-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Inzethor

Speciaal voor kunststof draaikiepramen
Montage zonder schroeven of boren
Omruilbaar
Niveau: Kinderspel

Al vanaf 60,00

Stel je product samen

Meetfout?

Past het product niet? De inzethor is omruilbaar voor €35,- voor een andere standaard inzethor.
Pijltjes

Alles over de Inzethor

Beschrijving van de inzethor

De inzethor is geschikt voor draaikiepramen. Voornamelijk voor de kunststof kozijn is het product uitermate geschikt. Ook past het product in een houten of alumium kozijn. Montage van de inzethor is erg simpel en het product kan zo in de raamopening gezet worden zonder te schroeven of boren. De inzethor zit vast door middel van kunststof veren. Dit zorgt ervoor dat de inzethor het kozijn niet zal beschadigen of dat de hor uit het kozijn zal vallen.

De inzethor is geschikt voor 4 seizoenen lang in het kozijn te laten zitten. Mocht je de inzethor eruit willen halen, omdat bijvoorbeeld de glazenwasser komt, dan is dit zeer gemakkelijk. Omdat de inzethor speciaal gemaakt is voor draai-kiepramen en gebruik maakt van een dun aluminium profiel zal het raam dan ook gemakkelijk sluiten. Mocht het product door een meetfout niet passen, dan is deze om te ruilen exclusief verzending voor €35,- voor een standaard inzethor in een andere maatvoering.

  • Zeer lange levensduur
  • Gemakkelijk te monteren
  • Vaste prijs ongeacht maatvoering
  • Montage zonder schroeven of boren
  • Storm bestendig
  • Hoogwaardig aluminiumframe
  • Altijd op maat gemaakt
  1. Enkel geschikt voor ramen die naar binnen openen

Meet- en montageinstructies

Soort kozijn Houten kozijn, kunststof kozijn en aluminium kozijn
Kleuren In iedere gewenste RAL-kleur mogelijk.
Materiaal Profiel aluminium
Type gaas Grijs, zwart en pollengaas
Maximale hoogte 2200MM
Maximale breedte 1500MM
Productsoort Horren
Diepte De inzethor kan uitgevoerd worden in small (18mm), standaard (33mm) en extra diep (43mm)

Hoe snel wordt de inzethor geleverd?

De inzethor wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Wanneer je een hor hebt besteld in een speciale kleur, dan kan het uiterlijk 15 werkdagen duren voordat je de hor in huis hebt. Deze worden vanaf de fabriek naar je vervoerd met onze eigen vervoersdienst. De dag voordat de producten naar jou thuis verstuurd worden, ontvang je van ons een track en trace code, waarin je de live locatie van de vervoerder kan inzien.

Moet ik in de winter mijn inzethor weghalen?

De inzethor is weer- en stormbestendig. Je kan de inzethor alle vier de seizoenen laten zitten zonder je druk te maken of deze kapot zal gaan. Je hoeft de hor dan ook niet per se te verwijderen tijdens winterdagen. Mocht je de hor toch willen opbergen dan adviseren we dit te doen op een droge plek.

In welke kleuren wordt de inzethor geproduceerd?

We kunnen de inzethor in iedere RAL-kleur maken zoals jij dat wilt. Dit gaat dan om het frame van de hor. Vaak wordt er gekozen om de hor in exact dezelfde kleur als het kozijn te maken zodat het een geheel lijkt. Er zijn tien standaard kleuren. Wanneer de hor op speciale kleur gemaakt moet worden wordt de inzethor gepoedercoat.

Is een inzethor geschikt voor een draaikiepraam?

De inzethor is speciaal gemaakt voor draaikiepramen. Nu kan je deze zowel in kunststof, houten- en aluminium kozijnen monteren zonder te boren, schroeven of plakken. Deze is altijd vanuit binnen te plaatsen.

Welk type gaas heeft de inzethor?

De inzethor is uitvoerbaar in drie verschillende type gaas. Standaard zwart of grijs gaas. Dit heeft de beste doorkijk. Ook is het mogelijk deze uit te voeren met pollengaas. Hierbij zijn is de dichtheid van het gaas groter waardoor het ook pollen kan tegenhouden. Heel handig voor wanneer je bijvoorbeeld last hebt van hooikoorts. Als laatste is het mogelijk de inzethor te voorzien met petscreen. Dit is een dikkere gaassoort wat wel 7x sterker is dan standaard gaas. Puur met als doel ook huisdieren binnen te houden.

Wat is een inzethor?

Een inzethor is een type hor die wordt gebruikt voor naar binnen draaiende ramen en draaikiepraam. Altijd vanuit binnen te monteren zonder boren of schroeven. Met de veren is deze makkelijk tussen de kozijnen te klemmen waardoor deze nooit naar buiten zal vallen en goed op de plek blijft zitten. Daarnaast uitvoerbaar met grijs-, zwart-. pollen- en petscreen gaas. Het frame gemaakt van hoogwaardig aluminium die we in elke gewenste RAL-kleur kunnen maken.

