voordelen van een muggen hor op je deur

Een muggen hor op je deur biedt niet alleen bescherming tegen muggen en andere insecten, maar verhoogt ook je comfort door verkoeling in de zomer en warmtebehoud in de winter. Bovendien leidt het tot een aanzienlijke vermindering van de luchtverversing, wat resulteert in energiebesparing en CO2-reductie. Er zijn verschillende montage opties voor een hordeur tegen muggen.

Tips tegen muggen

Heb je veel muggen in huis en wil je weten wat te doen om ze buiten te houden? Er zijn verschillende methodes muggen buitenshuis te houden zoals het gebruik van lavendelolie, anti muggen stekkers, azijn, wierook en vleesetende planten. De een effectiever dan de andere. Zeker weten dat je geen muggen meer binnen hebt? Met een muggenhor of muggen hor voor je deur sluit je je ruimte 100% af voor insecten.