Wat betekent Plissé raamhor?

Betekenis: Plissé raamhor

Een Plissé raamhor, net als zijn tegenhanger voor deuren, maakt gebruik van een uniek gevouwen gaas dat zich opent en sluit in een accordeonachtige beweging. Deze hor is speciaal ontworpen voor ramen en biedt een innovatieve oplossing om insecten buiten te houden terwijl frisse lucht vrijelijk je huis binnen kan stromen. De plissé raamhor is een elegante en praktische aanvulling op elk huishouden, waarbij het ontwerp zowel functionaliteit als esthetiek combineert.

Het systeem bestaat uit een frame dat aan elke zijde van het raam wordt bevestigd, waarbinnen het gevouwen gaas zich horizontaal uitstrekt. Wanneer niet in gebruik, vouwt het gaas netjes op aan één kant van het frame. Hierdoor is het gaas bijna onzichtbaar en doet dit geen afbreuk doet aan het uitzicht of de esthetiek van het raam. Dit maakt de plissé raamhor een discrete keuze vergeleken met traditionele vaste of rolhorren.

Een van de grootste voordelen van de plissé raamhor is de gebruiksvriendelijkheid. Het openen en sluiten van de hor verloopt moeiteloos en je kunt het gemakkelijk met één hand doen, waardoor het een ideale optie is voor bijna elke raamgrootte en -type, inclusief grotere raampartijen waar andere hor-oplossingen minder praktisch zouden zijn. De Plissé raamhor is te schroeven maar optioneel ook uit te voeren met magneet- en staalband.

Voordelen ten opzichte van een Rolhor

Een Plissé raamhor heeft als unieke functie dat het gaas geplisseerd is, in tegenstelling tot een Rolhor. Op het gaas van de Rolhor staat een continue spanning. Men kan het gaas van de Plissé raamhor op elke gewenste positie remmen. De Rolhor moet altijd of open of dicht. In plaats van alleen horizontaal kan men de Plissé raamhor ook verticaal uitvoeren. Ook is de Plissé raamhor te plaatsen zonder te schroeven.
Door magneet- en staalband te gebruiken, hoeft men de Plissé raamhor niet te schroeven.

Een vraag stellen?

Livechat

Stel je vraag via de Livechat

Mail

Binnen 24 uur reactie

Formulier

Binnen 24 uur reactie