Plissé raamhor

Al vanaf 200,00

Hulp nodig of een andere vraag? Chat met onze horrenexperts.

personeel handige horren

Alles over de Plissé raamhor

Plus- en minpunten
 • Zeer lange levensduur
 • 5 standaard kleuren
 • Wordt kant-en-klaar geleverd
 • Ook uitvoerbaar met horizontale bediening
 • Montage door schroeven of magneetband
 • Helemaal personaliseerbaar
 • Sterk aluminium frame van slechts 29mm
 • Geplisseerd gaas
 • Uniek vergrendelsysteem met remmetjes
 • Meegeleverde opvul dopjes voor de schroefgaten
 • Altijd op maat gemaakt
 1. Enkel voor dakramen en openslaande ramen

De Plissé raamhor is een vaste raamhor met geplisseerd gaas. Dit stijlvolle product is degelijk en makkelijk te bedienen. De Plissé raamhor is speciaal ontwikkeld voor kozijnen die naar buiten openen gaan waaronder een dakraam. Het product is voorzien van een aluminium frame. Door de aanwezigheid van de geïntegreerde trekbalken en het unieke touw vergrendelsysteem kan het product gemakkelijk in elke gewenste positie worden geplaatst.

Deze vaste raamhor kan op het kozijn gemonteerd worden door gebruik te maken van de meegeleverde schroeven. De schroefgaten kunnen makkelijk opgevuld worden met afdekdopjes, waardoor de gaten niet meer zichtbaar zijn. Wil je liever niet schroeven? Kies dan voor de magneet- en staalband optie. Het product wordt kant-en-klaar geleverd en kan je zo tegen het kozijn aan plaatsen. Makkelijk gaat bijna niet. De Duo plissé hor is beschikbaar in 5 standaard kleuren en optioneel uit te voeren in elke RAL-kleur.

Je kunt de Plissé raamhor soepel bedienen met de trekbalken aan de boven- en onderkant. Maak gebruik van het top down - bottom up systeem.

Het slimme vergrendelingssysteem, met ingebrepen remfuncties aan zowel de boven- als onderkant, zorgt voor ultiem gebruiksgemak.

De Plissé raamhor is voorzien van nauwkeurig in verstek gezaagde hoeken, wat zorgt voor een elegante en naadloze afwerking.

Soort kozijn Dakraam, naar buiten openslaand raam
Maximale breedte 2000MM
Maximale hoogte 2400MM
Montage Schroeven of magneetband
Profielkleur In iedere gewenste RAL-kleur
Afmetingen frame 26mm rondom x 29mm dikte
Bediening Bottom up / Top down
Gaaskleur Zwart geplisseerd gaas
Productsoort Raamhorren
Materiaal Aluminium

Hoe breed is het frame van de plissé raamhor?

Het frame van de plissé raamhor is 52 breed rondom. Hou er rekening mee bij het bestellen dat je deze 52mm bij de breedte- zowel als de hoogte optelt.

Blijven de schroefgaten zichtbaar na montage?

Indien je besluit om de schroefoptie te gebruiken, zullen er schroefgaten in het product worden aangebracht. Echter, maak je geen zorgen, want we leveren dopjes om deze gaten na het bevestigen met schroeven te bedekken. Hierdoor zullen de schroefgaten niet langer zichtbaar zijn en zie je alleen een onopvallend dopje. Als je daarentegen kiest voor de magneetbandoptie, worden er geen schroefgaten in het product toegevoegd.

Hoe werkt het plaatsen met magneetband?

Als je kiest voor plaatsing met magneet- en staalband wordt de achterkant van de Plissé raamhor uitgerust met een handige magneet- en staalband combinatie. Deze zorgt ervoor dat je het product makkelijk kan bevestigen tegen het kozijn zonder gebruik te maken van schroeven. Begin met het grondig ontvetten van het kozijn met de meegeleverde doekjes, gevolgd door het aanbrengen van een plaklaag met het tweede doekje. Vervolgens kun je de magneten op het kozijn plaatsen en de Duo plissé hor er moeiteloos tegenaan drukken. Zo simpel is het! Vergeet echter niet om alles grondig schoon te maken voordat je gaat beginnen met plakken.

In welke maten moet ik het product bestellen?

Klaar om te bestellen maar alleen nog even de juiste maten invullen. Om te weten welke maten je wilt gaan invullen is het even belangrijk om te weten of je de Plissé hor op het kozijn wilt gaan plaatsen. In de meeste gevallen is dit wel het geval. Neem dan de gat maten van het kozijn en tel hier voor zowel de breedte als hoogte 52mm bij op. Om duidelijk te begrijpen welke stappen je moet volgen, raden we aan om onze instructies te raadplegen. In deze instructies wordt stap voor stap uitgelegd hoe je moet meten en hoe het product correct geplaatst dient te worden.

Hoe bedien je het product?

