Plissé hordeur

Al vanaf 275,00

Meetfout?

Past het product niet? De inzethor is omruilbaar voor €25,- voor een andere standaard hor.
Pijltjes

Alles over de Plissé hordeur

Beschrijving

De originele plissé hordeur is hoogwaardige kwaliteitsdeur toepasbaar in vrijwel iedere situatie. Zowel in- als op de dag te monteren met zowel boren en of plakken. Doordat de originele plissé hordeur gebruik maakt van geplisseerd gaas, is de hordeur te positioneren in elke gewenste stand. Het hoogwaarde aluminium en het stevige gaas zorgen voor een lange levensduur. Ideaal om de deuren open te gooien en het huis te ventileren zonder dat je ongedierte naar binnen krijgt zoals vliegen, muggen of zelfs muizen. De originele plissé hordeur is een kind- en diervriendelijk product en is makkelijk te bedienen.

De ingebouwde borstel zorgt ervoor dat onze Plissé hordeur moeiteloos aansluit op het kozijn, waardoor ongedierte buitenshuis blijft.

De Plissé hordeur kan worden geleverd in elke gewenste RAL-kleur, waardoor het product naadloos opgaat in of op het kozijn en esthetisch perfect aansluit.

Standaard wordt de Plissé hordeur geleverd met een vlakke ondergeleider. Optioneel ook te leveren met een schuine ondergeleider voor een schuine ondergrond.

 • Zeer lange levensduur
 • In iedere RAL-kleur uitvoerbaar
 • Montage zowel door te plakken als door te schroeven
 • Huisdier- en kindvriendelijk
 • Storm bestendig
 • Vrijwel in elke situatie te plaatsen
 • Goed doorzicht
 • Beschikt over bijgeleverde handgreepjes
 • Kan tegen een stootje
 1. Niet uitvoerbaar in pollengaas
 2. Stof gaat op den duur in het gaas zitten
Breedte 400 – 1900 mm
Hoogte 1791 – 2750 mm
Montage In het kozijn of op het kozijn
Bevestiging Schroeven of Powertape
Afmeting bovengeleider 6 cm (hoog) x 4 cm (diep)
Afmeting ondergeleider Platte strip van slechts 4,8 mm
Materiaal Profiel: aluminium
Hor gaas: standaard zwart plissé gaas
Pakket inhoud 1x Bovengeleider
1x Ondergeleider
1x Plissé hordeur
4x Montageclips
2x Handgrepen
Standaard kleuren RAL-9016, RAL-9010, RAL-9001, RAL-9005 en RAL-7016

Hoe snel worden de hordeuren geleverd?

We proberen de hordeuren binnen 10 werkdagen bij je thuis af te leveren. Als je een afwijkende RAL kleur hebt geselecteerd kan dit ook oplopen naar 15 werkdagen omdat deze speciaal op kleur gespoten moet worden.

Welk type gaas zit er in de originele plissé hordeur?

We maken gebruik van gewerveld zwart gaas. Deze kan zichzelf opvouwen en is bestand tegen alle seizoenen! Hierdoor hoef je deze in principe niet op te bergen met de winterdag.

Kan ik een hordeur op maat bestellen?

Zeker! De hordeuren worden op maat bij je afgeleverd door onze eigen transportdienst. Door de juiste hoogte en breedte maat door te geven wordt de hordeur op maat gemaakt. Dit geld ook voor de meegeleverde ondergeleider (waar de hordeur overheen loopt) en de bovengeleider (waar de plisséhordeur bovenin doorheen loopt). Daarbij kun je de hordeur op iedere gewenste kleur laten maken.

Kan ik de hordeur ook monteren met schroeven?

Het is mogelijk om te monteren doormiddel van schroeven. Echter dient de bovengeleider nog wel voorgeboord te worden voor de schroeven. De hordeur zelf kun je middels de meegeleverde montageclips ook vastschroeven tegen je kozijn. Zo weet je zeker dat deze niet loskomt.

Kan ik de hordeur ook monteren door alleen plakken?

Ja! De plisséhordeur kun je ook monteren door alleen plakken. Hierdoor houd je je kozijn in optimale staat zonder boorgaten. Zowel de ondergeleider als ondergeleider kun je vastplakken tegen je kozijn. Hierbij is het wel handig dat je eerst je kozijn goed schoonmaakt en ontvet.

Is de hordeur ook bestand tegen huisdieren?

De hordeuren in het assortiment van Handige Horren zijn zeer geschikt in combinatie met huisdieren. Naast dat de producten gemaakt zijn van hoogwaardig aluminium is de hordeur ook voorzien van geplisseerd zwart gaas. Dit draagt bij aan de stevigheid en flexibiliteit van het gaas. Hierdoor zal dit zeker niet snel scheuren of verslijten. Natuurlijk heeft ieder huisdier zijn/haar eigen karakter 😉

 

 

De originele plissé hordeur is hoogwaardige kwaliteitsdeur toepasbaar in vrijwel iedere situatie. Zowel in- als op de dag te monteren met zowel boren en of plakken. Ideaal om de deuren open te gooien en het huis te ventileren zonder dat je ongedierte naar binnen krijgt zoals vliegen, muggen of zelfs muizen.

