Wat betekent Reynaers SL38?

Betekenis: Reynaers SL38

Het Reynaers SL38 kozijn is een type raam- en deurkozijn vervaardigd uit aluminium, ontworpen door het bedrijf Reynaers Aluminium. Dit systeem valt op door zijn slanke lijnen, waarmee het een subtiele en stijlvolle uitstraling biedt aan zowel moderne als traditionele bouwprojecten. Door het slanke design is het mogelijk om meer daglicht binnen te laten in de ruimte, wat bijdraagt aan een heldere en open sfeer.

Een belangrijk kenmerk van de SL38 kozijnen is hun energie-efficiëntie. Ze zijn ontwikkeld om uitstekende isolatie te bieden, wat niet alleen zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat, maar ook helpt bij het verlagen van de energiekosten. Dit aspect maakt ze een praktische keuze voor projecten waar energiebesparing een prioriteit is.

De veelzijdigheid van het SL38 systeem laat zich zien in de beschikbaarheid van diverse stijlen, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende architectonische voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat het systeem inzetbaar is voor een breed scala aan projecten, zonder concessies te doen aan esthetiek of functionaliteit.

Wat betreft duurzaamheid, biedt aluminium als materiaal vele voordelen. Het is bestand tegen diverse weersomstandigheden en heeft een lange levensduur, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het kozijn. Daarnaast is aluminium volledig recyclebaar, wat de SL38 kozijnen een milieubewuste keuze maakt voor bouwprojecten.

Naast de SL38 kozijnen biedt Reynaers Aluminium ook andere systemen en oplossingen zoals schuifdeuren en zonwering, die samen een integraal onderdeel kunnen vormen van de architecturale vormgeving. Het SL38 kozijn staat dus niet alleen voor esthetiek en functionaliteit, maar ook voor een bewuste keuze op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid in de bouw.

Welke hor is geschikt voor een Reynaers SL38 kozijn?

Heb je een Reynaers SL38 kozijn en wil je hier een hor voor plaatsen? Dan raden wij de Klemhor aan. De Klemhor is speciaal ontworpen voor aluminium kozijnen en is de beste voor dit type kozijn. Door de uiterst dunne klemmen van de Klemhor kan de Klemhor gemakkelijk geplaatst worden in het kozijn zonder te schroeven, boren of plakken. Er zijn dus geen aanpassingen aan het kozijn nodig voor het plaatsen van deze hor.

Reynaers SL38

Een vraag stellen?

Livechat

Stel je vraag via de Livechat

Mail

Binnen 24 uur reactie

Formulier

Binnen 24 uur reactie