-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Iedereen handig met
horren.

Daarom Handige Horren!

Maak eenvoudig uw keuze voor een hor

Op ieder potje past een deksel. Vrijwel iedere raam- en deursituatie is geschikt om een hor in of op te plaatsen. 

Handige Raamhorren

Handige Hordeuren

Joris - Doetinchem
Lees verder
Een paar weken geleden heb ik mijn horren besteld bij Handige Horren. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en de horren passen goed in mijn kozijnen. Aan de hand van de duidelijke video’s kwam ik er zelf vrij gemakkelijk uit. Producten werden vrij snel geleverd en doormiddel van een track&trace kon ik de bestelling goed volgen. De horren waren stevig ingepakt.
Thijs - Amstelveen
Lees verder
Zelf de horren ingemeten middels de duidelijke inmeetinstructies. Binnen tien werkdagen heb ik de producten ontvangen waarbij ik een track and trace code heb ontvangen. Snel, duidelijk en betrouwbaar. Kortom aan iedereen aan te bevelen.
Floris - Utrecht
Lees verder
Horren besteld bij handigehorren.nl die binnen tien werkdagen bij mij thuis zijn geleverd. Kwalitatief zeer hoogstaande horren en op speciale kleur gemaakt van mijn kozijn. Het zelf inmeten was zo gepiept.
Jasper - Bourtange
Lees verder
Ingemeten volgens de instructievideo’s. Producten passen goed in mijn kozijnen. Goed verpakt en levertijd was ook zoals gecommuniceerd.
Thijme - Lelystad
Lees verder
Hele mooie handige en kwalitatieve horren. Snel geleverd. Goed verpakt en kwaliteit is het zeker. Als ik ooit nog horren bestel ga ik het hier nogmaals doen.

Insecten buiten laten, frisse lucht naar binnen

Door gebruik te maken van horren zorg je ervoor dat frisse lucht de woning binnenkomt zonder dat er allerlei beestjes meekomen naar binnen. Horren zijn niet alleen voor ramen verkrijgbaar maar ook voor verschillende deuropeningen. Onder verschillende soorten hordeuren is de originele plissé hordeur een favoriet. Deze wordt standaard op maat gemaakt en is verkrijgbaar in elke RAL-kleur naar keuze. Handige Horren maakt gebruik van hoogwaardige aluminium materialen en voert daarom het merk Keje. Door gebruik te maken van deze duurzame onderdelen zal de originele plissé hordeur een lange levensduur hebben en kan je er jarenlang van genieten. 

Horren op maat laten maken

Elk kozijn is uniek. Letterlijk en figuur, aangezien elk raamkozijn zijn eigen unieke afmeting heeft. Horren dienen dus vaak op maat gemaakt te worden speciaal voor elk kozijn. Omdat het zelf produceren van horren niet de gemakkelijkste klus biedt Handige Horren verschillende soorten horren op maat gemaakt aan. Je hoeft zelf enkel de maten door te geven en de horren te bevestigen. Toch een meetfout gemaakt? Kan gebeuren. Sommige producten komen in aanmerking voor onze omruilservice. Zo kan er voor een schappelijk bedrag een nieuwe hor geproduceerd worden en dienen er geen extra verzendkosten betaald te worden om de hor om te ruilen.

De keuze is reuze

Er zijn veel verschillende soorten kozijnen en zo zijn er ook verschillende soorten raamhorren en hordeuren. Natuurlijk kan dit een beetje overweldigend overkomen. Welke product is nou geschikt voor mijn kozijn? Bij Handige Horren helpen we je er graag mee. Door de keuzehulp te gebruiken kom je al gauw uit bij een hor die de perfecte match is met jouw kozijn. Binnen het samenstellen van jouw hor is het nog mogelijk om verschillende opties toe te voegen zoals het gebruik van pollengaas of pet-screengaas. Kom je soms wat gekke begrippen tegen? In onze kennisbank hebben we zoveel mogelijk vaktermen omschreven om het nog wat makkelijker te maken.

Iedereen handig met horren

Eenmaal het juiste product gevonden en klaar om te gaan bestellen? Enkel de maten nog even noteren. Het meten van de juiste maten kan soms als een enorme drempel ervaren worden. Hoe weet je zeker dat je de correcte maten meet voor je muggenhor? Door onze duidelijke meet- en montage instructies te bekijken maken we het al een stuk makkelijker voor je. Wij geloven erin dat we iedereen handig met horren kunnen maken. Kom je er echt niet uit? Maak gebruik van de livechat of neem contact op via de contactpagina. Onze horrenspecialisten staan klaar voor je.