-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Vaste raamhor plissé

Lange levensduur
Gemakkelijk te monteren
Top Down Bottom Up
Level: Goed te doen
Tijd: 5-10 min

Al vanaf 200,00

Stel je product samen

Alles over de Vaste raamhor plissé

De vaste raamhor plissé is een zeer degelijk en makkelijk te bedienen product.  Speciaal ontwikkeld voor houten kozijnen maar ook toepasbaar op andere type kozijnen. Het product is voorzien van een aluminium frame. Uitvoerbaar met zowel boorgaten als een magneetstrip. Zo is en blijft montage super simpel! Dit product kun je in iedere gewenste stand positioneren, dat is handig want zo kan je bijvoorbeeld je beddengoed uithangen en tegelijkertijd gebruik maken van de hor!

Inmeetinstructies

Duo plisse hor
Meet in millimeters de opening van je raam of dakraam. Doe dit op drie plekken en noteer de grootste maat. Niet alle kozijnen zijn namelijk even recht.
Duo plisse hor 2
Meet de breedte ook in millimeters met een rolmaat op drie plekken en noteer de grootste maat.
Duo plisse hor 3
Kijk of je genoeg ruimte hebt om de vaste raamhor plissé op het kozijn te plaatsen. Omdat het frame 26 mm breed is en met magneetband of schroefgaten op het kozijn wordt gemonteerd moet je deze (26×2)= 52 millimeters zowel bij de breedte als de hoogte optellen. Dit is je bestelmaat en productiemaat.

Montageinstructies

duo plissehor-1
Pak het product uit en plaats deze op de gewenste plek voor je kozijn.
voorzet-plissehor-2
Wanneer deze goed hangt kun je het product vastschroeven met de meegeleverde schroeven.
voorzet-plissehor-3
Wanneer je de hor goed hebt vastgeschroefd kun je de schroefgaten afdekken met de meegeleverde witte afdek dopjes voor een betere look,
voorzet-plissehor-4
De vaste raamhor plissé is klaar voor gebruik. Je kan deze op iedere gewenste stand gebruiken en vastzetten met de geïntegreerde remmetjes.
Kleuren In iedere gewenste RAL-kleur mogelijk

Standaard: RAL9016, RAL9010, RAL9001, RAL7016

Materiaal Profiel: aluminium
Hor gaas: standaard zwarte plissé gaas
Hoogte x breedte 1800 MM (max) x 1600 MM (max)

 

 

Hoe breed is het frame van de Vaste raamhor plissé?

Het frame van de Vaste raamhor plissé is 52 breed rondom. Hou er rekening mee bij het bestellen dat je deze 52mm bij de breedte- zowel als de hoogte optelt.

Zit er een rem op het product?

Er zitten in totaal vier remmetjes op het product waaronder je het product als het ware als bottom-up, top-down kan gebruiken. Je kan dus zelf bepalen hoe de hor afsluit. Hij kan dus meer dan op twee standen.

Is het ook mogelijk om het horrengaas horizontaal te laten lopen?

Het is ook mogelijk om het horrengaas van de Vaste plissé hor horizontaal te laten lopen in plaats van verticaal. Het enige wat je dan moet doen is de maten omdraaien bij het invullen.

Waarvan is het frame gemaakt?

Het frame van de Vaste raamhor plissé is gemaakt van aluminium.

Waar wordt het product geproduceerd?

De Vaste raamhor plissé wordt in Nederland geproduceerd.

In welke kleuren wordt de Vaste raamhor plissé uitgevoerd?

Het is mogelijk om te kiezen tussen 5 standaard kleuren. Daarbij kan de Vaste raamhor plissé geproduceerd worden in elke RAL-kleur naar keuze, hiervoor wordt er wel eens extra toeslag gerekend van €60,-.

 

 

Vaste raamhor plissé in iedere RAL-kleur mogelijk

We kunnen de voorzethor plissé in iedere gewenste RAL-kleur maken. Dit is fijn omdat je deze dan goed kan aanpassen op je kozijn waardoor die mooi wegvalt en het een geheel lijkt. Er zijn een viertal standaard kleuren: RAL9016(verkeerswit), RAL9010(zuiverwit), RAL9001(crémewit) en RAL7016(antracietgrijs).

Type gaas

Het type gaas dat wordt gebruikt in dit product is standaard zwart gaas en sluit 100% af. Dit type gaas zal al het ongedierte buiten houden en de frisse lucht naar binnenlaten, ideaal als je toch de kamer wilt blijven ventileren. Het gaas is gewerveld en vouwt zichzelf op. Dit wordt ook wel top down, bottom up genoemd.

Montage mogelijkheden

De vaste raamhor plissé heeft meerdere montagemogelijkheden zo kun je deze monteren door te schroeven of gebruik te maken van een magneetstrip. Bij dit product worden schroeven meegeleverd wanneer er gekozen wordt voor montage met schroeven. Als je dit product besteld met magneetband plakstrip wordt deze op de hor gemonteerd en dit is makkelijk te monteren. Bekijk hiervoor de montage instructies.

Monteren met schroeven

Wanneer je de vaste raamhor plissé besteld hebt met boorgaten kan je deze zeer makkelijk op je kozijn monteren met de meegeleverde schroeven en afdicht dopjes. Met een kruis kop schroevendraaier kun je het product heel makkelijk op het kozijn schroeven.

Bevestiging met magneet band

Het is ook mogelijk de vaste plissé raamhor te bestellen met een magneetband. Hierin wordt het product aan de achterkant voorzien van een magneet band met meegeleverde magneet plakstrip. De plakstrip plak je rondom je raam op het kozijn. Wanneer dit is gelukt kan je heel makkelijk het product met geïntegreerde magneetband op de strip bevestigen. Hierna kan je deze er ook heel makkelijk afhalen wanneer je dat maar wilt. Handig toch?

Vaste raamhor plissé op maat thuis afgeleverd

De vaste plissé raamhor wordt met uiterste zorg bij je thuis afgeleverd door een eigen aflever service en dus niet door een reguliere vervoerder. De producten zijn volledig verpakt zodat deze niet kunnen beschadigen tijdens transport. Daarbij ontvang je een track and trace wanneer onze vervoerder gaat rijden. Hiermee weet je exact wanneer de vervoerder voor de deur staat! Dat is Handig!