-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Hor voor draaideur

Ben je op zoek naar een hordeur voor je draaideur? Selecteer onderstaand één van onze horren. Er is voor elke situatie een passende oplossing.

Hor voor draaideur, welke past bij mij?

Voor een enkele (normale) draaideur zijn er verschillende opties mogelijk wat betreft geschiktheid van een hordeur. Wanneer de deur naar buiten opengaat wordt de hor aan de binnenkant geplaatst. En omgekeerd; wanneer de deur naar binnen opengaat wordt de hor buiten geplaatst. Het is afhankelijk van jouw behoefte welk type hordeur ideaal geschikt is.

Voordelen van een hor voor draaideur

Een hor plaatsen in je draaideur heeft vele voordelen. Zo kun je de ruimte perfect ventileren zonder dat de bijbehorende ongedierte je woning betreden. Met de producten van Handige Horren kan je je ruimte 100% afsluiten voor ongedierte maar haal je de frisse lucht wel optimaal naar binnen. Ventilatie is belangrijk en draagt bij aan je gezondheid. Zo slaap je beter wanneer je goed kan ventileren. Ook blijft je meubilair mooi. Vliegen hebben bijvoorbeeld de slechte eigenschap overal hun behoefte te doen. In de gordijnen of tegen je gewitte muur. Met een hor voor jouw draaideur heb je hier geen last meer van.

Verschillende opties voor een hor in draaideur

Er zijn verschillende type hordeuren en montagemogelijkheden mogelijk voor een (enkele) draaideur. Zo is het mogelijk een plissé hordeur te plaatsen zowel ‘in de dag’ als ‘op de dag’. Of wel zowel op als in het kozijn. Daarnaast is het ook mogelijk een vaste hor voor draaideur te plaatsen. De vaste hordeur werkt hetzelfde als een normale deur.

Plissé hordeur voor in een draaideur

Een plissé hordeur is ideaal geschikt in bijna iedere situatie! Bij draaideuren heb je vaak zowel de optie om deze ‘in de dag’ als ‘op de dag’ te plaatsen. Via de instructies is het makkelijk te bepalen hoe je de originele plissé hordeur inmeet en monteert. Kom je er echt niet uit? Je kan ook foto’s van je situatie met ons delen per mail en chat. We kijken dan op afstand met je mee en kunnen je op die wijze adviseren.

‘In de dag’ plissé hordeur voor draaideur

Vaak is het mogelijk een hor voor draaideur ‘in de dag’ te plaatsen. Of wel; tussen de kozijnen. In de regel plaats je de casette aan dezelfde kant waar ook de scharnieren van je huidige draaideur bevestigd zijn. met behulp van de borstel waarmee de plissé hordeur is uitgevoerd zal de hordeur tegen je kozijn afsluiten. Heb je een scheef kozijn? Geen zorgen, je kan de hordeur afstellen zodat deze perfect op jouw kozijn aansluit.

Plissé hordeur voor draaideur ‘op de dag’ plaatsen

Naast dat je de hordeur ook in de dag kan plaatsen is het ook mogelijk deze op de dag te plaatsen. Hiervoor wordt vaak gekozen wanneer er bijvoorbeeld geen ruimte is om de hordeur in de dag te plaatsen. Wanneer je een hordeur op de dag wilt plaatsen maak je gebruik van hoeklijnen. Dit is een L profiel die op het kozijn wordt geplakt/geboord. Hier kan de casette van de hordeur tegenaan geplaatst worden. Om de hordeur af te laten sluiten plaats je aan de andere kant ook een hoeklijn. Zo creëer je eigenlijk een volledige omlijsting.

Hor voor draaideur in iedere RAL-kleur mogelijk

We kunnen alle hordeuren in alle RAL-kleuren maken. Dit betekent dat je de hordeur perfect kan afstemmen op jouw kozijn of interieur. Hierdoor creëer je eenheid en is de aanwezigheid van de hordeur minder opvallend.

