Horren voor draaideur

Vind de ideale hordeur voor je draaideur – Blader door ons aanbod en profiteer van op maat gemaakte oplossingen tegen vliegen en insecten. Meten, bestellen en installeren gaat moeiteloos!
Vind de ideale hordeur voor je draaideur – Blader door ons aanbod en profiteer van op maat gemaakte oplossingen tegen vliegen en insecten. Meten, bestellen en installeren gaat moeiteloos!
Hordeur voor draaideur

Onze selectie aan hordeuren

Al vanaf 550,00
Al vanaf 275,00
Al vanaf 299,00

Daarom onze hordeuren voor draaideuren

Meten en monteren is zóóó makkelijk

Gemakkelijk zelf meten en monteren met onze instructies voor hordeuren.

Instructies voor het monteren en inmeten van horren

Wat raden wij je aan?

Plissé hordeur

Ontdek de Plissé hordeur

De Plissé hordeur is perfect geschikt voor draaideuren. Deze hoogwaardige hordeur kan zowel in- als op de dag worden gemonteerd, met zowel schroeven als plakken als bevestigingsopties. Het geplisseerde gaas zorgt voor een flexibele positionering, terwijl het stevige aluminium frame en de ingebouwde borstel zorgen voor een perfecte afdichting. Met de Plissé hordeur creëer je een kind- en diervriendelijke omgeving met een lange levensduur en diverse kleuropties om perfect bij je kozijn te passen.
hordeur draaideur

Ontdek de Vaste Hordeur

De Vaste hordeur is een scharnierende hordeur en bestaat uit stevige aluminium profielen. De hordeur sluit doormiddel van magneten aan tegen het kozijn. Standaard uitgerust met één schopplaat, biedt het de optie om extra schopplaten toe te voegen in stappen van 30 centimeter tegen meerprijs. Met een geïntegreerde handgreep in het midden en de mogelijkheid om te kiezen uit standaard of aangepaste RAL-kleuren, combineert deze vaste hordeur functionaliteit met een perfecte pasvorm, waardoor het de ideale keuze is voor draaideuren.

''Super kwaliteit horren, heel makkelijk te plaatsen''

''Nog nooit eerder een hor online gekocht, waardoor ik niet wist welke ik moest kopen. Enorm goed geholpen door de klantenservice. Zelf ben ik niet handig, maar ondanks dat heel makkelijk de hor kunnen plaatsen.''

Deze klanten gingen je al voor

Kijk hoe het er bij onze klanten uitziet

Ontdek onze topfavoriet: de op maat gemaakte Plissé hordeur, perfect voor elke draaideur. Met zijn aanpasbaarheid aan diverse afmetingen en beschikbaarheid in 5 standaardkleuren, plus de optie voor elke gewenste RAL-kleur, past deze hordeur moeiteloos in elk interieur. Vele tevreden klanten hebben hun draaideur al getransformeerd met onze Plissé hordeur. Laat je inspireren door hun prachtige hordeuren en ontdek de veelzijdigheid en stijl van onze Plissé hordeuren hieronder.

Het begint allemaal bij meten.

We hebben alvast de meest gebruikelijke instructies voor een draaideur voor je op een rijtje gezet. Dankzij onze duidelijke meetinstructies wordt het meten en plaatsen van een hordeur een eenvoudige klus.

