Hor voor naar binnendraaiend raam

Ben je op zoek naar horren voor je naar binnen draaiende ramen? Bekijk ons assortiment van op maat gemaakte horren speciaal ontworpen voor deze ramen. Voor elke unieke situatie bieden we een eenvoudige en effectieve oplossing.
Ben je op zoek naar horren voor je naar binnen draaiende ramen? Bekijk ons assortiment van op maat gemaakte horren speciaal ontworpen voor deze ramen. Voor elke unieke situatie bieden we een eenvoudige en effectieve oplossing.
Hor voor naar binnen draaiend raam in RAL-7016

Onze selectie aan horren

Vanaf 60,00
Al vanaf 200,00
Al vanaf 75,00
Al vanaf 200,00
Al vanaf 185,00
Al vanaf 60,00

Daarom onze horren voor naar binnen draaiende ramen

Meten en monteren is zóóó makkelijk

Gemakkelijk zelf meten en monteren met onze instructies voor naar binnen draaiende ramen.

Instructies voor het monteren en inmeten van horren

Wat raden wij je aan?

Inzethor

Ontdek de Inzethor

De Inzethor is speciaal ontworpen voor ramen die naar binnen draaien, ideaal voor zowel kunststof als houten kozijnen. Deze hor kan eenvoudig worden gemonteerd zonder schroeven of boren, dankzij kunststof veren die het kozijn beschermen en de hor stevig op zijn plaats houden. Met diverse gaas- en kleuropties, een lange levensduur en weerbestendigheid, biedt de Inzethor insectenvrije ventilatie en maatwerkgemak voor elk naar binnen draaiend raam. Het uiterst dunne profiel zorgt ervoor dat het raam moeiteloos kan worden gesloten.

Ontdek de Klemhor

De Klemhor kan zonder gedoe met boren of schroeven worden geïnstalleerd in aluminium-, houten- of kunststof ramen die naar binnen draaien. In tegenstelling tot de Inzethor, is de Klemhor speciaal ontworpen voor ramen die niet helemaal perfect sluiten en aluminium kozijnen. Met zijn slimme borstelafdichting en ultradunne klemmen die naadloos op het frame passen, zorgt deze hor ervoor dat dit de perfecte keuze is voor naar binnen draaiende ramen.
Klemhor 1

''Super kwaliteit horren, heel makkelijk te plaatsen''

''Nog nooit eerder een hor online gekocht, waardoor ik niet wist welke ik moest kopen. Enorm goed geholpen door de klantenservice. Zelf ben ik niet handig, maar ondanks dat heel makkelijk de hor kunnen plaatsen.''

Deze klanten gingen je al voor

Kijk hoe het er bij onze klanten uitziet

Ontdek ons exclusieve assortiment van op maat gemaakte horren, perfect afgestemd op naar binnen draaiende ramen. Onze inzet- en klemhorren zijn specifiek ontworpen om naadloos aan te sluiten bij elk type kozijn, of het nu gaat om kunststof, hout of aluminium. Voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak raden we onze Inzet plisséhor aan, waarmee je eenvoudig het horrengaas kunt openen en sluiten. We hebben al talloze tevreden klanten geholpen hun ramen te transformeren met onze stijlvolle en functionele horren. Laat je inspireren door de prachtige resultaten.

Veelgestelde vragen

Onze Klemhor is de ideale keuze voor aluminium kozijnen. Speciaal ontworpen om de kenmerken van aluminium te complementeren, bevat deze hor zes slanke klemmen voor een solide bevestiging en een soepele sluiting van het raam. De borstelstrip aan de achterzijde zorgt voor een strakke afdichting en houdt insecten effectief buiten.
Voor houten kozijnen raden we onze Klemhor aan. Deze hor is bijzonder geschikt voor houten draaikiepramen en naar binnen openslaande ramen en vereist geen boren of schroeven voor de montage. De hor wordt bevestigd met roestvrijstalen klemmen, verkrijgbaar in diverse lengtes, en bevat een borstelafdichting voor een perfecte aansluiting. We bieden ook een Inzethor aan; let hierbij op de compatibiliteit met de aluminiumlijst van het kozijn.
Voor kunststof kozijnen is onze Inzethor de beste optie. Deze hor is ontworpen voor eenvoudige plaatsing zonder boren of schroeven en biedt een stevige bevestiging dankzij de kunststof veren. Met zijn dunne aluminium profiel zorgt de Inzethor ervoor dat je raam soepel blijft sluiten.
Het meten voor een hor is eenvoudig en precies. Kies eerst het type hor dat je wilt. Raadpleeg dan onze stapsgewijze meetinstructies op onze website om de juiste afmetingen voor je naar binnen draaiend raam te bepalen.

Hor voor naar binnendraaiend raam, welke past bij mij?

Een hor voor naar binnendraaiend raam is ideaal om te kunnen ventileren zonder dat er insecten, vuil en ander ongedierte naar binnen komt. Voor ramen die naar binnen draaien zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het type hor. Welk product het beste bij jou past kan soms lastig te bepalen zijn. Met onze handige inmeet- en montage instructies hebben we het zo makkelijk mogelijk proberen te maken. Zeker weten dat het past? Kom je er echt niet uit met de selectie van jouw hor voor naar binnen draaiend raam? Deel met ons foto’s van jouw kozijn en we kunnen je op afstand helpen!

