Hordeur openslaande deuren

Maak kennis met de ideale hordeur voor jouw openslaande deuren – kies uit onze stijlvolle enkele of dubbele plissé hordeuren. Wat je keuze ook wordt, beide zijn ontworpen voor een moeiteloze opmeting, een vlotte bestelling en een snelle montage. Haal vandaag nog gemak en elegantie in huis!
Maak kennis met de ideale hordeur voor jouw openslaande deuren – kies uit onze stijlvolle enkele of dubbele plissé hordeuren. Wat je keuze ook wordt, beide zijn ontworpen voor een moeiteloze opmeting, een vlotte bestelling en een snelle montage. Haal vandaag nog gemak en elegantie in huis!
Hordeur openslaande deuren

Onze selectie aan hordeuren

Al vanaf 550,00
Al vanaf 275,00

Daarom onze hordeuren voor openslaande deuren

Meten en monteren is zóóó makkelijk

Gemakkelijk zelf meten en monteren met onze instructies voor hordeuren voor openslaande deuren.

Instructies voor het monteren en inmeten van horren

Wat raden wij je aan?

Dubbele plissé hordeur

Ontdek de Dubbele plissé hordeur

De perfecte oplossing voor openslaande deuren: een combinatie van twee Plissé hordeuren. Hiermee kun je beide deuren openzetten en genieten van frisse lucht zonder zorgen over insecten. De Dubbele plissé hordeur kan volledig worden aangepast aan jouw gewenste kleur, waardoor dit elegante product vrijwel onopvallend in of op je kozijn past. Bovendien is deze Dubbele plissé hordeur zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor kinderen.
Hordeur openslaande deuren

Ontdek de Plissé hordeur

Als je opzoek bent naar één hordeur voor je openslaande deuren is de Plissé hordeur de beste keuze. Deze Plissé hordeur is te plaatsen in- en op het kozijn van de openslaande deuren en kan optioneel uitgevoerd worden tot een breedtemaat van 190cm. Ideaal als je maar één hordeur zoekt in plaats van twee.
hordeur voor openslaande deuren

''Super kwaliteit horren, heel makkelijk te plaatsen''

''Nog nooit eerder een hor online gekocht, waardoor ik niet wist welke ik moest kopen. Enorm goed geholpen door de klantenservice. Zelf ben ik niet handig, maar ondanks dat heel makkelijk de hor kunnen plaatsen.''

Deze klanten gingen je al voor

Kijk hoe het er bij onze klanten uitziet

Dubbele openslaande deuren zijn een stijlvolle aanwinst voor je woning, ze brengen veel natuurlijk licht binnen en zijn ideaal voor gebruik in de lente en zomer. Het nadeel is echter dat ze een grote toegang bieden voor allerlei insecten. Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing: de dubbele Plissé hordeur, die zowel praktisch als mooi is. Deze wordt vaak geïnstalleerd bij openslaande deuren, zodat je optimaal kunt genieten van de zomerse dagen met de deuren open. Bekijk hoe het eruitziet bij onze klanten op de onderstaande foto’s.

Het begint allemaal bij meten.

We hebben alvast de meest gebruikelijke instructies voor openslaande deuren voor je op een rijtje gezet. Dankzij onze duidelijke meetinstructies wordt het meten en plaatsen van een dubbele of enkele hordeur een eenvoudige klus.