Hordeur die bestand is tegen huisdieren

Hordeuren en huisdieren kunnen niet altijd een goede combinatie zijn. Alle hordeuren in het Handige Horren assortiment kunnen goed tegen stootje en zijn hufter proof. Toch zeker weten dat je hordeur niet kapot wordt gemaakt door je huisdier? De stevige vaste hordeur is dan een goede optie. Hier is het mogelijke extra schop platen aan toe te voegen ten behoeven van de stevigheid.

Vaste hordeur in draaideur

Ook is het mogelijk een vaste hordeur te gebruiken voor je draaideur. Een vaste hordeur werk op dezelfde wijze als een normale deur. Deze wordt gemonteerd met scharnieren die je in het kozijn schroeft. Hier hang je de hordeur aan op en deze kan met magneten dicht blijven. Met de meegeleverde handgrepen is het makkelijk de hordeur te bedienen. Daarnaast zit op de vaste hordeur standaard een ‘schop plaat’ optioneel is het mogelijk hier meer schop platen aan toe te voegen. Hiervoor wordt bijvoorbeeld gekozen wanneer er hele grote honden in huis rondlopen.

Waarom een hor voor draaideur bestellen bij Handige Horren?

Bij Handige Horren proberen we je zo goed als mogelijk te helpen met de selectie van de juiste hordeur voor jouw situatie. Daarbij heb je de hor liever gister al geplaatst dan vandaag. Dat begrijpen we en daarom proberen we een snelle levertijd te hanteren. Alle producten die je bij ons besteld versturen we binnen 10 werkdagen. Enkel wanneer een hor op speciale kleur gespoten moet worden kan dit oplopen tot 15 werkdagen. Alle producten worden in Nederland geproduceerd met hoogwaardige materialen. Hierdoor kan je er vanuit gaan dat deze producten tientallen jaren mee moeten kunnen gaan.

Veelgestelde vragen

Welke soorten hordeuren zijn er?

Voor enkele draaideuren kan heb je de keuze uit de plisséhordeur of een vaste hordeur. Deze zijn ideaal geschikt voor enkele draaideuren.

Hoe snel wordt de hor voor draaideur geleverd?

We versturen de producten met 10 werkdagen naar je toe. Wanneer dit het geval is ontvang je een track and trace code van ons. Wanneer een hordeur op speciale kleur gespoten moet worden kan dit oplopen naar 15 werkdagen.

Is de hordeur bestand tegen huisdieren?

De hordeuren van Handige Horren zijn van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor gaan deze goed samen met huisdieren. Het voordeel van geplisseerd gaas is dat de spanning niet op het gaas staat en deze hierdoor goed tegen een stootje kan. Hetzelfde geld voor een vaste hordeur waaraan je ‘schop platen’ kan toevoegen t.b.v. de stevigheid.

Waar moet ik mijn hordeur plaatsen?

Het hangt een beetje van de situatie af waar je het beste de hordeur kunt plaatsen. Wanneer je draaideur naar buiten opengaat wordt de hordeur binnen geplaatst. En andersom, dus als de deur naar binnen opengaat wordt de hordeur buiten geplaatst. Doorgaans wordt de hordeur ook geplaatst aan de kant waar de scharnieren van je huidige deur zitten.

In welke kleuren zijn de horren voor draaideur?

We kunnen de horren in iedere gewenste RAL-kleur maken als dat jij wilt. Vaak wordt er gekozen exact dezelfde kleur te gebruiken als je huidige kozijn. Dan wordt het een geheel en valt de hor het minste op.

Zit er garantie op mijn hordeur?

Zeker! Op alle producten van Handige Horren hanteren we een garantie termijn van twee jaar. Mocht er dus wat kapot gaan kunnen we dit repareren. Hiervoor kan je het product bij ons aanmelden waar deze vervolgens bij je thuis opgehaald wordt.