-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Verkeerd ingemeten, wat nu?

Een meetfoutje is nooit prettig, daarom hebben we een speciale regeling voor producten die per ongeluk in de verkeerde maat zijn besteld. Om de pijn te verzachten kunnen we €25,- per product korting geven, aan de deelnemende producten.
Verkeerd_gemeten

Hoe werkt het?

Stap 1

Neem contact op

Neem contact met ons op. Vermeld hierbij jouw bestelnummer, zodat we jouw bestelling gemakkelijk terug kunnen vinden om je verder te helpen.

Stap 2

Ontvang jouw retourgegevens

Als het duidelijk is welke producten omgeruild moeten worden, maken we al jouw retourgegevens in orde. Je ontvangt van ons de juiste informatie voor het plaatsen van een nieuwe bestelling en een retourbon voor de foutieve producten.

Stap 3

Plaats een nieuwe bestelling

Eenmaal de juiste maten gemeten? Plaats dan een nieuwe bestelling met jouw persoonlijke kortingscode. Met deze code ontvang je 25 euro korting op het nieuwe product dat je wilt omruilen.

Stap 4

Levering en omruilen

Wanneer de nieuwe bestelling geleverd wordt kan je de foute horren met de retourbon meegeven aan de bezorger. Op die manier maken we alles lekker efficiënt en wordt jouw ruilproces een fluitje van een cent!

Wat zijn de spelregels?

Om een product om te ruilen is het van belang dat het moet gaan om een van de producten die hiervoor in aanmerking komen, dit gaat om de klemhor, de inzethor en de voorzethor.

Ja, omdat we de nieuwe producten naar je toe brengen en omruilen voor de verkeerde hor moeten we hier 25,- voor in rekening brengen.

Voor het verwerken van je retour is het belangrijk dat de producten in de originele verpakking ingepakt worden. Er mogen geen krassen of andere beschadigingen opzitten anders kunnen we het product helaas niet aannemen.

Ja, er zijn een paar uitzonderingen. Het betreft alleen producten met standaard specificaties. Horren met afwijkendede kleuren of pollengaas bijvoorbeeld komen niet in aanmerking. In dit geval komen de kosten van bijvoorbeelde afwijkende kleur bovenop het bedrag van €25,-. 

Wat klanten zeggen over de omruilservice

Deze horren kunnen omgeruild worden

Speciaal voor houten draaikiepramen
Montage zonder schroeven of boren
Al vanaf 75,00