Wat betekent FAKRO dakraam?

Betekenis: FAKRO dakraam

Een FAKRO dakraam is een raam ontworpen voor installatie in schuine daken, veel gebruikt in zolders of bovenverdiepingen van woningen en gebouwen. FAKRO is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige dakramen en toebehoren. Deze ramen zijn specifiek ontworpen om natuurlijk licht en ventilatie te bieden in ruimtes die anders donker en minder toegankelijk zouden zijn.

Een FAKRO dakraam onderscheidt zich door zijn duurzaamheid, innovatieve ontwerp en de gebruikte materialen, zoals hout en PVC, die zorgen voor een lange levensduur en uitstekende isolerende eigenschappen. De ramen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen, waaronder tuimelvensters die om hun as draaien voor gemakkelijke bediening en reiniging, en uitzettuimelvensters die zorgen voor een onbelemmerd uitzicht en maximale hoeveelheid binnenvallend licht.

Voor het plaatsen van een hor op- of in een FAKRO dakraam kan er gebruik gemaakt worden van verschillende horren. Zo zijn de Rolhor, de Plissé raamhor en de Voorzethor drie raamhorren die geschikt zijn voor het monteren op een FAKRO dakraam.

Een vraag stellen?

Livechat

Stel je vraag via de Livechat

Mail

Binnen 24 uur reactie

Formulier

Binnen 24 uur reactie