Duo plissé hor

Al vanaf 220,00

Hulp nodig of een andere vraag? Chat met onze horrenexperts.

personeel handige horren

Alles over de Duo plissé hor

Plus- en minpunten
 • Altijd op maat gemaakt
 • Verduistering en horrengaas in één
 • Keuze uit 38 soorten doeken
 • Optioneel uitvoerbaar zonder horrengaas
 • Dun aluminium frame van slechts 29mm
 • Wordt kant-en-klaar geleverd
 • Gemakkelijk te monteren
 • Montage door schroeven of magneetband
 • 5 standaard RAL-kleuren
 • Hoogwaardig aluminiumframe
 • Flexibel bedienbaar door het bottom up, top down systeem
 • Meegeleverde dopjes voor de schroefgaten
 • Geplisseerd horrengaas
 • Optioneel in elke RAL-kleur uitvoerbaar
 1. Enkel geschikt voor dakramen en openslaande ramen

De Duo plissé hor is dè oplossing voor iemand die opzoek is naar een hor en verduistering in één. Deze op maat gemaakte combinatie van beide is perfect geschikt voor bijvoorbeeld in een slaapkamer. Het hoogwaardige aluminium frame is voorzien van twee doeken boven elkaar. Boven zit het geplisseerde doek en onder het geplisseerde gaas. Natuurlijk kan je bij montage deze eenvoudig omdraaien mocht je het liever andersom hebben. De Duo plissé hor wordt kant-en-klaar geleverd en is simpel te monteren door de meegeleverde schroeven. Optioneel is de Duo plissé hor ook uit te voeren met magneetband.

Bij het samenstellen van de Duo plissé hor heb je keuze uit maar liefst 38 verschillende doeken. Zo hebben we doorschijnende stoffen maar ook volledig verduisterende doeken, ideaal als je het helemaal donker wilt maken. Ook het aluminium frame kan op iedere gewenste RAL-kleur gemaakt worden. Standaard bieden we 5 verschillende kleuren aan. Je stelt de Duo plissé hor helemaal samen naar jouw wens. De Duo plissé hor is optioneel uitvoerbaar met enkel een verduisteringsdoek.

Geen gedoe met monteren. De Duo plissé hor wordt volledig kant-en-klaar geleverd met meegeleverde schroeven.

Ontwerp je eigen Duo plissé hor volgens jouw voorkeur, door te kiezen uit diverse soorten doeken, variërend van doorschijnend tot volledig verduisterend.

Het unieke vergrendelsysteem zorgt ervoor dat het product in makkelijk te bedienen is in beide richtingen.

Soort kozijn Dakraam, naar buiten openslaand raam
Maximale breedte 1600MM
Maximale hoogte 2000MM
Montage Schroeven of magneetband
Profielkleur In iedere gewenste RAL-kleur
Afmetingen frame 26mm rondom x 29mm dikte
Bediening Bottom up / Top down
Gaaskleur Zwart geplisseerd gaas
Productsoort Raamhorren
Materiaal Aluminium

Hoe snel wordt de Duo plissé hor geleverd?

Na het plaatsen van je bestelling gaan we alles in productie zetten. We proberen bestellingen in reguliere RAL-kleuren binnen 15 werkdagen te leveren. Heb je gekozen voor een afwijkende RAL-kleur? Als vuistregel kun je hier 10 werkdagen bij optellen. Zodra de bestelling klaar is voor transport, ontvang je van ons een e-mail met de trackinginformatie erin. Met deze live tracking kun je onze vervoerder in real-time volgen.

Is de Duo plissé hor ook uitgevoerd worden zonder horrengaas en met enkel een verduisterend doek?

Absoluut! Binnen onze bestelmodule is er een specifieke optie beschikbaar waarbij je kunt aangeven dat je een Duo plissé hor wilt ontvangen zonder het horrengaas. In dat geval zorgen wij ervoor dat het frame uitsluitend met een verduisterend doek wordt geproduceerd. Deze aanpassing biedt een uitstekende oplossing, vooral wanneer je twee naast elkaar gelegen ramen hebt waarvan slechts één geopend kan worden. Hierdoor kun je het vaste raam voorzien van enkel de verduistering, terwijl het openslaande raam wordt uitgerust met een Duo plissé hor.

Is het mogelijk om het horrengaas en de verduistering afzonderlijk van elkaar te gebruiken?

Absoluut! Zowel het geplisseerde horrengaas als het verduisterende doek zijn voorzien van een afzonderlijke trekbalk. Hierdoor kun je de hor bijvoorbeeld overdag volledig gebruiken, en wanneer je ‘s avonds verduistering wilt, kun je alleen het verduisterende doek gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om de Duo plissé hor volledig open te zetten, bijvoorbeeld om een deken uit het raam te luchten of wanneer je het niet nodig hebt.

Wordt het niet te warm tussen het glas en de hor?