In alle RAL-kleuren mogelijk

De originele plissé hordeur kunnen we uitvoeren in iedere gewenste RAL kleur. Hierdoor kun je het profiel in exact dezelfde kleur maken als je kozijn. Hierdoor valt deze mooi weg waardoor het als een geheel lijkt. Daarbij hebben we een aantal standaard RAL kleuren, namelijk: RAL9016, RAL9010, RAL9001 en RAL7016. Niet zeker welke kleur kozijn je hebt? Je kan ook een kleuren waaier bij ons opvragen!

Zowel ‘in de dag’ als ‘op de dag’ monteren

De originele plissé hordeur kan je zowel ‘in de dag’ (tussen de kozijnen) als ‘op de dag’ (op/voor het kozijn) monteren. Wanneer je de plissé hordeur ‘op de dag’ wilt monteren ontvang je ook een ‘op de dag set’. Dit zijn een tweetal hoeklijnen. Deze plaats je aan de zijkanten op je kozijn. Vervolgens kun je de hordeur tegen de hoeklijn plaatsen. Bekijk de montage instructies of chat met een van onze experts als je er zelf niet uit komt.

Dubbele hordeur voor openslaande deuren

Openslaande deuren zijn prachtig, creëren veel licht en ruimte in huis. Veel voorkomend als de tuindeuren die mooi zicht geven op de tuin en omgeving. Zeker met mooi weer kan je deuren opengooien wat zorgt voor frisse lucht in huis. Met behulp van de Handige plissé hordeuren haal je toch frisse lucht naar binnen zonder dat er ongedierte zoals insecten je huis binnenvliegen. Bij dubbele openslaande deuren is het soms mogelijk zowel in de dag als op de dag te monteren. De hordeuren lopen tot een maximale breedte van 1900mm wanneer je een grotere breedte opening hebt kan je gebruik maken van een dubbele plissé hordeur. Deze komen dan naar elkaar toe en sluiten op elkaar af met een borstel of een magneet strip, afhankelijk van wat jij wil. Met behulp van onze instructies is het inmeten en monteren zo gepiept. Je kan ook chatten met onze experts en foto’s delen van je situatie, zo kijken we op afstand met je mee en kunnen we je helpen.

Plissé hordeur voor schuifpui

De deurhor plissé is ideaal geschikt voor in een schuifpui. Een schuifpui is zorgt voor veel licht en ruimte en geeft daarbij mooi zicht op je omgeving. In de zomer is het dan ook heerlijk deze open te gooien en frisse lucht naar binnen te laten. Een plissé hordeur leent zich hier perfect voor. Zo haal je de frisse lucht naar binnen en hou je alle ongedierte buiten. Een hordeur kan je in een schuifpui meestal mooi ‘in de dag’ monteren ofwel tussen de kozijnen. Omdat het schuivende deel van de schuifpui vaak aan de binnenzijde van het raam openschuift moet de hordeur aan de buitenzijde tussen de kozijnen worden geplaatst. Let wel even op dat je deurhendel niet teveel uitsteekt. Deze kan je wel simpel laten vervangen bij je kozijn leverancier.

Hordeur voor draaideur

Bij een normale enkele draaideur is de Originele plissé hordeur ook zeer geschikt. Deze kan zowel in de dag als op de dag worden gemonteerd afhankelijk van jouw wens. Ook worden er in deze situaties gebruik gemaakt van een vaste hordeur. Deze werkt in principe als een normale deur met scharnieren maar is voorzien van horrengaas en een schop plaat. Daarbij uitvoerbaar in alle RAL-kleuren.

Plissé hordeur van Nederlandse bodem

De plissé hordeuren van Handige Horren worden gemaakt in de fabriek in Dronten. Hier maken we de hordeuren voor je op maat en kunnen deze in iedere gewenste RAL-kleur spuiten. Vanaf de fabriek vervoeren we de producten met onze eigen horrenvervoer naar je toe. Hier ontvang je ook een track and trace van.

Plissé hordeur laten plaatsen

Het is mogelijk onze montageservice in te schakelen om jouw plissé hordeur te laten plaatsen. Deze optie kun je aanvinken bij het bestelproces. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen voor een montageafspraak, simpel toch? Onze experts hebben hier vaak niet langer dat 30 minuten voor nodig.

Schuine of vlakke onderdorpel?

De originele plissé hordeur loopt over een ondergeleider, standaard is deze vlak. Het kan soms zijn dat jouw kozijn aan de onderzijde een schuine onderdorpel heeft. Hiervoor hebben we een schuinde ondergeleider, hierdoor zal de hordeur perfect blijven lopen. Chat met een van onze experts als je er zelf niet uit komt.

Oud en scheef kozijn?

Heb je nog wat oude kozijnen en lopen deze niet meer helemaal recht? Dat hoeft zeker geen probleem te zijn! De Handige Plissé Hordeur is namelijk makkelijk te verstellen op deze wijze: \|/ . Dit doe je simpel door in de achterkant van de hordeur een schroefje ietwat losser te draaien, de hordeur in gewenste positie te zetten en vervolgens het schroefje weer vast te draaien.

Hoe ziet de plissé hordeur er na plaatsing uit?

We hebben een inspiratiepagina waarop voorbeelden staan van klanten die je voorgingen. Hier zie je hoe de hordeuren maar ook raamhorren zijn geplaatst.

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant