Voorzethor

Al vanaf 60,00

Hulp nodig of een andere vraag? Chat met onze horrenexperts.

personeel handige horren

Alles over de Voorzethor

Plus- en minpunten
  • Zeer lange levensduur
  • Gemakkelijk te monteren
  • Vaste prijs ongeacht maatvoering
  • Storm bestendig
  • Hoogwaardig aluminiumframe
  • Altijd op maat gemaakt
  • (Draai)wervels of scharnieren
  • In iedere RAL kleur mogelijk
  • Vier type gaas mogelijkheden
  • Zowel in de dag als op de dag te gebruiken

Ontdek de veelzijdige Voorzethor. De Voorzethor is een vaste raamhor die op het kozijn gemonteerd kan worden met (draai)wervels of magnetische scharnieren. De Voorzethor is uitvoerbaar in 5 standaard kleuren. Zit de kleur van je kozijn hier niet tussen? Dan kunnen we de Voorzethor in iedere gewenste RAL-kleur naar keuze maken. Bovendien kun je kiezen uit 4 verschillende gaas soorten waaronder standaard zwart/grijs, pollen- of petscreen gaas. Last van hooikoorts? Dan is de pollengaas optie een goede toevoeging! Last van waardoor je geniet van frisse lucht zonder zorgen over insecten, pollen of huisdieren. Last van brutale katten? Dan is petscreen gaas ook een goede toevoeging. De Voorzethor is helemaal samen te stellen naar jouw wens.

Soort kozijn Houten kozijn, kunststof kozijn en aluminium kozijn
Kleuren In iedere gewenste RAL-kleur mogelijk.
Materiaal Profiel aluminium
Type gaas Grijs, zwart, pollengaas en pet-screengaas
Maximale hoogte 2200MM
Maximale breedte 1500MM
Productsoort Raamhorren
Uitvoering (Draai)wervels of scharnieren
Tussenstijl Vanaf 1500MM hoogte

Welke kleur heeft de Voorzethor?

We kunnen de Voorzethor in elke gewenste RAL-kleur maken die jij wilt. Zo kun je de hor perfect laten aansluiten op je huidige situatie. Standaard hanteren we een vijftal standaard kleuren namelijk: RAL-9010, RAL-9001, RAL-9016, RAL-7016 en RAL-9005.

Hoe snel wordt de Voorzethor geleverd?

De Voorzethor wordt binnen 15 werkdagen geleverd. Heb je de Voorzethor besteld in een afwijkende RAL-kleur? Dan kan de levertijd maximaal 10 extra werkdagen bedragen voordat je deze in huis hebt. Om tijd en onnodige brandstof te besparen, wordt de Voorzethor direct vanuit de fabriek geleverd door onze logistieke partner. 1/2 dagen voordat de bestelling naar jouw huis wordt verzonden, ontvang je van ons een e-mail met trackinginformatie. Met deze trackinginformatie kun je zelfs de bezorger in realtime volgen.

Kan ik de Voorzethor zowel binnen als buiten plaatsen?

De plaatsing van de Voorzethor hangt volledig af van jouw specifieke situatie. Als jouw raam naar buiten opent, wordt de Voorzethor aan de binnenkant gemonteerd. Omgekeerd, als jouw raam naar binnen opent, wordt de Voorzethor aan de buitenkant geplaatst.

Hoe maak ik mijn Voorzethor schoon?

Je kan de Voorzethor gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek! We hebben een uitgebreid artikel geschreven over hoe je het beste je hor schoon kan maken. Lees er alles over in onze blog de beste tips voor het schoonmaken van horren.

Kan ik mijn Voorzethor het hele jaar laten hangen?

Ja. Je kunt de Voorzethor het hele jaar laten hangen. Het hoogwaardige materiaal en de constructie zorgen ervoor dat de hor bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en zonlicht, waardoor hij het hele jaar door effectief insecten buiten houdt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over voortdurende verwijdering en installatie. Dit geeft je het gemak om te genieten van een insectenvrije omgeving, ongeacht het seizoen.

Ik heb een meetfout gemaakt, kan ik de hor omruilen?

Absoluut! Voor bepaalde producten bieden we een omruilkorting aan in het geval van bijvoorbeeld meetfouten. Wanneer je een verkeerde Voorzethor hebt besteld, kun je deze retourneren en ontvang je een korting van 25 euro op je volgende bestelling voor elke ingeleverde hor. Bij de levering van je nieuwe bestelling zullen we de onjuiste horren mee terug nemen.

Welk type gaas past er in de Voorzethor?

De Voorzethor is uitvoerbaar in vier verschillende soorten gaas. Dit is standaard zwart en grijs gaas, pollengaas of petscreen gaas. Met grijs gaas heb je de beste doorkijk. Last van hooikoorts? Dan gebruik je de pollengaas, pollengaas houdt 99% van de pollen tegen. Als je bijvoorbeeld huisdieren hebt die mogelijk in het gaas gaan hangen kun je petscreen gaas gebruiken.

De handige Voorzethor is een vaste raamhor die bijna in elke situatie is te plaatsen. Met de meegeleverde scharnieren of draaiwervels zet je de Voorzethor makkelijk vast middels schroeven tegen je kozijn. De Voorzethor wordt op maat gemaakt en zorgt ervoor dat je je raam lekker op kan zetten zonder last te hebben van ongedierte. De voorzet hor is in vrijwel iedere situatie te gebruiken door de verschillende montage mogelijkheden.