Nee, hier is over nagedacht. Door het verduisteringsdoek aan de buitenkant uit te voeren met een wit doek, wordt het licht afgestoten. Hierdoor blijft het ook aanzienlijk koeler in de ruimte, waardoor het glas niet zal barsten door de hitte.

Wat is het verschil tussen een Duo plissé hor en een Plissé raamhor?

Het kan je zijn opgevallen dat de twee producten erg veel op elkaar lijken. De Plissé raamhor heeft hetzelfde frame en horrengaas als de Duo plissé hor. Eigenlijk is de Duo plissé hor hetzelfde product, maar dan met een extra toegevoegd verduisteringsdoek.

Kan ik het product in de badkamer hangen?

Ja hoor, het is mogelijk om de Duo plissé hor in vochtige ruimtes te hangen. Het is wel belangrijk om regelmatig te luchten om ervoor te zorgen dat het niet te vochtig blijft, anders kan er schimmel vormen op het doek.

Zijn de schroefgaten zichtbaar na het monteren?

Nee, als je kiest voor de schroefoptie wordt het product voorzien van schroefgaten. Maar geen probleem, we leveren dopjes om deze gaten na het schroeven van het product dicht te maken. Hierdoor zijn de schroefgaten niet meer zichtbaar en zie je alleen een onopvallend dopje. Kies je voor magneetband? Dan voegen we geen schroefgaten toe aan het product.

Hoe werkt het plaatsen van de magneetband?

De achterkant van de Duo plissé hor is voorzien van een magneet- en staalband combinatie, een super handige toevoeging als je niet in het kozijn wilt schroeven. Met de meegeleverde doekjes kun je het kozijn eerst goed ontvetten en vervolgens breng je een plaklaag aan met het tweede doekje. Hierna kun je de magneten op het kozijn plakken en de Duo plissé hor er zo tegenaan drukken, als het ware. Klaar is Kees, alleen wel eerst even goed schoonmaken.

Welke bestelmaten moet ik invullen?

Normaliter wordt de Duo plissé hor op het kozijn gemonteerd. Laten we er even vanuit gaan dat je het product op het kozijn monteert. Tijdens het invoeren van de maten moet je er rekening mee houden dat je de maten van het frame er dan bij moet optellen. De Duo plissé hor wordt namelijk exact geproduceerd in de maten die jij hebt doorgegeven, inclusief het frame, zowel in de breedte als in de hoogte. Als je alleen de tussenmaten van het kozijn invoert, wordt de hor dus zo geproduceerd dat hij tussen het kozijn valt. Voor montage op het kozijn moet je zowel bij de breedte als bij de hoogte 52 mm optellen.

Voor welke kozijnen kan ik de Duo plissé hor bestellen?

De Duo plissé hor is uitermate geschikt voor dakramen en ramen die naar buiten draaien. Dit komt doordat je het frame rondom de doorkijk op het kozijn kunt monteren. Let wel even op of je raamuitzetters moet vervangen door telescopische raamuitzetters wanneer het raam geopend is.

Is het mogelijk om een Duo plissé hor te bestellen die breder is dan 1400 mm?

Gewoonlijk produceren we de Duo plissé hor alleen tot een breedte van 1400 mm, omdat maten groter dan deze breedte kans hebben om door te zakken met de trekbalk. We willen dit natuurlijk voorkomen, dus daarom is 1400 mm de maximale breedte. Als je net iets breder nodig hebt, neem dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Welke kleur is het horrengaas?

De Duo plissé hor maakt gebruik van geplisseerd zwart horrengaas.

De op maat gemaakte Duo plissé hor is een combinatie van een verduistering en hor in één. Dit product met een verduistering is perfect geschikt voor bijvoorbeeld een dakraam. Het hoogwaardige aluminium frame kunnen we op iedere gewenste kleur maken. Standaard is het frame uitvoerbaar in 5 kleuren. Zit de kleur van jouw kozijn hier niet bij? We kunnen de Duo plissé hor uitvoeren in iedere gewenste RAL-kleur optioneel.

De Duo plissé hor wordt ‘op de dag’ oftewel ‘op het kozijn’ gemonteerd. In het frame zit zowel horrengaas en een verduisterend doek afgescheiden door een trekbalk. Hierdoor kun je de Duo plissé hor heel makkelijk bedienen en kan je zelf bepalen hoe je de hor op maat gebruikt. Door het unieke vergrendelsysteem blijft deze staan in de positie waarin jij hem bedient.

Duo plissé hor in iedere RAL-kleur mogelijk

Het aluminium frame kunnen we op iedere gewenste RAL kleur maken. Geen RAL-kleur is te gek! Hierdoor kun je deze perfect aanpassen op de kleur van je huidige kozijn en een smaakvolle combinatie creëren. De Duo plissé hor valt zo mooi weg waardoor het een geheel lijkt. Naast het frame zijn er ook verschillende kleuren doek en soorten mogelijk.