Veelgestelde vragen

De plissé hordeur en de bijbehorende bovengeleider hebben een dikte van 40 mm. Hierdoor steken ze vanaf het kozijn 40 mm naar binnen uit. Als je een ruimte van 40 mm hebt, is dat voldoende. Twijfel je hierover? Geen zorgen. Stuur ons wat foto’s en we helpen je graag verder door mee te kijken.
Ja en nee. Wanneer je beide deuren openzet, zal dit probleem zich niet voordoen. Echter, als je slechts één deur open hebt en deze wilt gebruiken als loopdeur terwijl je tegelijkertijd een hordeur wilt sluiten, dan kan het BUVA slot voor een obstakel zorgen. Het slot steekt uit, waardoor de hordeur ertegenaan kan lopen en er niet langs kan. Een mogelijke oplossing is om de deur met dit slot slechts op een kiertje open te laten staan. Op deze manier kan de hordeur wel langs het slot. In de praktijk is dit vaak niet zo storend; door de deur op een kier te zetten, kun je het probleem eenvoudig oplossen. Mocht je het toch als hinderlijk ervaren, dan kun je overwegen om een diepere hoeklijn of een ‘op-de-dag’ set aan te schaffen. Dit zorgt ervoor dat de hordeur(en) verder naar binnen in de woning komen te staan, waardoor het probleem verholpen wordt.
De hordeuren in ons assortiment zijn robuust en bestand tegen dagelijks gebruik, wat ze perfect maakt voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Ze zijn eenvoudig te bedienen en mochten ze onverhoopt uit de geleiders raken, dan zijn ze gemakkelijk weer op hun plaats te zetten. Het is echter aan te raden om ze met zorg te behandelen, zodat je hordeur in topconditie blijft en een lange levensduur heeft. Door te kiezen voor onze hordeuren, ga je voor een praktische en gebruiksvriendelijke oplossing, ideaal voor een levendige en huiselijke omgeving.
De enkele hordeuren zijn beschikbaar tot een breedte van 1900 mm. Voor een dubbele plissé hordeur kun je de twee grootste hordeuren van elk 1900 mm breed kiezen. Hierdoor kun je een totale breedte van 3800 mm overbruggen met twee plissé hordeuren. Wat de hoogte betreft, deze kan oplopen tot 2750 mm.

Hor voor openslaande deuren, welke past bij mijn deuren?

Een hordeur voor openslaande deuren is ideaal geschikt wanneer het mooi weer is en je de deuren open wilt gooien. Hiermee haal je de frisse buitenlucht naar binnen zonder de bijbehorende insecten en ongedierte. De originele plissé hordeur is perfect geschikt voor tuindeuren/dubbele openslaande deuren. Zo kun je zorgeloos altijd je kamer in huis ventileren.

Hor voor openslaande deuren

De ideale hordeur voor jouw openslaande deuren of tuindeuren is de originele plissé hordeur. Deze zijn in elke RAL kleur te verkrijgen en zowel in de dag als op de dag te plaatsen afhankelijk van jouw situatie. Daarbij is dit type hordeur te monteren door zowel te plakken als te schroeven. Hierdoor houd je je kozijn intact en hoef je deze niet te beschadigen door bijvoorbeeld de schroeven.

Hordeur voor openslaande deuren in iedere gewenste kleur mogelijk

De (dubbele) hordeuren van Handige Horren zijn in iedere gewenste RAL-kleur uit te voeren. Hierdoor is het mogelijk de hordeuren op exact dezelfde kleur te maken als je huidige kozijnen. Hierdoor valt deze mooi weg en lijkt op een geheel. Ook kan je de hordeuren op een andere kleur laten maken om deze op je interieur af te stemmen.

Hor tuindeuren

Een hor voor openslaande tuindeuren is ideaal om het buitengevoel naar binnen te halen. Een hor voor tuindeuren komt zeer veel voor. Deze kunnen zowel op de dag als in de dag worden geplaatst. Dit hangt een beetje af van jouw tuindeuren en kozijnen. Bij enkele tuindeuren kan de hor vaak zowel in de dag als op de dag worden geplaatst. Bij dubbele openslaande tuindeuren wordt de hor vaak op de dag geplaatst. Dit komt omdat er vaak een middenstijl zit om de deuren netjes af te sluiten. Om te bepalen welke hor het beste bij jouw tuindeuren past kun je het beste onze inmeet video’s bekijken. Ook is het mogelijk foto’s van jouw situatie met ons te delen per mail of whatsapp. Zo kunnen we je op afstand adviseren.

Type gaas in de dubbele hordeur

In de dubbele plissé hordeuren van Handige Horren zit zwart geplisseerd gaas. Hierdoor schuift het gaas mooi en evenredig in elkaar bij openen en sluiten van de hordeur. Daarnaast is geplisseerd gaas veel beter bestand tegen een stootje dan egaal gaas. Bij egaal gaas staat er continu spanning op het gaas waardoor deze minder is bestand tegen een stootje en het gaas sneller kan scheuren. Ook op lange termijn is egaal gaas meer vatbaar voor slijtage.

