Vaste hordeur

Zeer lange levensduur
Extra pet screens mogelijk
Level: Vergt wat aandacht
Tijd: 10-15 min

Al vanaf 299,00

Stel je product samen

Alles over de Vaste hordeur

Handige Vaste hordeur

Een vaste hordeur is toepasbaar op het kozijn in bijna iedere situatie. Deze werkt op dezelfde manier als een normale deur en hangt in scharnieren die je op het kozijn schroeft. Om de deur te sluiten zitten aan de andere kant magneten waardoor de hordeur op zijn plek blijft. De hordeur van Handige Horren is van hoogwaardig kwalitatief materiaal waardoor het tientallen jaren meegaat. Op de middenbalk van de deur kun je een handgreep monteren naar eigen wens. Deze leveren we mee.

Inmeetinstructies

Montageinstructies

Soort kozijn Houten kozijn, kunststof kozijn en aluminium kozijn
Kleuren In iedere gewenste RAL-kleur mogelijk.
Materiaal Profiel aluminium
Type gaas Grijs, zwart en pollengaas
Maximale hoogte 2200MM
Maximale breedte 1500MM
Productsoort Horren
Diepte De inzethor kan uitgevoerd worden in small (18mm), standaard (33mm) en extra diep (43mm)

Van welk materiaal is de vaste hordeur gemaakt?

De vaste hordeur is gemaakt van hoogwaardig aluminium met stevige kunststof elementen. Dit is een zeer robuuste hordeur die wel tegen een stootje kan. Met extra schop platen kan je hem hufterproof maken.

Hoe snel wordt mijn hordeur geleverd?

De hordeuren worden binnen 10 werkdagen geleverd. Wanneer je een afwijkende kleur hebt besteld kan dit 15 werkdagen duren omdat deze speciaal geverfd worden.

Kan mijn vaste hordeur door iemand gemonteerd worden?

Dat kan! Vink de montage service bij en we komen de hordeur bij jou thuis monteren!

In iedere RAL kleur uitvoerbaar

Standaard zijn is de vaste hordeur uitgevoerd in vijf verschillende RAL kleuren. Daarbij kunnen we de hordeur tegen een meerprijs in iedere gewenste RAL kleur spuiten. Zo kun je de hordeur perfect laten aansluiten met de huidige kleuren van je kozijn of interieur.

Meerdere schop platen mogelijk

Standaard is de vaste hordeur uitgevoerd met een enkele schop plaat. Het is mogelijk hier schop platen aan toe te voegen. Super handig voor wanneer je bijvoorbeeld honden of kleine kinderen hebt die niet door het gaas zullen rennen. Zo maak je de hordeur nog meer hufter proof. Ook deze schop platen worden in dezelfde gekozen kleur uitgevoerd.

Type gaas

De vaste hordeur is uitgevoerd met normaal standaard grijs gaas. Deze is 100% insectenwerend. Mocht je het gaas willen schoonmaken adviseren wij dit te doen met een vochtige doek (zonder zeep). Wat ook erg goed werkt is een ontharing roller die gebruik wordt om haren te verwijderen van kleren en of meubilair

Vaste hordeur op maat gemaakt

De hordeuren worden speciaal op de door uw gekozen maat geproduceerd. Zo weet je zeker dat het past. Bepaal van waar tot waar je de hordeur wilt laten lopen in gesloten toestand. Deze maten hou je aan. Daarbij kun je kiezen op welke hoogte je de middenstijl wilt hebben. Daarbij bepaal je ook het aantal schop platen en de kleur. Zo kun je de vaste hordeur volledig naar eigen smaak samenstellen. Heb je hulp nodig van onze experts? Schroom dan niet een chat met ons te starten! We helpen je graag!

Handige plissé hordeur

Handige horren voert ook hordeuren die gebruik maken van geplisseerd gaas. Deze kun je zowel in de dag als op de dag monteren en mogelijk met enkele of dubbele deuren. Bekijk hier het assortiment plissé hordeuren van Handige Horren.

Ontdek de sterren van ons assortiment

Vanaf 60,00
Al vanaf 75,00
Al vanaf 275,00
Al vanaf 220,00

Ontdek de sterren van ons assortiment