-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Voorzethor

Uitvoerbaar in pollengaas
Meerdere montagemogelijkheden
Level: Goed te doen
Tijd: 5-10 min

Al vanaf 110,50

Stel je product samen

Meetfout?

Past het product niet? De inzethor is omruilbaar voor €35,- voor een andere standaard hor.
Pijltjes

Alles over de Voorzethor

De voorzethor is een type hor die je op het kozijn van je raam plaatst middels boren en of schroeven. Voorzethorren kunnen vast gemaakt worden met (draai)wervels of scharnieren in combinatie met magneten. Dit is afhankelijk van wat jij wil. We kunnen de voorzet hor in iedere gewenste RAL kleur maken als dat jij wilt. Zo kun je makkelijk het product aanpassen op jouw situatie. Daarnaast zijn er 4 type gaas mogelijkheden, namelijk: Standaard zwart/grijs, pollen- of petscreen gaas.

 

 

  • Zeer lange levensduur
  • Gemakkelijk te monteren
  • Vaste prijs ongeacht maatvoering
  • Storm bestendig
  • Hoogwaardig aluminiumframe
  • Altijd op maat gemaakt
  • (draai)wervels of scharnieren
  • In iedere RAL kleur mogelijk
  • Vier type gaas mogelijkheden
  • Zowel in de dag als op de dag te gebruiken

 

 

Instructies

Inzethor-1
Gebruik een rolmaat voor het meten van je raamkozijn. De voorzethor wordt geleverd op de maten die jij doorgeeft. Met dit in gedachte kun je zelf bepalen hoe groot de hor moet worden voor je raam. Voor optimale doorkijk kan je het beste de doorkijkmaat van je raam inmeten en zowel bij de breedte als de hoogte 52 mm optellen. Dit is het profiel van de voorzethor.

Montageinstructies

Montage met scharnieren: houdt de hor voor het kozijn op de gewenste plek en schroef de scharnieren tegen het kozijn. Hierna kan je aan de andere zijde op de gewenste plek het magneetje plaatsen zodat de voorzethor gesloten blijft.
Monteren met draaiwervels: houdt de voorzethor op de gewenste positie voor je raam. Hierna kun je de draaiwervels de hor op die plek vast schroeven.
Soort kozijn Houten kozijn, kunststof kozijn en aluminium kozijn
Kleuren In iedere gewenste RAL-kleur mogelijk.
Materiaal Profiel aluminium
Type gaas Grijs, zwart en pollengaas
Maximale hoogte 2200MM
Maximale breedte 1500MM
Productsoort Horren
Diepte De inzethor kan uitgevoerd worden in small (18mm), standaard (33mm) en extra diep (43mm)

Welke kleur heeft de voorzethor?

We kunnen de hor in iedere gewenste kleur maken als dat jij wil. Zo kun je de hor perfect laten aansluiten op je huidige situatie. Standaard hanteren we een vijftal standaard kleuren namelijk: RAL 9010, 9001, 9016, 7016 en 9005.

Hoe snel wordt mijn voorzethor geleverd?

We versturen de op maat gemaakte hor met tien werkdagen naar je toe. Wanneer je de hor besteld hebt in een speciale kleur versturen we deze met 15 werkdagen. Wanneer de hor wordt verstuurd ontvang je een track and trace code van ons waarin je precies kan zien waar de vervoerder rijdt. Zo kun je dit makkelijk plannen in je programma.

Moet ik de hor binnen of buiten plaatsen?

Dit is afhankelijk van jouw situatie. Wanneer je raam naar buiten opengaat, wordt de hor aan de binnenkant geplaatst. En andersom; wanneer je raam naar binnen opengaat wordt de hor aan de buitenkant geplaatst.

Hoe maak ik mijn hor schoon?

Je kan de hor makkelijk schoonmaken met een vochtige doek. We adviseren geen zeep te gebruiken omdat dit het gaas kan aantasten. Wat ook goed werkt is een ontharingsroller. Deze is eigenlijk bedoelt om (huisdier)haren van je kleren te halen. Dit werkt ook zeer goed bij het schoonmaken van het gaas. Bekijk alle mogelijkheden in onze blog, de beste tips voor het schoonmaken van horren.

Moet ik mijn voorzethorren met de winterdag weghalen?

Nee hoor! Dit type hor is bestand en te gebruiken met alle vier seizoenen. Omdat we met hoogwaardige roestvrije materialen werken worden deze niet aangetast door weersomstandigheden. Hierdoor moet de hor wel tientallen jaren mee kunnen gaan!

Ik heb een meetfout gemaakt, kan ik de hor omruilen?

Ja! De voorzethor valt onder de omruilservice. Hierbij meld je je product bij ons aan met je bestelnummer en voeg je de juiste maten toe. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen tien/vijftien werkdagen je nieuwe hor ontvangt. De foutieve hor kun je dan meegeven aan onze vervoerder. Makkelijk he?

Welk type gaas past er in de voorzethor?

We kunnen de voorzet hor uitvoeren in vier type gaas. Dit is standaard zwart/grijs gaas, pollen gaas of petscreen gaas. Met standaard gaas heb je de beste doorkijk. Last van hooikoorts? Dan gebruik je de pollen werend gaas. Als je bijvoorbeeld huisdieren hebt die mogelijk in het gaas gaan hangen kun je petscreen gaas gebruiken. Dit type gaas is 7x steviger dan standaard gaas.

De handige voorzethor ofwel voorzethor is een product die bijna in elke situatie is te plaatsen. Met de meegeleverde scharnieren, magneten en of draaiwervels zet je de hor makkelijk vast middels schroeven tegen je kozijn. De voorzethor op maat zorgt dat je raam 100% wordt afgesloten van ongedierte. Zo kun je wel ongestoord je raam openzetten, je ruimte ventileren zonder de ongenodigde gasten van buiten. De voorzet hor is in vrijwel iedere situatie te gebruiken door de verschillende montage mogelijkheden.

