Horren voor naar buiten draaiend raam

Ontdek de ideale hor voor openslaande ramen uit ons aanbod, waaronder Plissé raamhorren, Duo plissé horren met verduistering, Rolhorren en voorzethorren. Deze zijn perfect voor eenvoudige montage en effectieve insectenwering, afgestemd op de behoeften van naar buiten draaiende ramen.
Ontdek de ideale hor voor openslaande ramen uit ons aanbod, waaronder Plissé raamhorren, Duo plissé horren met verduistering, Rolhorren en voorzethorren. Deze zijn perfect voor eenvoudige montage en effectieve insectenwering, afgestemd op de behoeften van naar buiten draaiende ramen.
Uitgelichte afbeeldingen horren voor openslaande ramen

Onze horren voor naar buiten draaiende ramen

Al vanaf 220,00
Al vanaf 200,00
Al vanaf 145,00
Al vanaf 60,00

Daarom onze horren voor openslaande ramen

Meten en monteren is zóóó makkelijk

Gemakkelijk zelf meten en monteren met onze instructies voor vaste horren, rolhorren en plissé raamhorren.

Instructies voor het monteren en inmeten van horren

Wat raden wij je aan?

Plissé raamhor

Ontdek de Plissé raamhor

De plissé raamhor is een combinatie van elegantie en functionaliteit, ontworpen voor naar buiten draaiende ramen! Geniet van een insectenvrije omgeving met het prachtig geplisseerde gaas, beschikbaar in verschillende stijlvolle kleuren, waaronder het trendy zwartgrijs. De installatie is moeiteloos, met opties voor schroeven of het handige magneet- en staalbandsysteem. Dit hoogwaardige product biedt ultieme flexibiliteit met remvoorzieningen aan zowel de boven- als onderkant van het gaas, een slank aluminium frame van slechts 29 mm breed, en wordt kant-en-klaar en op maat gemaakt geleverd.
Duo plissé hor 3

Ontdek de Duo plissé hor

De Duo plissé raamhor is speciaal ontworpen voor naar buiten draaiende ramen (openslaande ramen). Dit unieke product combineert verduisterings- en horrengaas in één, met een aanpasbaar aluminium frame voor eenvoudige bediening. Creëer de perfecte omgeving in je slaapkamer – insectenvrij en verduisterd. Het wordt kant-en-klaar geleverd en kan worden gemonteerd met de meegeleverde schroeven, en als alternatief is er een magneetbandoptie beschikbaar voor installatie.
duo plisse hor detail 3

''Super kwaliteit horren, heel makkelijk te plaatsen''

''Nog nooit eerder een hor online gekocht, waardoor ik niet wist welke ik moest kopen. Enorm goed geholpen door de klantenservice. Zelf ben ik niet handig, maar ondanks dat heel makkelijk de hor kunnen plaatsen.''

Deze klanten gingen je al voor

Kijk hoe het er bij onze klanten uitziet

Ontdek onze Plissé en Duo plissé raamhorren, evenals de Rolhor en de voorzethor voor openslaande ramen, eenvoudig te monteren met schroeven of magneetband. Deze horren bieden effectieve insectenwering en zijn ideaal voor naar buiten draaiende ramen.

Het begint allemaal bij meten.

We hebben alvast de meest gebruikelijke instructies een naar buiten draaiend raam voor je op een rijtje gezet. Dankzij onze duidelijke meetinstructies wordt het meten en plaatsen een eenvoudige klus.

Veelgestelde vragen

Bijna al onze horren zijn ontworpen om perfect te passen bij openslaande ramen, ook wel bekend als naar buiten draaiende ramen. Specifiek voor deze categorie zijn de Plissé raamhor, de Rolhor, de Duo plissé hor en de Voorzethor geschikt. Met deze producten ben je verzekerd van de juiste keuze voor dit type kozijn.
De keuze tussen geplisseerd gaas en vast gaas hangt af van je specifieke behoeften. Over het algemeen wordt geplisseerd gaas beschouwd als efficiënter omdat het gemakkelijker kan worden opgevouwen wanneer het niet in gebruik is. Het biedt een praktische oplossing voor situaties waarin je de hor regelmatig opent en sluit. Aan de andere kant heeft vast gaas zijn eigen voordelen, omdat je bij deze optie kunt kiezen uit verschillende materialen en structuren, zoals bijvoorbeeld pollengaas of petscreen gaas. Dus, als je flexibiliteit wilt in het type gaas, zou geplisseerd gaas wellicht een geschikte keuze kunnen zijn.
Zeker! Onze horren zijn ontworpen met eenvoudige verwijderbaarheid in gedachten, voor het geval je ze wilt demonteren. Meestal worden alle horren bevestigd met schroeven. Echter, voor bijvoorbeeld de Plissé raamhor en Duo plissé hor bieden we de mogelijkheid om magneetband toe te passen. Hierdoor is schroeven in het kozijn niet nodig, en kun je deze horren moeiteloos bevestigen en verwijderen, dankzij de magnetische bevestiging aan het kozijn.
Onze favoriete keuze is de Plissé raamhor, die een unieke combinatie van veelzijdigheid en gebruiksgemak biedt. Deze hor wordt kant-en-klaar geleverd en kan op twee praktische manieren worden geplaatst: via schroeven of magneetband. Hierdoor is de Plissé raamhor een uiterst gebruiksvriendelijke optie. Of je nu de voorkeur geeft aan een stevige bevestiging met schroeven of de eenvoudige installatie met magneetband, met de Plissé raamhor heb je beide mogelijkheden tot je beschikking. Zo ben je verzekerd van een hor die niet alleen effectief is in insectenwering en ventilatie, maar ook gemakkelijk te installeren en te verwijderen is, waardoor het de meest praktische keuze is voor openslaande ramen.