Verschillende soorten verduisterende doeken

Er zijn veel verschillende doek soorten waar je de Duo plissé hor mee kunt uitvoeren. Maar liefst 38 verschillende soorten! Onder te verdelen in drie categorieën namelijk: volledig verduisterend, half verduisterend of enkel doek verduisterend. Vervolgens zijn al deze type doeken in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je deze mooi aanpassen op je interieur.

Ventileren van je zolder door Duo plissé hor voor dakraam

Zeker in de zomer kan het super warm worden op je bovenste verdieping van je woning doordat de zon flink kan branden op je dak. Geen nood! Om het toch snel te kunnen afkoelen is ventilatie erg belangrijk en hiervoor een goede snelle tool. De Duo plissé hor biedt hiervoor een goede uitkomst om snel te ventileren zonder dat er ongedierte je kamer inkomt.

Verbeter je nachtrust met de Duo plissé hor, verduisterend voor je dakraam of naar buiten draaiend raam.

De Duo plissé hor biedt een verduistering voor je dakraam en biedt de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. Ook voor openslaande ramen oftewel naar buiten draaiende ramen is de Duo plissé hor een goede keuze. Deze hor houdt niet alleen insecten buiten maar blokkeert ook licht. De hor zorgt voor een volledig donkere slaapkamer, zodat je ‘s nachts beter kunt slapen en uitgerust wakker wordt.

Houd insecten en zonnestralen buiten met de Duo plissé hor dakraam

Niets is vervelender dan insecten die je woning binnenkomen en vervolgens niet meer weg willen. Met de Duo plissé hor voor je dakraam of openslaand raam houd je insecten en andere ongewenste beestjes buiten, terwijl je tegelijkertijd licht blokkeert en je woning koel houdt op warme dagen.

Inmeten van de Duo plissé hor verduisterend

Het inmeten is makkelijk. Voor het beste resultaat kan je de Duo plissé hor op je kozijn monteren om alles volledig te laten afsluiten. In vaktalen noemen we dit ook wel ;op de dag montage’. Hoe doe je dit nou? Meet de doorkijkmaat van het kozijn en tel bij zowel de breedte als de hoogte 52mm erbij. De Duo plissé hor heeft rondom een frame van 26mm. Als je wilt dat de Duo plissé hor perfect op het kozijn past is het handig om deze 52mm toe te voegen aan je bestelmaten.

Monteren van de Duo plissé hor met schroeven of magneetband

Het monteren van de Duo plissé hor kan op twee manieren. Met meegeleverde schroeven of door het aanbrengen van een magneetband.Wanneer je kiest voor schroeven wordt de Duo plissé hor uitgevoerd en geleverd met boorgaten en schroeven. De schroefgaten kan je makkelijk afdichten met de meegeleverde dopjes. Hierdoor kun je deze makkelijk voor het kozijn houden en vastschroeven zonder dat de schroeven zichtbaar zijn. Ook is het mogelijk de hor uit te voeren met magneetband. In dit geval wordt de hor voorzien van magneetband die je op je kozijn kunt plakken. Hierna kun je de Duo plissé hor op je kozijn plakken en ten alle tijden verwijderen.

Op maat gemaakte Duo plissé hor voor een perfecte pasvorm

Ieder kozijn is uniek. Dakraam, openslaand raam of wat dan ook. Het maakt niet uit. Wegens deze reden zijn onze Duo plissé horren ook altijd maatwerk in de afmetingen die passen bij jou kozijn. Hierdoor ben je verzekerd van een perfecte pasvorm en is er geen sprake van kieren waar insecten alsnog doorheen kunnen komen. Laat de zaag maar in de kast liggen want zelf hoef je niets meer op maat te maken.

Geniet van privacy en verduistering met de Duo plissé hor verduisterend

Met de Duo plissé hor verduisterend creëer je niet alleen verduistering, maar ook privacy. Je kunt ongestoord genieten van een goed boek of een film, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over nieuwsgierige blikken van buitenaf.

Combineer verduistering en ventilatie met de Duo plissé hor

De Duo plissé hor uitgevoerd met verduistering biedt naast een verduistering (logisch) ook voldoende ventilatie door het toegevoegde horrengaas. Je kunt het raam namelijk openen zonder dat er insecten of ander ongedierte naar binnen komt. Zo geniet je van een heerlijk briesje, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervelende beestjes.

Duo plissé hor op maat thuis geleverd

De Duo plissé hor wordt met uiterste zorg bij je thuis afgeleverd door onze eigen logistieke partner  dus niet door een reguliere vervoerder. Geen zorgen. Onze logistieke partner is gespecialiseerd in het vervoeren van kwetsbare producten. De producten zijn zorgvuldig ingepakt zodat deze niet kunnen beschadigen tijdens transport. Daarbij ontvang je een live track and trace wanneer onze vervoerder gaat rijden. Hiermee weet je exact wanneer de vervoerder voor de deur staat. Dat is Handig!

Misschien vind je dit ook interessant