Verschillende type gaas mogelijk in de voorzethor op maat

We kunnen de voorzethorren uitvoeren met vier verschillende gaas soorten. Dit zijn standaard zwart of grijs gaas maar ook uitvoerbaar met pollen- of petscreen gaas. Iedere gaas soort heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Hieronder opgesomd. Alle gaas soorten zijn bestand en geschikt voor zowel binnen als buiten montage en zijn geschikt voor alle vier seizoenen.

Standaard zwart/grijs gaas

De meest gekozen gaas soort blijft de standaard grijs/zwart gaas. Dit komt omdat de doorkijk van dit gaas erg goed is ten opzichte van de andere type gaas. Daarbij zitten hier geen extra kosten aan verbonden.

Pollen gaas

De naam zegt het eigenlijk al. Dit type gaas houdt ook pollen tegen. Dit komt omdat de gaatjes van het gaas dermate klein zijn dat pollen ook worden tegengehouden. Dit type gaas wordt veel gekozen door mensen met hooikoorts en vaak gebruikt in de slaapkamer. Het nadeel van dit gaas is wel omdat de gaatjes kleiner zijn de doorkijk hierdoor ook iets minder goed is.

Petscreen gaas

Petscreen gaas is een gaas soort die wel 7x dikker is dan het standaard gaas. Dit type gaas wordt veel gekozen door mensen met bijvoorbeeld katten die mogelijk in het gaas kunnen gaan hangen. Door de stevigheid van het gaas zal deze dan niet scheuren of beschadigen!

De voordelen van een voorzethor op maat

Er zitten velen überhaupt veel voordelen aan horren op maat. Alle voordelen hebben in deze blog op een rij gezet. Naast deze voordelen heeft de voorzethor specifiek ook zijn eigen voordelen. Naast de prijs (de voorzet hor is een van de goedkopere horren binnen het assortiment) heeft de voorzet hor ook een paar handige eigenschappen. Zo heb je de keuze uit draaiwervels of scharnieren met magneet om de voorzethor raam te plaatsen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe je de voorzethor wilt ophangen en hoe je wilt dat deze opent en sluit.

Voorzethor buitenzijde raam

Een voorzethor wordt aan de buitenzijde bevestigd wanneer een raam naar binnen opengaat. Vaak wordt deze aan de buitenkant van het huis voor het raam geschroefd. Deze voorzethor op maat kun je zowel vastschroeven met de meegeleverde wervels of de scharnieren in combinatie met de magneten. De voorzethor wordt op maat van je raam gemaakt.

Voorzethorren ten alle tijden te verwijderen

De voorzethor van Handige Horren kun je ten alle tijden verwijderen. Dit kan zowel als je gebruikt maakt van de wervels als wanneer je gebruik maakt van de scharnieren met magneten. Mocht je de kozijnen bijvoorbeeld willen schoonmaken of de glazenwasser komt langs is dit geen probleem en kun je de voorzet hor makkelijk verwijderen.

Voorzethorren in alle RAL kleuren uitvoerbaar

Alle materialen op het gaas na kunnen we in iedere gewenste RAL kleur maken. Standaard hanteren we een vijftal standaard kleuren maar optioneel kunnen we de voorzethorren ook op speciale kleur maken. Zo kun je de voorzethor perfect laten aansluiten op je huidige situatie. Veel mensen kiezen er dan ook voor de hor op exact dezelfde kleur als het kozijn te laten produceren zodat het een geheel lijkt. Er wordt dan ook vaak gekozen om de horren in exact dezelfde kleur als je huidige kozijn te laten maken.

Snelle en zorgvuldige levering

Bij bestelling van voorzethorren versturen we deze binnen tien werkdagen naar je toe met onze eigen vervoerder rechtstreeks vanuit de fabriek. Onze producten worden dan ook niet met de reguliere vervoerders verzonden. Hierdoor weten we zeker dat de hor onbeschadigd bij je thuis komt. Wanneer je een product in een speciale kleur hebt besteld versturen we deze met 15 werkdagen naar je toe omdat we deze dan speciaal laten poedercoaten. Wanneer we de voorzethor raam naar je toe versturen ontvang je een track and trace code in je mail van ons. Hierin kun je precies zien waar de vervoerder is, waar die rijdt en wanneer die verwacht bij jou te zijn.

Voorzethor bestand tegen alle vier seizoenen

De materialen die we gebruiken bij de productie van de voorzethorren zijn bestand tegen alle vier seizoenen. Zo hoef je de horren in de winterdag er niet per se uit te halen. De zomers worden warmer en de winters worden zachter. De perfecte omstandigheden voor ongedierte.

Te monteren met scharnieren of draaiwervels

De voorzethor is op een tweetal manieren te monteren. Met simpele draaiwervels of met scharnieren en bijbehorende magneten. Beide zet je vast met schroeven in je kozijn. Draaiwervels (zie foto’s) is een simpele bediening met een schroefje. Zo kun je deze makkelijk rond draaien en de voorzethor demonteren. Zoals eerder genoemd is het ook mogelijk de voorzethorren uit te voeren met scharnieren. Hierbij kun je de scharnieren aan de gewenste kant van de hor plaatsen en op het kozijn boren. Om de voorzethor af te laten sluiten kun je aan de andere kant het magneetje plaatsen zodat de hor op zijn plek blijft zitten. Deze verschillende montagemogelijkheden kun je aangeven in het bestelformulier.