Horren voor openslaande ramen, welke past bij mij?

Horren voor naar buiten draaiende ramen zijn er in diverse varianten, maar welke is de ideale keuze voor jouw specifieke behoeften? Ieder raam en kozijn is uniek, daarom is zorgvuldige afstemming van maatvoering en product essentieel. Bij Handige Horren maken we het selectieproces eenvoudig met duidelijke inmeet- en montage-instructies. Bovendien bieden we persoonlijke begeleiding via videoconnectie, zodat je altijd de juiste keuze maakt.

Raamhor voor openslaande ramen

Bepalen welke raamhor geschikt is voor jouw naar buiten draaiende raam kan een uitdaging zijn. In de meeste gevallen monteer je de hor aan de binnenzijde van het kozijn. Let hierbij goed op dat het raambeslag de hor niet raakt bij het sluiten.

Voorzethor voor naar buiten draaiende ramen

Voor naar buiten draaiende ramen is de Voorzethor een uitstekende keuze. Dit type hor plaats je vóór het raam, waardoor de gehele opening wordt afgesloten. De voorzethor is verkrijgbaar met gewone schroeven, scharnieren en magneten, waardoor er altijd een passende optie is voor jouw situatie.

Plissé raamhor voor naar buiten draaiend raam

Onze favoriet is de Plissé raamhor, een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing. Deze hor wordt kant-en-klaar geleverd en kan op twee praktische manieren worden geplaatst: via schroeven of magneetband. Of je nu de voorkeur geeft aan een stevige bevestiging met schroeven of de eenvoudige installatie met magneetband, de Plissé raamhor biedt beide mogelijkheden. Zo ben je verzekerd van een hor die niet alleen effectief is in insectenwering en ventilatie, maar ook eenvoudig te installeren en te verwijderen is, met de mogelijkheid om het gaas van links naar rechts en andersom te bedienen. Bovendien kan de Plissé raamhor op maat worden gemaakt in elke RAL-kleur naar keuze.

Geplisseerd gaas/harmonica gaas

Geplisseerd gaas wordt ook wel harmonica gaas genoemd. Omdat dit type gaas opvouwt heeft het ten opzichte van andere gaastypes de langste levensduur omdat de spanning niet op het gaas staat, waardoor deze veel minder snel zal scheuren of beschadigen.

Duo plissé hor

De Duo plissé hor is eigenlijk exact hetzelfde product als de Plissé raamhor zoals hiervoor beschreven. Ook gemaakt van een aluminium frame en voorzien van geplisseerd gaas. Echter heeft de Duo plissé hor een extra toevoeging en dat is verduistering. De Duo plissé is een hor en verduistering in één. Super handig voor bijvoorbeeld op de slaapkamer om de hele kamer te verduisteren en toch te blijven ventileren zonder dat er ongedierte binnenkomt. De Duo plissé hor kan ook geplaatst worden met magneetband en het verduisterende doek is beschikbaar in meer dan 20 kleuren en soorten verduisterende doeken.

Rolhor voor naar buiten draaiende ramen

De rolhor is van oudsher een veel gebruikt product dat zich prima leent om te monteren voor naar buiten draaiend raam. In tegenstelling tot de vaste raamhor plissé gebruikt de rolhor egaal gaas wat het product ietwat fragieler maakt. De rolhor wordt gemonteerd middels boren en wordt geplaatst op het kozijn/op de dag.

Elke optie is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van openslaande ramen. De keuze tussen vaste horren, rolhorren en plissé raamhorren hangt af van persoonlijke voorkeuren en de mate van flexibiliteit die je zoekt. Voor de meest praktische en veelzijdige oplossing raden wij de Plissé raamhor aan, die niet alleen effectief is in insectenwering en ventilatie, maar ook eenvoudig te installeren en te verwijderen is, met de mogelijkheid om het gaas van links naar rechts en andersom te bedienen. Ontdek de perfecte hor voor jouw naar buiten draaiende ramen en geniet van comfortabel wonen zonder insecten.