-ll

Binnen 10 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Omruilservice

Een meetfout kan in klein hoekje zitten. Dat kunnen kostbare fouten zijn. Past een van jouw producten net niet? Dan kan je bij Handige Horren achteraf gebruik maken van omruilservice.

Voor een bedrag van €35,- exclusief verzendkosten kan jij jouw hor omruilen. Je meet vervolgens de maat nog een keer op, stuurt hem dan terug naar ons en krijgt een nieuwe hor opgestuurd. Klinkt niet alleen eenvoudig maar is het ook!

Je herkent de producten die in aanmerking komen voor deze service aan het oranje vierkantje met de witte peilen erin.

icoon omruilservice

Hoe werkt het?

Meet de juiste maten

Past het product niet goed of kom je net 1 cm te kort bijvoorbeeld? Meet opnieuw de maten van je kozijn op en geef deze maten door aan ons.

Meld het product aan

Vraag een retourformulier aan via de klantenservice. Doormiddel van een simpele betaallink kun je voor €35,- (exclusief verzendkosten) de hor retour sturen en een nieuwe ontvangen.

Retour

Wanneer we de nieuwe hor komen brengen, nemen we gelijk de oude hor mee terug. Er worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht. Pak deze goed in zonder schade, zodat wij hem nogmaals kunnen gebruiken.

Voila

Zet vervolgens je nieuwe product in je kozijn en geniet van een insectenvrije ruimte.

Wat zijn de spelregels?

Om een product om te ruilen is het van belang dat het moet gaan om een van de producten die hiervoor in aanmerking komen, dit gaat om de klemhor, de inzethor en de voorzethor.

Ja, omdat we de nieuwe producten naar je toe brengen en omruilen voor de verkeerde hor moeten we hier 25,- voor in rekening brengen.

Voor het verwerken van je retour is het belangrijk dat de producten in de originele verpakking ingepakt worden. Er mogen geen krassen of andere beschadigingen opzitten anders kunnen we het product helaas niet aannemen.

Ja, er zijn een paar uitzonderingen. Het betreft alleen producten met standaard specificaties. Horren met afwijkendede kleuren of pollengaas bijvoorbeeld komen niet in aanmerking. In dit geval komen de kosten van bijvoorbeelde afwijkende kleur bovenop het bedrag van €25,-. 

Wat klanten zeggen over de omruilservice

Deze horren kunnen omgeruild worden

Speciaal voor kunststof draaikiepramen
Montage zonder schroeven of boren
Al vanaf 60,00
Speciaal voor houten draaikiepramen
Montage zonder schroeven of boren
Al vanaf 75,00