-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Dubbele plissé hordeur

Zeer lange levensduur
Geplisseerd gaas
Meerdere kleuren mogelijk
Level: Vergt wat aandacht
Tijd: 20 – 40 min

Al vanaf 550,00

Stel je product samen

Alles over de Dubbele plissé hordeur

Dubbele plissé hordeur

Een dubbele plissé hordeur is ideaal product passend in vrijwel elke situatie! Zo kun je ten alle tijden je huis ventileren zonder dat er ongedierte je huis binnenkomt. Deze kun je zowel in de dag als op de dag monteren. Met onze Handige instructies is het inmeten en monteren van de hordeuren zo gepiept. Een enkele hordeur loopt tot een maximale breedte van 1900mm wanneer je een grotere breedte opening hebt kan je gebruik maken van een dubbele plissé hordeur. Deze komen dan naar elkaar toe en sluiten op elkaar af met een borstel of een magneet strip, afhankelijk van wat jij wilt. Met behulp van onze instructies is het inmeten en monteren zo gepiept.

  • Zeer lange levensduur
  • Gemakkelijk te monteren
  • Vaste prijs ongeacht maatvoering
  • Montage zonder schroeven of boren
  • Storm bestendig
  • Hoogwaardig aluminiumframe
  • Altijd op maat gemaakt
  1. Enkel geschikt voor ramen die naar binnen openen

Inmeetinstructies

Montageinstructies

Hoe snel worden de hordeuren geleverd?

We proberen de hordeuren binnen 10 werkdagen bij je thuis af te leveren. Als je een afwijkende RAL kleur hebt geselecteerd kan dit ook oplopen naar 15 werkdagen omdat deze speciaal gespoten moet worden.

Welk type gaas zit er in de originele plissé hordeur?

We maken gebruik van gewerveld zwart gaas. Deze kan zichzelf opvouwen en is bestand tegen alle seizoenen!

Kan ik een hordeur op maat bestellen?

Zeker! De hordeuren worden op maat bij je afgeleverd door onze eigen transportdienst.

Kan ik de hordeur ook monteren met schroeven?

Het is mogelijk om te monteren doormiddel van schroeven. Echter dient de bovengeleider nog wel voorgeboord te worden.

‘In de dag’ en ‘op de dag’ montage

De dubbele originele plissé hordeur kan je zowel ‘in de dag’ (tussen de kozijnen) als ‘op de dag’ (op/voor het kozijn) monteren. Wanneer je de plissé hordeur ‘op de dag’ wilt monteren ontvang je ook een ‘op de dag set’. Dit zijn een tweetal hoeklijnen. Deze plaats je aan de zijkanten op je kozijn. Vervolgens kun je de hordeur tegen de hoeklijn plaatsen. Bij een dubbele hordeur in tuindeuren is het soms niet mogelijk in dag te monteren. Bijvoorbeeld als er een middenbalk of sluitwerk in de weg zit.

Dubbele plissé hordeur laten plaatsen

Het is mogelijk onze montageservice in te schakelen om jouw plissé hordeur te laten plaatsen. Deze optie kun je aanvinken bij het bestelproces. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen voor een montageafspraak, simpel toch? Onze experts hebben hier vaak niet langer dat 30 minuten voor nodig.

Schuine of vlakke onderdorpel?

De dubbele originele plissé hordeur loopt over een ondergeleider, standaard is deze vlak. Het kan soms zijn dat jouw kozijn aan de onderzijde een schuine onderdorpel heeft. Hiervoor hebben we een schuinde ondergeleider, hierdoor zal de hordeur perfect blijven lopen. Chat met een van onze experts als je er zelf niet uit komt.

Oud en scheef kozijn?

Heb je oude kozijnen en lopen deze niet meer helemaal recht? Dat hoeft zeker geen probleem te zijn! De Handige dubbele plissé hordeur is namelijk makkelijk te verstellen op deze wijze: \|/ . Dit doe je simpel door in de achterkant van de hordeur een schroefje ietwat losser te draaien, de hordeur in gewenste positie te zetten en vervolgens het schroefje weer vast te draaien.