Veelgestelde vragen

Het plaatsen van je hordeur hangt natuurlijk af van hoe je draaideur is opgezet. In veel gevallen is het mogelijk om een plissé hordeur direct in het kozijn te installeren, wat vaak de voorkeur heeft omdat je dan geen extra onderdelen nodig hebt, zoals hoeklijnen of een ‘op-de-dag’ set. Dit staat allemaal duidelijk uitgelegd in onze meetinstructies, zodat je precies weet wanneer je de hordeur in het kozijn kunt plaatsen. Als het in jouw situatie niet mogelijk is om de hordeur in het kozijn te plaatsen, geen probleem! We hebben ook een reeks hordeuren en handige accessoires die speciaal ontworpen zijn om de installatie op het kozijn zo simpel en soepel mogelijk te maken. Voor de vaste hordeur geldt dat deze alleen op het kozijn geplaatst kan worden, omdat anders de deur niet goed afsluit en er kieren kunnen ontstaan. Met onze oplossingen zorg je ervoor dat je hordeur perfect past, zodat je huis effectief beschermd blijft tegen insecten en je toch kunt genieten van frisse lucht.
Absoluut! Onze plissé hordeuren zijn gemaakt om alle soorten weer te doorstaan, zelfs flinke stormen. Ze passen perfect aan de buitenkant van je deurkozijn, als dat nodig is. Als je deur naar binnen opent, kun je de hordeur gewoon aan de buitenkant bevestigen. We adviseren wel om de hordeur op te bergen in de beschermende cassette wanneer je ‘m niet gebruikt. Dit voorkomt dat vuil of bladeren door de wind in het gaas terechtkomen, waardoor je hordeur netjes en schoon blijft.
Onze hordeuren zijn stevig en kunnen goed tegen een stootje, wat ze ideaal maakt voor een levendig huishouden met kinderen en huisdieren. Ze zijn makkelijk in gebruik en als ze een keer uit de rails lopen, zet je ze zo weer terug. Het is wel belangrijk om er een beetje voorzichtig mee te zijn, zodat je hordeur mooi blijft en lang meegaat. Met onze hordeuren kies je voor een gebruiksvriendelijke oplossing die past in een gezellig thuis.
Geen zorgen over de deurklink! Het lijkt misschien een probleem bij het eerste idee om een hordeur te plaatsen, maar dat is het niet. Omdat de deurklink met de draaiende deur mee naar buiten beweegt, zit deze niet in de weg. Wanneer je de hordeur dicht doet, sluit deze netjes op het kozijn aan en heb je geen hinder van de klink. Zo kun je zonder gedoe genieten van frisse lucht in huis.

Hor voor draaideur, welke past bij mij?

Voor een enkele (normale) draaideur zijn er verschillende opties mogelijk wat betreft geschiktheid van een hordeur. Wanneer de deur naar buiten opengaat wordt de hor aan de binnenkant geplaatst. En omgekeerd; wanneer de deur naar binnen opengaat wordt de hor buiten geplaatst. Het is afhankelijk van jouw behoefte welk type hordeur ideaal geschikt is.

Voordelen van een hor voor draaideur

Een hor plaatsen in je draaideur heeft vele voordelen. Zo kun je de ruimte perfect ventileren zonder dat de bijbehorende ongedierte je woning betreden. Met de producten van Handige Horren kan je je ruimte 100% afsluiten voor ongedierte maar haal je de frisse lucht wel optimaal naar binnen. Ventilatie is belangrijk en draagt bij aan je gezondheid. Zo slaap je beter wanneer je goed kan ventileren. Ook blijft je meubilair mooi. Vliegen hebben bijvoorbeeld de slechte eigenschap overal hun behoefte te doen. In de gordijnen of tegen je gewitte muur. Met een hor voor jouw draaideur heb je hier geen last meer van.

Verschillende opties voor een hor in draaideur

Er zijn verschillende type hordeuren en montagemogelijkheden mogelijk voor een (enkele) draaideur. Zo is het mogelijk een plissé hordeur te plaatsen zowel ‘in de dag’ als ‘op de dag’. Of wel zowel op als in het kozijn. Daarnaast is het ook mogelijk een vaste hor voor draaideur te plaatsen. De vaste hordeur werkt hetzelfde als een normale deur.

Plissé hordeur voor in een draaideur

Een plissé hordeur is ideaal geschikt in bijna iedere situatie! Bij draaideuren heb je vaak zowel de optie om deze ‘in de dag’ als ‘op de dag’ te plaatsen. Via de instructies is het makkelijk te bepalen hoe je de originele plissé hordeur inmeet en monteert. Kom je er echt niet uit? Je kan ook foto’s van je situatie met ons delen per mail en chat. We kijken dan op afstand met je mee en kunnen je op die wijze adviseren.

‘In de dag’ plissé hordeur voor draaideur

Vaak is het mogelijk een hor voor draaideur ‘in de dag’ te plaatsen. Of wel; tussen de kozijnen. In de regel plaats je de casette aan dezelfde kant waar ook de scharnieren van je huidige draaideur bevestigd zijn. met behulp van de borstel waarmee de plissé hordeur is uitgevoerd zal de hordeur tegen je kozijn afsluiten. Heb je een scheef kozijn? Geen zorgen, je kan de hordeur afstellen zodat deze perfect op jouw kozijn aansluit.

Plissé hordeur voor draaideur ‘op de dag’ plaatsen

Naast dat je de hordeur ook in de dag kan plaatsen is het ook mogelijk deze op de dag te plaatsen. Hiervoor wordt vaak gekozen wanneer er bijvoorbeeld geen ruimte is om de hordeur in de dag te plaatsen. Wanneer je een hordeur op de dag wilt plaatsen maak je gebruik van hoeklijnen. Dit is een L profiel die op het kozijn wordt geplakt/geboord. Hier kan de casette van de hordeur tegenaan geplaatst worden. Om de hordeur af te laten sluiten plaats je aan de andere kant ook een hoeklijn. Zo creëer je eigenlijk een volledige omlijsting.

