-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Leverings- en retourbeleid

Leveringsbeleid

Zodra jij je bestelling bij ons hebt geplaatst gaan we als een malle aan de slag voor je. Bestellingen, in standaard RAL-kleuren, die op werkdagen voor 17.00 geplaatst worden, proberen we diezelfde dag nog binnen de productie in te plannen. Binnen 15 werkdagen wordt jouw bestelling aan de transporteur meegegeven.

Binnen de logistieke planning kan het maximaal een aantal dagen duren om jouw bestelling te verwerken. Producten met een afwijkende RAL-kleur hebben een levertijd van maximaal 20 werkdagen.

Heb jij jouw bestelling nog niet ontvangen na binnen gecommuniceerde levertermijn? Controleer binnen jouw account of het afleveradres juist is ingevuld of neem zo nodig contact op met onze klantenservice, zij zullen er alles aan doen op je goed van dienst te zijn.

Transport

De levering van jouw bestelling loopt via de fabrikant of via een door ons gekozen transportdienst. Deze transportdiensten zijn gespecialiseerd in het vervoeren van grote en kwetsbare producten. Jouw product zal met uiterste zorg in perfecte staat afgeleverd worden.

Wanneer jouw bestelling door de transporteur verwerkt is ontvangt je een mail een dag voor levering met daar in een live track-and-trace. Voor kleine onderdelen en overige kleinere leveringen maken wij gebruik van PostNL.

Verzendkosten

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland

€ 4,90 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 25,- bezorging producten voor heel Nederland
Gratis voor bestellingen vanaf € 350,-*

Retouren

De producten van Handige Horren zijn helaas niet retourbaar aangezien het gaat om maatwerk producten die speciaal gemaakt worden voor de klant. Echter komen sommige producten wel in aanmerking voor de omruilservice. Voor een bedrag van 25 euro exclusief verzendkosten kunnen de volgende producten omgeruild worden voor een andere maat:

  • Inzethor
  • Klemhor
  • Voorzethor

Handige Horren neemt alleen retouren aan die vooraf gemeld zijn via het serviceformulier, goed beschermd, compleet zijn en verpakt retour worden gestuurd en akkoord zijn bevonden door Handige Horren na overleg. Eventuele bijkomende schades en ontbrekende onderdelen komen voor rekening van de consument