Verschillende type gaas mogelijk in de voorzethor op maat

We kunnen de Voorzethor uitvoeren met vier verschillende gaas soorten. Dit zijn standaard grijs of zwart gaas maar ook uitvoerbaar met pollengaas of petscreen gaas. Iedere gaassoort heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Hieronder opgesomd. Alle gaas opties zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn geschikt voor alle vier seizoenen.

Standaard grijs en zwart gaas

De meest gekozen gaas soort blijft de standaard grijs/zwart gaas. Dit komt omdat de doorkijk van dit gaas erg goed is ten opzichte van de andere type gaas. Daarbij zitten hier geen extra kosten aan verbonden.

Pollen gaas

De naam zegt het eigenlijk al. Dit type gaas houdt 99% van de pollen tegen die normaliter de woning binnen komen door het raam. Dit komt omdat de gaatjes van het gaas dermate klein zijn dat pollen ook worden tegengehouden. Dit type gaas wordt veel gekozen door mensen met hooikoorts en vaak gebruikt in de slaapkamer. Het nadeel van dit gaas is wel omdat de gaatjes kleiner zijn de doorkijk hierdoor ook iets minder goed is.

Petscreen gaas

Petscreen gaas is een gaas soort die wel 7x dikker is dan het standaard gaas. Dit type gaas wordt veel gekozen door mensen met bijvoorbeeld katten die mogelijk in het gaas kunnen gaan hangen. Door de stevigheid van het gaas zal deze dan niet scheuren of beschadigen!

De voordelen van een Voorzethor op maat

Er zitten velen überhaupt veel voordelen aan horren op maat. Alle voordelen hebben in deze blog op een rij gezet. Naast deze voordelen heeft de Voorzethor specifiek ook zijn eigen voordelen. Naast de prijs heeft de Voorzethor ook een paar handige eigenschappen. Zo heb je de keuze uit draaiwervels of scharnieren met magneet om de Voorzethor op je kozijn te plaatsen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe je de voorzethor wilt ophangen en hoe je wilt dat deze opent en sluit.

Voorzethor buitenzijde raam

Een Voorzethor wordt aan de buitenzijde bevestigd wanneer een raam naar binnen opengaat. Vaak wordt deze aan de buitenkant van het huis voor het raam geschroefd. Deze Voorzethor op maat kun je zowel vastschroeven met de meegeleverde wervels of de scharnieren in combinatie met de magneten. De Voorzethor wordt op maat van je raam gemaakt.

Voorzethorren ten alle tijden te verwijderen

De Voorzethor van Handige Horren kun je ten alle tijden verwijderen. Dit kan zowel als je gebruikt maakt van de wervels als wanneer je gebruik maakt van de scharnieren met magneten. Mocht je de kozijnen bijvoorbeeld willen schoonmaken of de glazenwasser komt langs is dit geen probleem en kun je de voorzet hor makkelijk verwijderen.

Voorzethorren in alle RAL-kleuren uitvoerbaar

Alle materialen op het gaas na kunnen we in iedere gewenste RAL-kleur maken. Standaard hanteren we een vijftal standaard kleuren maar optioneel kunnen we de voorzethorren ook op speciale kleur maken. Zo kun je de Voorzethor perfect laten aansluiten op je huidige situatie. Veel mensen kiezen er dan ook voor de hor op exact dezelfde kleur als het kozijn te laten produceren zodat het een geheel lijkt. Er wordt dan ook vaak gekozen om de horren in exact dezelfde kleur als je huidige kozijn te laten maken.

Snelle en zorgvuldige levering

Bij bestelling van voorzethorren versturen we deze binnen tien werkdagen naar je toe met onze eigen vervoerder rechtstreeks vanuit de fabriek. Onze producten worden dan ook niet met de reguliere vervoerders verzonden. Hierdoor weten we zeker dat de hor onbeschadigd bij je thuis komt. Wanneer je een product in een speciale kleur hebt besteld versturen we deze met 15 werkdagen naar je toe omdat we deze dan speciaal laten poedercoaten. Wanneer we de voorzethor raam naar je toe versturen ontvang je een track and trace code in je mail van ons. Hierin kun je precies zien waar de vervoerder is, waar die rijdt en wanneer die verwacht bij jou te zijn.

Voorzethor bestand tegen alle vier seizoenen

De materialen die we gebruiken bij de productie van de voorzethorren zijn bestand tegen alle vier seizoenen. Zo hoef je de horren in de winterdag er niet per se uit te halen. De zomers worden warmer en de winters worden zachter. De perfecte omstandigheden voor ongedierte.

Te monteren met scharnieren of draaiwervels

De voorzethor is op een tweetal manieren te monteren. Met simpele draaiwervels of met scharnieren en bijbehorende magneten. Beide zet je vast met schroeven in je kozijn. Draaiwervels (zie foto’s) is een simpele bediening met een schroefje. Zo kun je deze makkelijk rond draaien en de voorzethor demonteren. Zoals eerder genoemd is het ook mogelijk de voorzethorren uit te voeren met scharnieren. Hierbij kun je de scharnieren aan de gewenste kant van de hor plaatsen en op het kozijn boren. Om de voorzethor af te laten sluiten kun je aan de andere kant het magneetje plaatsen zodat de hor op zijn plek blijft zitten. Deze verschillende montagemogelijkheden kun je aangeven in het bestelformulier.

 

Misschien vind je dit ook interessant

Vanaf 60,00
Al vanaf 75,00
Al vanaf 275,00
Al vanaf 220,00