De handige inzethor op maat is perfect voor naar binnen draaiende ramen en in het bijzonder een kunststof draaikiepraam kozijn. Ideaal om ongedierte buitenshuis te houden en frisse lucht naar binnen. Dit type hor is zeer eenvoudig te monteren zonder te schroeven of te boren. Door middel van de veren die op de inzethor bevestigd zitten kun je het product in het kozijn ‘klemmen’. De inzethor is gemaakt van roestvrij aluminium en bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarbij kun je het raam gewoon openen en sluiten zonder de hor te hoeven verplaatsen. Ook wanneer bijvoorbeeld de glazenwasser komt is het heel makkelijk de hor te verwijderen.

Inzethor op maat

Bij Handige Horren weet je zeker dat het product past. Ieder kozijn is uniek en maatwerk is vereist. Met de inmeet en montage instructievideo’s is iedereen Handig. De inzethor wordt in Nederland gefabriceerd. Zo kunnen we de horren in elke kleur maken in combinatie met verschillende type gaas. Zo kan je de inzethor naar eigen wens aanpassen. Kom je er echt niet uit met inmeten? Dan kan je ook met ons chatten en foto’s sturen van je kozijn. Zo kunnen we je makkelijk en snel op afstand helpen en weet je zeker dat het past. Alle horren worden op maat gemaakt.

Alle RAL kleuren mogelijk

Ieder product binnen het Handige Horren assortiment kunnen we in iedere gewenste RAL kleur maken. Er zijn 11 standaard kleuren die worden gehanteerd. Veel gebruikte RAL kleuren zijn 7016 (antraciet), 9010, 9001 en 9016. Voor het aanzicht is het vaak gewenst de hor op exact dezelfde kleur te maken als het kozijn. Hierdoor valt de hor mooi weg en oogt het stijlvol. Zie de foto’s voor een betere illustratie.

Inzethor monteren in draaikiepraam

Het is heel makkelijk om de inzethor in een kunststof kantelraam of draaikiepraam kozijn te monteren. Wanneer je het raam volledig opent is het makkelijk eerst de onderkant van de hor met beide hoeken goed in het kozijn te zetten. Hierna kun je de bovenkant van de hor op maat zo in het kozijn klikken. Hierover hebben we ook een montagevideo van de inzethor in een draaikiepraam.

Type gaas

Er zijn meerdere mogelijkheden wat betreft het type gaas. Wat betreft de inzethor is er keuze uit hoogwaardige grijs of zwart gaas. Heb je last van hooikoorts? Het is mogelijk de hor uit te voeren met pollengaas. De dichtheid van het gaas is dan nog hoger wat dus ook pollen tegenhoud. Als laatste is de hor ook uit te voeren met petscreen. Petscreen gaas is 7x steviger dan de andere type gaas en zoals de naam al verraad, uitermate geschikt wanneer je huisdieren hebt.

Verschillende dieptes

De inzethor is in verschillende dieptes uitvoerbaar. Hoe groter de diepte, hoe verder de hor van het raam af komt te staan. Sommige ramen hebben bovenin bijvoorbeeld een luchtrooster die 20 mm uitsteekt wanneer je het raam sluit. Hierbij gebruik je de grootste diepte zodat de hor die afstand kan overbruggen. Ook kan een draaikiepraam een waterafloop hebben die iets uitsteekt. Ook dan kan je altijd kiezen voor de grootste diepte.

Omruilservice

Een meetfoutje is snel gemaakt. Bij Handige Horren kan je de inzethor makkelijk omruilen. We komen een nieuwe hor bij je brengen en nemen de verkeerde hor weer mee terug. Hier moeten we enkel de verzendkosten van 25 euro in rekening brengen. Lees hier meer over de omruilservice.

Tussenstijl

Wanneer de breedte en of de hoogte groter is dan 1500 mm wordt de inzethor op maat met tussenstijl geproduceerd. Dit is om de stevigheid van de hor te waarborgen. Ook wanneer het gaas wind vangt kan de tussenstijl hierbij ondersteunen.

Super snel en makkelijk je inzethor online besteld

Met hulp van Handige Horren heb je snel je hor op maat gemaakt. Ook met de instructies en online hulp is het een eitje voor jouw kozijn een hor te bestellen. Wanneer je de inzethor op maat voor kunststof kozijn hebt besteld gaan we deze produceren en deze ontvang met 10 werkdagen in huis. Soms wanneer een hor in een speciale kleur gemaakt moet worden hebben we er 15 werkdagen voor nodig.

Laat je inspireren door andere klanten