Inspiratie voor stijlvolle horren

Horren moeten insecten buitenshuis houden en tegelijkertijd goed kunnen ventileren. Toch is het belangrijk dat de producten zo min mogelijk opvallen en dat ze mooi meekleuren in de kleur van jouw kozijn. Dan is het soms fijn om ideeën en inspiratie op te doen aan de hand van resultaten van andere klanten en de gekozen horren. 

Horren voor draai(kiep)ramen

De inzethor en klemhor zijn dé favorieten voor draaikiepramen (oftewel kantelkiepramen) en draairamen. Eenvoudig te monteren op kunststof, hout of aluminium kozijnen. Op maat gemaakt, verkrijgbaar in 11 standaardkleuren, en optioneel poedercoating in een RAL-kleur naar keuze. Zo krijgt de hor een luxe uitstraling die perfect past bij jouw kozijn.

Horren voor dakramen en openslaande ramen

Ontdek onze Plissé raamhor en Duo plissé hor voor dak- en openslaande ramen. Eenvoudige bevestiging met schroeven of magneetband op het kozijn. Beide met geplisseerd gaas voor een lange levensduur zonder spanning. De ‘Duo Plissé Hor’ biedt extra opties, zoals een verduisterend doek. Volledig aanpasbaar in kleur en maat.

Plissé hordeuren voor draaideuren en schuifpuien

Ontdek onze Plissé hordeur, speciaal ontworpen voor naadloze integratie in schuifpuien en draaideuren. Deze hordeur biedt een gemakkelijke installatie met schroeven of Powertape en is geschikt voor zowel in- als opbouwmontage op het kozijn. Ervaar een duurzaam geplisseerd gaas voor een lange levensduur zonder spanning.

Dubbele plissé hordeur voor openslaande deuren

Ontdek onze Dubbele Plissé hordeur, de absolute blikvanger voor elk kozijn met openslaande deuren. Geniet in stijl met één deur open of beide deuren wijd. Deze dubbele plissé hordeur houdt de ingang vrij van insecten en voegt een vleugje elegantie toe aan je ruimte. Eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in 5 trendy standaard RAL-kleuren, maar natuurlijk ook aan te passen naar elke gewenste RAL-kleur voor een perfecte match met jouw kozijn.