Raam hor voor naar binnen draaiend raam

Horren worden altijd aan de buitenkant van het raam geplaatst bij ramen die naar binnen draaien. Het is eerst zaak te bepalen wat voor type raam je hebt en welk type product je wilt gaan gebruiken die aansluiten op jou wensen en behoeftes. Hierin zijn verschillende mogelijkheden zoals een hor met egaal gaas of een hor met geplisseerd gaas.

Voordelen van een hor voor naar binnendraaiend raam

Zeker met het warme weer is het heerlijk om je huis te ventileren. Wanneer je je raam open zet komt er frisse lucht je kamer in. Dit draagt ook bij aan de luchtkwaliteit. Waar je enkel niet op zit wachten zijn alle ongenodigde gasten zoals vliegen, muggen en andere ongedierte. Met een hor kan je de ruimte voor deze gasten 100% af laten sluiten en tegelijkertijd toch je raam open zetten.

Hor voor naar binnendraaiend raam in iedere RAL kleur uitvoerbaar

Bij Handige Horren kunnen we het gehele assortiment horren in iedere gewenste kleur maken als dat jij wenst. Zo kun je de horren perfect laten aansluiten op je kozijn en interieur. Hierdoor hou je eenheid en is het niet storend een hor voor naar binnendraaiend raam te plaatsen.

Plissé hor voor naar binnendraaiend raam

Wanneer je raam naar binnen opengaat wordt de hor aan de buitenkant geplaatst. Het is mogelijk een vaste raamhor plissé aan de buitenkant te plaatsen. Deze schroef je vast in het kozijn en kan je gedurende het hele jaar laten zitten. Door het ‘top-down, bottom-up’ principe in combinatie met het geplisseerde gaas kan je de hor in iedere gewenste stand laten staan. Zo kun je bijvoorbeeld je beddengoed uit het raam hangen en tegelijkertijd de hor gebruiken om ongewenste gasten buiten te houden.

Horren voor draaikiepramen

Draaikiepramen of wel kantelkiepramen is een type raam die zowel kan kantelen als volledig naar binnen kan draaien. Voor draaikiepramen wordt er gebruik gemaakt van de inzethor of de klemhor. Precies weten welk type hor het beste past voor jouw naar binnen draaiend raam past? Bekijk via de volgende link alle informatie over hor voor draaikiepramen.

Inzethor naar binnen draaiend raam

Inzet hor voor een binnendraaiend raam wordt doorgaans gebruikt in kunstof draaikiepramen. Deze kun je goed herkennen door de rubberen rand rondom de opening van het raam. De inzethor wordt op maat geleverd en kun je middels de kunststof veren simpel in het raamopening monteren. Dit gebeurd zonder schroeven, boren en plakken. Hierdoor hou je je kozijn netjes en kan je de hor ten alle tijden uit je naar binnendraaiend raam halen. Deze kun je alle vier seizoenen laten zitten.

Levertijd van horren voor naar binnendraaiende ramen

We versturen al onze producten binnen tien werkdagen wanneer er gekozen is voor een standaard kleur. Wanneer je een hor wilt laten uitvoeten in een speciale/afwijkende RAL kleur zullen we deze speciaal poedercoaten. Wanneer dit het geval is versturen we het product met 15 werkdagen. Hier ontvang je van ons een track and trace code van. Zo kun je perfect in de gaten houden middels een live locatie waar de vervoerder rijdt.

Rolhor voor naar binnendraaiend raam

Bij naar binnen draaiende ramen plaats je de rolhor aan de buitenkant van je kozijn op de dag. Deze kun je simpel vast schroeven op het kozijn. De rolhor is simpel te bedienen en kan naar boven en beneden geschoven worden. Het frame van de rolhor kan in iedere gewenste RAL kleur geproduceerd worden. Daarbij is de rolhor voorzien van egaal gaas. Hierin is ook de keuze te maken in grijs of zwart gaas.

Veel gestelde vragen

Welke hor is geschikt voor mijn naar binnendraaiend raam?

Voor draaikiepramen zijn de inzethor en klemhor het meest geschikt. Wanneer je geen draaikiepraam hebt maar een normaal naar binnen komend raam wordt de hor buiten geplaatst. Hiervoor gebruik je de vaste raamhor plissé, rolhor of voorzethor.

Moet ik mijn horren in winterdag eruit halen?

Alle horren voor naar buiten draaiende ramen zijn bestand tegen alle vier seizoenen. Deze hoef je er dus niet per se uit te halen. Bij draaikiepraam horren hoef je niet te boren of te schroeven. Wanneer bijvoorbeeld de glazenwasser komt kun je deze er ten alle tijden uithalen als dit nodig is.

Wanneer worden mijn horren geleverd?

We versturen de horren binnen tien werkdagen naar je toe. Hier ontvang je ook een track and trace code van. Je ziet dan precies waar de vervoerder rijdt zodat je op het juiste moment thuis kunt zijn. Wanneer een hor op een speciale kleur gespoten moet worden kan dit oplopen tot 15 werkdagen.

Wat betekent ‘in de dag’ en ‘op de dag’?

In de dag betekent ook wel ‘tussen de kozijnen’. Een hor wordt dan tussen de kozijnen geplaatst. ‘Op de dag’ betekent ook wel ‘op het kozijn’. Dan wordt de hor op het kozijn geplaatst.