-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Duo plisse hor

Half hor half verduisterend
Makkelijk te monteren
Level: Goed te doen
Tijd: 5-10 min

Al vanaf 220,00

Stel je product samen

Alles over de Duo plisse hor

De duo plisse hor verduisterend is een ideaal product wanneer je zowel gebruik wil maken van een hor als een verduistering. Dit stijlvolle product is een combinatie van insectenwering en raamdecoratie. Door een middelste schuifbalk kun je zelf kiezen of je gebruik maakt van horren functie of verduisteringsfunctie. De duo plissé hor op maat is zeer goed geschikt voor dakramen en ramen die naar buiten opengaan. Evenals Velux dakramen of houten kozijnen.

Het product kan in ieder gewenste stand gepositioneerd worden door het unieke vergrendel systeem. De bediening van dit product is top down / bottom up, oftewel van boven naar beneden en andersom. Daarnaast is het product voorzien van geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig met de hand bedient kan worden.

Inmeetinstructies

Duo plisse hor
Meet in millimeters de opening van je raam of dakraam. Doe dit op drie plekken en noteer de grootste maat. Niet alle kozijnen zijn namelijk even recht.
Duo plisse hor 2
Meet de breedte ook in millimeters op drie plekken en noteer de grootste maat.
Duo plisse hor 3
Kijk of je genoeg ruimte hebt om de duo raamhor plissé op het kozijn te plaatsen. Omdat het frame 26 mm breed is en met magneetband of schroefgaten op het kozijn wordt gemonteerd moet je deze (26×2)= 52 millimeters zowel bij de breedte als de hoogte optellen. Dit is je bestelmaat en productiemaat.

Montageinstructies

duo plissehor-1
Pak de duo plissehor uit en plaats deze op de gewenste plek voor je kozijn.
rolhor-monteren-3
Wanneer deze goed hangt kun je het product vast schroeven met de meegeleverde schroeven.
voorzet-plissehor-3
Wanneer je de hor goed hebt vastgeschroefd kun je de schroefgaten afdekken met de meegeleverde witte afdek dopjes voor een betere look.
voorzet-plissehor-4
De vaste duo plissé hor is klaar voor gebruik. Je kan deze op iedere gewenste stand gebruiken en vastzetten met de geïntegreerde remmetjes.

Hoe snel wordt de duo plisse hor geleverd?

Wanneer je besteld hebt zullen we de hor met uiterlijk 15 werkdagen versturen. Dit hangt af of deze op speciale kleur gemaakt moet worden of niet. Wanneer we deze versturen zullen we een track and trace code met je delen. Hier kun je onze eigen vervoerder live volgen.

Wordt het niet te warm tussen het glas en de hor?

Nee, hier hebben we over nagedacht. Door het verduisteringsdoek aan de buitenkant uit te voeren met wit doek stoot dit het licht af. Hierdoor blijft het ook gelijk een stuk koeler in de ruimte!

Wat is het verschil tussen een vaste plissé hor en een duo plisse hor?

Bij een vaste raamhor plisse is het frame enkel uitgevoerd met geplisseerd horren gaas en dus geen verduistering. Een duo plissé hor is zowel uitgevoerd met horrengaas als verduistering waardoor je naast ongedierte ook licht kunt weren.

Welk type ramen zijn geschikt voor een duo plissé hor?

De duo horren zijn uitermate geschikt voor dakramen en naar buiten draaiende ramen. Doordat je het frame rondom de doorkijk op het kozijn kan monteren. Let wel even op of je raam uitzetijzer moet vervangen bij geopende toestand.

De duo plissé hor op maat verduisterd en is perfect geschikt voor bijvoorbeeld een dakraam. Het aluminium frame die we op iedere gewenste kleur kunnen maken wordt ‘op de dag’ of wel ‘op het kozijn’ gemonteerd. In het frame zit zowel horren gaas en verduisterend gaas afgescheiden door een trekbalk. Hierdoor kun je de duo plisse hor heel makkelijk bedienen en kan je zelf bepalen hoe je de hor op maat gebruikt.