Hordeur voor openslaande deuren

De hordeuren van Handige Horren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kan je dus het gehele jaar laten zitten. De materialen die worden gebruikt zijn kleurvast en roestvrij. Hierdoor kunnen deze prima alle vier seizoenen laten hangen. Mocht je toch de hordeur voor je openslaande deuren weg willen halen is dit altijd mogelijk door deze simpel van de montageclips af te klikken. Om de hordeur voor de tuindeuren terug te plaatsen is ook simpel door deze in de boven geleider en op de onder geleider terug tegen de montageclips te plaatsen.

Hordeuren voor tuindeuren inmeten

Het inmeten van hordeuren voor dubbel openslaande deuren kan lastig zijn als je niet goed weet wat te doen en te meten. Hiervoor hebben we hele makkelijke instructie video’s gemaakt waardoor inmeten en monteren een eitje wordt. Kom je er echt niet uit? Dan kan je ons altijd contacten en kijken we met je mee middels een videoverbinding. Handig toch? Zo weten we zeker dat het bestelde product perfect bij jou tuindeuren/dubbel openslaande deuren past.

Hordeuren voor openslaande tuindeuren bestellen

Hordeuren voor dubbel openslaande tuindeuren bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Door middel van de handige instructievideo’s hebben we het zo makkelijk mogelijk voor je proberen te maken. Zeker weten dat de hordeuren zullen passen in jouw situatie? Je kan voor de zekerheid altijd contact opnemen met een van onze Handige Horren experts. Zo weet je direct of de hor geschikt is voor jou openslaande (tuin) deuren.

Hor dubbele deur

Voor een hor in een dubbele deur zijn verschillende montage opties mogelijk. Zo kun je twee plissé hordeuren gebruiken die naar elkaar toe komen en naadloos op elkaar afsluiten met borstels of een magneetstip. Afhankelijk wat jouw wens is. In de praktijk zien we ook dat mensen soms maar een tuindeur gebruiken en de andere altijd dicht hebben zitten. In dat geval kan er ook gekozen worden voor een hordeur die hier tegen afsluit.

RAL9005 Dubbele plissé hordeur
RAL9005 Dubbele plissé hordeur

Plissé hordeur voor dubbele openslaande deuren

In het geval van dubbele openslaande (tuin) deuren kunt u het beste de dubbele originele plissé hordeur gebruiken. Dit is een hor voor een dubbele deur, openslaande deuren en openslaande tuindeuren. Uitvoerbaar in iedere RAL-kleur. Daarbij kan deze worden gemonteerd door zowel te plakken als te boren.

Dubbele hordeur in RAL9010
Dubbele hordeur in RAL9010

Horren dubbele deuren

Dubbele deuren komen veel voor, laten veel licht binnen en geeft de mogelijkheid goed te kunnen luchten/ventileren in huis. Super fijn, maar je wilt natuurlijk voorkomen dat het bijbehorende ongedierte naar binnen komt. Hiervoor zijn plissé hordeuren voor dubbele deuren ideaal geschikt. Passend in vrijwel iedere situatie.

Veel gestelde vragen

Welke hordeur is geschikt voor (dubbel) openslaande deuren?

De originele plissé hordeur is uitermate goed geschikt voor dubbele openslaande deuren of tuindeuren. En is op iedere RAL kleur te produceren.

Wat kost een hordeur voor dubbel openslaande deuren?

Dit hangt heel erg van de maatvoering af en of je deze in de dag of op de dag plaatst. De prijzen beginnen 250 euro en kan oplopen tot wel 1000 euro. Bereken snel je eigen prijs passend in jouw situatie op onze website.

Welke hor is geschikt voor openslaande tuindeuren?

Voor tuindeuren is de originele plissé hordeur perfect geschikt. Deze kan zowel in de dag als op de dag geplaatst worden. Ook kan deze uitgevoerd worden in iedere RAL-kleur.

Hoe snel worden de hordeuren geleverd?

De dubbele (tuin) hordeuren voor openslaande deuren worden binnen 10 werkdagen op maat geleverd bij u thuis! Dit hangt er ook vanaf of we uw hordeur in speciale RAL-kleur moeten maken.