Dit product is uitgerust met in totaal vier remvoorzieningen, waarmee je de hor op verschillende manieren kunt bedienen, zowel van onder naar boven als van boven naar onder. Door het plissé gaas is het vrij bedienbaar en staat er verder geen spanning op het gaas in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Rolhor. Hierdoor heb je de volledige controle over hoe je de hor wilt sluiten, en je bent niet beperkt tot slechts twee posities. Met deze veelzijdige remvoorzieningen in combinatie met het geplisseerde gaas kun je de hor op meerdere standen instellen, waardoor je optimale flexibiliteit hebt bij het gebruik ervan.

Is het ook mogelijk om het horrengaas horizontaal te laten lopen?

Het is ook mogelijk om het horrengaas van de plissé raamhor horizontaal te laten lopen in plaats van verticaal. Het enige wat je dan moet doen is de maten omdraaien bij het invullen.

Waarvan is het frame gemaakt?

Het frame van de plissé raamhor is gemaakt van aluminium.

Waar wordt het product geproduceerd?

De plissé raamhor wordt in Nederland geproduceerd.

In welke kleuren wordt de plissé raamhor uitgevoerd?

Het is mogelijk om te kiezen tussen 5 standaard kleuren. Daarbij kan de plissé raamhor geproduceerd worden in elke RAL-kleur naar keuze, hiervoor wordt er wel eens extra toeslag gerekend van €60,-.

 

 

De Plissé raamhor in iedere RAL-kleur mogelijk

De plissé raamhor is standaard leverbaar in 5 unieke kleuren. Deze 5 kleuren zijn de meest voorkomende kozijn kleuren. Tegenwoordig zie je straks vaker andere RAL-kleur terugkomen op kozijnen. Het is mogelijk om het frame van deze vaste raamhor uit te voeren elke gewenste RAL-kleur. Dit is fijn omdat je deze dan goed kan aanpassen op je kozijn waardoor die mooi wegvalt en het een geheel lijkt. Dit zijn onze standaard kleuren: RAL-9016, RAL-9010, RAL-9001, RAL-7016 en RAL-9005.

Type gaas

Het type gaas dat wordt gebruikt in dit product is geplisseerd gaas en heeft een zwarte kleur. Dit type gaas zal al het ongedierte buiten houden en de frisse lucht naar binnenlaten, ideaal als je toch de kamer wilt blijven ventileren. Het gaas is geplisseerd en vouwt zichzelf op. Door het unieke vergrendelsysteem kan het product gemakkelijk bediend worden.

Montage mogelijkheden

De Plissé raamhor heeft meerdere montagemogelijkheden zo kun je deze monteren door te schroeven of gebruik te maken van magneet- en staalband. Standaard wordt de Plissé raamhor geleverd met schroefgaten, schroeven en opvul dopjes. Wil je niet schroeven? Kies dan optioneel voor magneet- en staalband. Deze wordt op de hor geplaatst. Met de meegeleverde doekjes kan je eerst het kozijn goed schoonmaken en volgens plak je de magneetband op het kozijn.

Monteren met schroeven

Normaliter wordt de Plissé raamhor geleverd met schroeven. Om deze vast te schroeven voorzien we het frame van 8 schroefgaten. Bij kleine maatvoering zijn 6 schroefgaten genoeg maar dit is afhankelijk van de situatie. Om deze vaste raamhor te monteren tegen het kozijn leveren we hiervoor de benodigde schroeven mee. Om de schroefgaten zo onopvallend mogelijk te maken leveren we opvul dopjes mee. Met een kruis kop schroevendraaier kun je het product heel makkelijk op het kozijn schroeven.

Bevestiging met magneet- en staalband

Wil je liever niet schroeven? Het is ook mogelijk de Plissé raamhor te bestellen met een magneetband. Hierin wordt het product aan de achterkant voorzien van een magneetband met meegeleverd staalband. De magneetband plak je rondom op je kozijn nadat je deze hebt schoongemaakt. Geen nood, we leveren schoonmaakdoekjes mee. Wanneer dit is gelukt kan je heel makkelijk het product met geïntegreerde magneetband op de strip bevestigen. Hierna kan je deze er ook heel makkelijk afhalen wanneer je dat maar wilt. Handig toch?

Plissé raamhor op maat thuis afgeleverd

De Plissé raamhor wordt met uiterste zorg bij je thuis afgeleverd door onze logistieke partners. We maken niet gebruik van reguliere verzendbedrijven zoals je gewend bent bij een klein pakketje van internet. Omdat we te maken hebben met kwetsbare producten willen we ervoor zorgen dat ze zo zorgvuldig mogelijk bezorgd worden. De producten zijn verder goed ingepakt en de hoeken zijn extra beschermd zodat deze niet kunnen beschadigen tijdens transport. Zodra je bestelling klaar is om geleverd te worden ontvang je van ons een mail 1/2 dagen van tevoren met de benodigde trackinginformatie.

Misschien vind je dit ook interessant