Duo plissé hor in iedere RAL-kleur mogelijk

Het aluminium frame kunnen we op iedere gewenste RAL kleur maken. Hierdoor kun je deze perfect aanpassen op de kleur van je huidige kozijn. Zo valt deze mooi weg waardoor het een geheel lijkt. Naast het frame zijn er ook verschillende kleuren doek mogelijk.

Verschillende soorten verduisterende doeken

Er zijn veel verschillende doek soorten waar je de duo plissé hor mee kunt uitvoeren. Onder te verdelen in drie categorieën, namelijk: Volledig verduisterend, half verduisterend, enkel doek verduisterend. Vervolgens zijn al deze type doeken in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je deze mooi aanpassen op je interieur.

Ventileren van je zolder door duo plissé hor voor dakraam

Zeker in de zomer kan het super warm worden op je bovenste verdieping doordat de zon flink kan branden op je dak. Om het toch snel te kunnen afkoelen is ventilatie erg belangrijk en hiervoor een goede snelle tool. Middels de duo hor kan je snel ventileren zonder dat er ongedierte je kamer inkomt.

Verbeter je nachtrust met de duo plissé hor verduisterend voor je dakraam

De duo plissé hor verduisterend voor je dakraam biedt de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. Deze hor houdt niet alleen insecten buiten, maar blokkeert ook licht en zorgt voor een volledig donkere slaapkamer, zodat je ‘s nachts beter kunt slapen en uitgerust wakker wordt.

Houd insecten en zonnestralen buiten met de duo plissé hor dakraam

Niets is vervelender dan insecten die je woning binnenkomen en vervolgens niet meer weg willen. Met de duo plissé hor dakraam houd je insecten en andere ongewenste beestjes buiten, terwijl je tegelijkertijd licht blokkeert en je woning koel houdt op warme dagen.

Inmeten van de duo hor verduisterend

Het inmeten is makkelijk. Makkelijk is om je te proberen voor te stellen waarop de hor gemonteerd moet worden om het raam volledig te laten sluiten, op het kozijn dus. Meet de doorkijkmaat op van het kozijn en tel bij zowel de hoogte en breedte 52mm. De 52mm is de maat van het frame en de ruimte die je nodig hebt om deze goed te kunnen vastschroeven.

Monteren van een duo plissé hor met schroeven of magneetband

Het monteren van de duo hor kan op twee manieren: met boorgaten of magneetband. Wanneer je kiest voor boorgaten wordt de duo plissé hor uitgevoerd en geleverd met boorgaten en schroeven. Hierdoor kun je deze makkelijk voor het kozijn houden en vastschroeven. Ook is het mogelijk de hor uit te voeren met magneetband. In dit geval wordt de hor voorzien van magneetband die je op je kozijn kunt plakken. Hierna kun je de duo plissé hor op je dakraam plakken en ten alle tijden verwijderen.

Op maat gemaakte duo plissé hor dakraam voor een perfecte pasvorm

Ieder dakraam is uniek en heeft zijn eigen afmetingen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een duo plissé hor dakraam op maat te laten maken. Hierdoor ben je verzekerd van een perfecte pasvorm en is er geen sprake van kieren waar insecten alsnog doorheen kunnen komen.

Geniet van privacy en verduistering met de duo plisséhor verduisterend

Met de duo plisse hor verduisterend creëer je niet alleen verduistering, maar ook privacy. Je kunt ongestoord genieten van een goed boek of een film, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over nieuwsgierige blikken van buitenaf.

Combineer verduistering en ventilatie met de duo plisse hor verduisterend dakraam

De duo plissé hor verduisterend dakraam biedt niet alleen verduistering, maar ook ventilatie. Je kunt het raam namelijk openen zonder dat er insecten of ander ongedierte naar binnen komt. Zo geniet je van een heerlijk briesje, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervelende beestjes.

Duo plissé hor op maat thuis geleverd.

De duo hor wordt met uiterste zorg bij je thuis afgeleverd door onze eigen aflever service en dus niet door een reguliere vervoerder. De producten zijn volledig verpakt zodat deze niet kunnen beschadigen tijdens transport. Daarbij ontvang je een live track and trace wanneer onze vervoerder gaat rijden. Hiermee weet je exact wanneer de vervoerder voor de deur staat. Dat is Handig!