Hor voor draaideur in iedere RAL-kleur mogelijk

We kunnen alle hordeuren in alle RAL-kleuren maken. Dit betekent dat je de hordeur perfect kan afstemmen op jouw kozijn of interieur. Hierdoor creëer je eenheid en is de aanwezigheid van de hordeur minder opvallend.

Hordeur die bestand is tegen huisdieren

Hordeuren en huisdieren kunnen niet altijd een goede combinatie zijn. Alle hordeuren in het Handige Horren assortiment kunnen goed tegen stootje en zijn hufter proof. Toch zeker weten dat je hordeur niet kapot wordt gemaakt door je huisdier? De stevige vaste hordeur is dan een goede optie. Hier is het mogelijke extra schop platen aan toe te voegen ten behoeven van de stevigheid.

Vaste hordeur in draaideur

Ook is het mogelijk een vaste hordeur te gebruiken voor je draaideur. Een vaste hordeur werk op dezelfde wijze als een normale deur. Deze wordt gemonteerd met scharnieren die je in het kozijn schroeft. Hier hang je de hordeur aan op en deze kan met magneten dicht blijven. Met de meegeleverde handgrepen is het makkelijk de hordeur te bedienen. Daarnaast zit op de vaste hordeur standaard een ‘schop plaat’ optioneel is het mogelijk hier meer schop platen aan toe te voegen. Hiervoor wordt bijvoorbeeld gekozen wanneer er hele grote honden in huis rondlopen.

Waarom een hor voor draaideur bestellen bij Handige Horren?

Bij Handige Horren proberen we je zo goed als mogelijk te helpen met de selectie van de juiste hordeur voor jouw situatie. Daarbij heb je de hor liever gister al geplaatst dan vandaag. Dat begrijpen we en daarom proberen we een snelle levertijd te hanteren. Alle producten die je bij ons besteld versturen we binnen 10 werkdagen. Enkel wanneer een hor op speciale kleur gespoten moet worden kan dit oplopen tot 15 werkdagen. Alle producten worden in Nederland geproduceerd met hoogwaardige materialen. Hierdoor kan je er vanuit gaan dat deze producten tientallen jaren mee moeten kunnen gaan.

Veelgestelde vragen

Welke soorten hordeuren zijn er?

Voor enkele draaideuren kan heb je de keuze uit de plisséhordeur of een vaste hordeur. Deze zijn ideaal geschikt voor enkele draaideuren.

Hoe snel wordt de hor voor draaideur geleverd?

We versturen de producten met 10 werkdagen naar je toe. Wanneer dit het geval is ontvang je een track and trace code van ons. Wanneer een hordeur op speciale kleur gespoten moet worden kan dit oplopen naar 15 werkdagen.

Is de hordeur bestand tegen huisdieren?

De hordeuren van Handige Horren zijn van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor gaan deze goed samen met huisdieren. Het voordeel van geplisseerd gaas is dat de spanning niet op het gaas staat en deze hierdoor goed tegen een stootje kan. Hetzelfde geld voor een vaste hordeur waaraan je ‘schop platen’ kan toevoegen t.b.v. de stevigheid.

Waar moet ik mijn hordeur plaatsen?

Het hangt een beetje van de situatie af waar je het beste de hordeur kunt plaatsen. Wanneer je draaideur naar buiten opengaat wordt de hordeur binnen geplaatst. En andersom, dus als de deur naar binnen opengaat wordt de hordeur buiten geplaatst. Doorgaans wordt de hordeur ook geplaatst aan de kant waar de scharnieren van je huidige deur zitten.

In welke kleuren zijn de horren voor draaideur?

We kunnen de horren in iedere gewenste RAL-kleur maken als dat jij wilt. Vaak wordt er gekozen exact dezelfde kleur te gebruiken als je huidige kozijn. Dan wordt het een geheel en valt de hor het minste op.

Zit er garantie op mijn hordeur?

Zeker! Op alle producten van Handige Horren hanteren we een garantie termijn van twee jaar. Mocht er dus wat kapot gaan kunnen we dit repareren. Hiervoor kan je het product bij ons aanmelden waar deze vervolgens bij je thuis opgehaald wordt.