-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Inzetplisséhor

Speciaal voor kunststof kozijnen
Montage zonder schroeven of boren
Geplisseerd gaas
Level: Kinderspel
Tijd: 1-5 min

Al vanaf 200,00

Stel je product samen

Alles over de Inzetplisséhor

De inzet plisséhor is een –inzethor ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Het grootste verschil ten opzichte van de reguliere inzethor is dat hij, je raadt het al, dat de inzet plisséhor gebruik maakt van geplisseerd gaas. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig van boven naar beneden en van beneden naar boven kan worden bediend, ook wel Top down Bottom up genoemd. Daarnaast kan de inzet plisséhor in elke gewenste stand gepositioneerd worden en is het frame van aluminium geproduceerd.

Inzet plissehor close-up

  • Zeer lange levensduur
  • Gemakkelijk te monteren
  • Maakt gebruik van geplisseerd gaas
  • Montage zonder schroeven of boren
  • Storm bestendig
  • Hoogwaardig aluminiumframe
  • Altijd op maat gemaakt
  1. Enkel geschikt voor ramen die naar binnen openen zoals draaikiepramen

Inmeetinstructies

Inzethor-1
Begin met het openen van het raam vanuit de binnenkant van de woning. Meet vervolgens de strakke dagmaat. Dit is de maat van de kozijn-opening, ofwel de ‘doorkijk maat’. Doe dit op drie plekken zowel voor de breedte als voor de hoogte. Noteer hiervan de kleinste breedte- en hoogtemaat. Noteer deze maat in millimeters en haal hier geen speling van af.
Inzethor-2
Daarbij kun je kiezen tussen verschillende diepteprofielen. Dit betekent eigenlijk hoever de inzethor plisse naar buiten komt te staan vanaf het raamkozijn. Het is mogelijk dat sommige draai-kiepramen een luchtrooster hebben of een aflek dorpel. Zie hiervoor het voorbeeld. Als gevolg hiervan moet de inzet plissehor iets verder vanaf het raam naar buiten geplaatst worden. Wanneer je kozijn een aflekdorpel of luchtrooster hebt, selecteer je bij het samenstellen van je inzetplissehor het grootste diepteprofiel.

Montageinstructies

Inzethor-3
Voor het monteren van de inzethorplisse heb je verder geen gereedschap nodig. Gebruik geen mes, schaar of ander scherp voorwerp bij het verwijderen van de inzetplisséhor uit de verpakking. Plaats de hordeur met het logo naar de buitenzijde van het kozijn gericht. Plaats eerst de onderzijde in het kozijn en duw vervolgens de bovenkant van de inzethor plissé in het kozijn.
Inzethor-4
De inzethor plissé zal goed tussen het kozijn blijven zitten door de veren aan de onder- en bovenzijde. Controleer of de plisséinzethor overal goed aansluit. Sluit vervolgens het draai/kiepraam en de inzetplissehor zit gemonteerd in het kozijn.

Hoe kan ik zo nauwkeurig mogelijk meten?

Bekijk onze instructievideo of raadpleeg de meetinstructies op de website. Kom je er echt niet uit? Maak dan gebruik van de live chat of neem contact op met een van onze medewerkers.

Hoe lang is de garantie op de plissé inzethor?

Bij Handige Horren heeft de plissé inzethor twee jaar garantie. Mocht er na deze periode iets kapot gaan is dit wel te repareren. Hiervoor moet de hor naar fabriek waar die gerepareerd wordt. Alvorens dit gebeurt kun je contact opnemen met ons zodat we het product kunnen aanmelden voor reparatie.

Heb ik gereedschap nodig om de plissé inzethor te monteren?

Nee! De plissé inzethor kan simpelweg zonder enig gereedschap in het kozijn geplaatst worden. De hor is op maat gemaakt en kun je zonder te boren, schroeven of plakken in het kozijn klemmen. De hor is vanuit binnen te plaatsen en zal niet naar buiten vallen.

Is de plissé inzethor gelijk klaar voor plaatsing bij levering?

Zeker weten. De hor is op maat gemaakt voor jouw raamkozijn. Nadat de plissé inzethor uit de verpakking gehaald is kan je hem gemakkelijk in het kozijn plaatsen. Hier hoef je verder geen aanpassingen voor te doen.

Wanneer wordt de hor geleverd?

Wanneer de plissé inzethor in standaard kleur wordt uitgevoerd versturen we het product binnen tien werkdagen naar je toe. Mocht je de optie gekozen hebben dat de hor op een speciale kleur gemaakt moet worden kan dit oplopen naar 15 werkdagen. Wanneer we de hor met onze vervoerder naar je toe sturen ontvang je een track and trace code met live locatie van onze chauffeur. Zo weet je precies waar je hor zich bevind en wanneer je thuis kunt zijn voor ontvangst van de horren.

Welke stof wordt gebruikt om de horren te maken?

Bij de inzetplissé hor wordt gebruik gemaakt van zwart gewerveld (plissé) gaas. Dit type gaas vouwt zichzelf op wanneer je de hor opent of sluit. De spanning staat ook niet op het gaas waardoor deze veel minder snel zal scheuren dan bij egaal gaas.

De Inzetplisshor is een –inzethor ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Dit product is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Dit product heeft een aluminium kader profiel, waar het binnenwerk (ten behoeve van een raam) in wordt geproduceerd. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig van boven naar beneden en van beneden naar boven kan worden bediend ook wel Top down Bottom up genoemd. Daarnaast kan de inzetplisséhor in elke gewenste stand gepositioneerd worden.

Montage van de inzetplisséhor

De montage is simpel en gebeurd zonder boren of schroeven. Het frame is voorzien van een aluminium flens, waardoor het product zichzelf vastklikt in het kozijn. Tevens zijn er zowel aan de boven-, als onderzijde veren aangebracht wat er voor zorgt dat de inzetplisséhor zichzelf vastdrukt in het kozijn. Hierdoor zit het product altijd geklemd in het kozijn en zal deze er nooit uit vallen.

Alle RAL kleuren mogelijk

De inzetplisséhor is uitvoerbaar in alle mogelijke RAL kleuren. Daarbij voeren we standaard tien RAL kleuren. Vaak is het gewenst de kleur van de hor exact hetzelfde te maken als de kleur van het kozijn. Zo geeft het een chique look en lijkt het een geheel.

Bediening van de inzetplissehor

De bediening van de inzetplisséhor is heel simpel en prettig. Het geplisseerde gaas zorgt ervoor dat het zichzelf kan opvouwen. Hierdoor kan je de hor altijd laten zitten en de hor tevoorschijn halen wanneer je maar wilt. Dit wordt ook wel het top down bottom up principe genoemd. Het is ook mogelijk het gaas van rechts naar links te plaatsen. Wanneer dit gewenst is dient dit duidelijk aan te geven worden bij bestelling! De handgreep waarmee je de hor kan bedienen heeft een geïntegreerde handgreep.

Reinigen van het gaas

Het kan zijn dat op den duur viezigheid in het gaas van de inzetplisséhor kan komen te zitten. Beter in het gaas dan in je huis! Het is heel makkelijk de producten schoon te maken. We adviseren door dit te doen met een vochtige doek (zonder zeep). Wat ook erg goed werkt is een ontharingsroller. Die oorspronkelijk bedoelt zijn haren uit uw kleren of meubels te halen. Zo gepiept!