Vaste raamhor plissé

Lange levensduur
Gemakkelijk te monteren
Top Down Bottom Up
Level: Goed te doen
Tijd: 5-10 min

Al vanaf 200,00

Stel je product samen

Alles over de Vaste raamhor plissé

De vaste raamhor plissé is een zeer degelijk en makkelijk te bedienen product.  Speciaal ontwikkeld voor houten kozijnen maar ook toepasbaar op andere type kozijnen. Het product is voorzien van een aluminium frame. Uitvoerbaar met zowel boorgaten als een magneetstrip. Zo is en blijft montage super simpel! Dit product kun je in iedere gewenste stand positioneren, dat is handig want zo kan je bijvoorbeeld je beddengoed uithangen en tegelijkertijd gebruik maken van de hor!

Inmeetinstructies

Het inmeten van de vaste raamhor plissé is simpel!

Maten doorkijk

Meet de doorkijk maten(A+B) in en tel hierbij + 52 millimeter bij zowel de hoogte als de breedte.

Waarom 52 millimeter?
Het aluminium frame van het product hebben een breedte van 26mm (de helft van 52mm). Wanneer je de doorkijkmaten hebt gemeten en hier dus 52mm bij optelt sluit de grootte perfect aan op de maatvoering van je kozijn.

Let ook even op de soort raamuitzetter.
Kijk ook even wat voor een type raamuitzetter je hebt. Komt deze voorbij het kozijn wanneer je je raam open zet? Vervang deze dan voor een telescoop raamuitzetter.

Montageinstructies

Het product monteren is simpel:

Monteren met schroeven
Houdt het product voor het kozijn op de goede plek. Vervolgens kan je met een schroevendraaier en de meegeleverde schroeven het product vast schroeven.

Monteren met magneetband

Maak het oppervlak waar je de vaste raamhor plissé gaat monteren goed schoon met de meegeleverde schoonmaak doek. Wanneer deze goed schoon is kan je de magneetplak strip op het kozijn plakken. Hierna kan je heel makkelijk het product op het kozijn ‘plakken’ met behulp van de magneten.

Soort kozijn Houten kozijn, kunststof kozijn en aluminium kozijn
Kleuren In iedere gewenste RAL-kleur mogelijk.
Materiaal Profiel aluminium
Type gaas Grijs, zwart en pollengaas
Maximale hoogte 2200MM
Maximale breedte 1500MM
Productsoort Horren
Diepte De inzethor kan uitgevoerd worden in small (18mm), standaard (33mm) en extra diep (43mm)

Vaste raamhor plissé in iedere RAL-kleur mogelijk

We kunnen de voorzethor plissé in iedere gewenste RAL-kleur maken. Dit is fijn omdat je deze dan goed kan aanpassen op je kozijn waardoor die mooi wegvalt en het een geheel lijkt. Er zijn een viertal standaard kleuren: RAL9016(verkeerswit), RAL9010(zuiverwit), RAL9001(crémewit) en RAL7016(antracietgrijs).

Type gaas

Het type gaas dat wordt gebruikt in dit product is standaard zwart gaas en sluit 100% af. Dit type gaas zal al het ongedierte buiten houden en de frisse lucht naar binnenlaten, ideaal als je toch de kamer wilt blijven ventileren. Het gaas is gewerveld en vouwt zichzelf op. Dit wordt ook wel top down, bottom up genoemd.

Montage mogelijkheden

De vaste raamhor plissé heeft meerdere montagemogelijkheden zo kun je deze monteren door te schroeven of gebruik te maken van een magneetstrip. Bij dit product worden schroeven meegeleverd wanneer er gekozen wordt voor montage met schroeven. Als je dit product besteld met magneetband plakstrip wordt deze op de hor gemonteerd en dit is makkelijk te monteren. Bekijk hiervoor de montage instructies.

Monteren met schroeven
Wanneer je de vaste raamhor plissé besteld hebt met boorgaten kan je deze zeer makkelijk op je kozijn monteren met de meegeleverde schroeven en afdicht dopjes. Met een kruis kop schroevendraaier kun je het product heel makkelijk op het kozijn schroeven.

Bevestiging met magneet band
Het is ook mogelijk de vaste plissé raamhor te bestellen met een magneetband. Hierin wordt het product aan de achterkant voorzien van een magneet band met meegeleverde magneet plakstrip. De plakstrip plak je rondom je raam op het kozijn. Wanneer dit is gelukt kan je heel makkelijk het product met geïntegreerde magneetband op de strip bevestigen. Hierna kan je deze er ook heel makkelijk afhalen wanneer je dat maar wilt. Handig toch?

Vaste raamhor plissé op maat thuis afgeleverd

De vaste plissé raamhor wordt met uiterste zorg bij je thuis afgeleverd door een eigen aflever service en dus niet door een reguliere vervoerder. De producten zijn volledig verpakt zodat deze niet kunnen beschadigen tijdens transport. Daarbij ontvang je een track and trace wanneer onze vervoerder gaat rijden. Hiermee weet je exact wanneer de vervoerder voor de deur staat! Dat is Handig!