-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Inspiratie op doen voor horren?

Horren moeten insecten buitenshuis houden en tegelijkertijd goed kunnen ventileren. Toch is het belangrijk dat de producten zo min mogelijk opvallen en dat ze mooi meekleuren in de kleur van jouw kozijn. Dan is het soms fijn om ideeën op te doen aan de hand van andermans kozijnen en de gekozen horren. Wij verzamelen zoveel mogelijk foto’s van onze verschillende raamhorren en hordeuren in elegante situaties in de hoop hiermee inspiratie te bieden voor horren in jouw woning. 

Raamhorren voor draaikiepramen

De inzethor en de klemhor zijn de meest verkochte en populaire producten in het segment van horren voor draaikiepramen, ook wel kantelkiepramen genoemd. Deze zijn eenvoudig te monteren in kozijnen van kunststof, hout of aluminium. De horren worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in 11 standaardkleuren. Het is mogelijk om een poedercoating aan te brengen op een andere RAL-kleur naar keuze, zodat een hor toch in dezelfde kleur kan worden gemaakt als uw kozijn. Door de hor exact dezelfde kleur te geven als het kozijn valt het minder op. Zo kan ook een hor een luxe- en esthetische uitstraling krijgen.

Dubbele plissé hordeuren

De dubbele plissé hordeuren zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur naar keuze en hebben een elegant en tijdloos design. Door de hordeuren in een donkere kleur uit te voeren, creëert u snel een luxe uitstraling. Heeft u een lichter kozijn? Kies dan bij Handige Horren voor een van de drie standaard witte kleuren om het kozijn een rustigere uitstraling te geven.

De dubbele plissé hordeuren zijn eenvoudig in of op een kozijn te monteren. De hordeuren hebben een elegante afwerking waardoor alle details van de hordeuren er gelikt uitzien.

Plissé horren voor dakramen en naar buiten openslaande ramen

De meest verkochte horen voor dakramen is de vaste raamhor plissé. Deze wordt op het kozijn geplaatst middels boren, plakken of zelfs met magneten. Daarbij is deze hor voorzien van geplisseerd gaas ook wel harmonicagaas genoemd. Hierbij komt de spanning van de hor niet op het gaas te staan wat bijdraagt aan de levensduur van het product. We kunnen het product op iedere gewenste kleur en maatvoering maken. Klik op de volgende link om meer te weten te komen over de vaste raamhor plissé.