-ll

Binnen 10 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Meetinstructie inzethor houten kozijn

Benodigdheden

Gereedschap

Instructies

inzethor-kunststof-1

Begin met het openen van het raam vanuit de binnenkant van de woning. Meet vervolgens de strakke dagmaat. Dit is de maat van de kozijn-opening, ook wel bekend als de ‘doorkijkmaat’. Meet de breedte op drie verschillende plekken en noteer de kleinste gemeten maat in millimeters. Trek hier geen speling van af.

Inzethor instructie

Meet op dezelfde manier de strakke dagmaat voor de hoogte. Meet hierbij ook op drie verschillende plekken en noteer de kleinste maat in millimeters. Trek hier geen speling van af.

inzethor-hout-3

Let even op hoe je aluminiumlijst is geplaatst. Zit deze voor of tussen de kozijnen? 

inzethor-hout-4

Let op hoe de aluminiumlijst geplaatst is. Zit deze voor of tussen de kozijnen? Dit is belangrijk om te weten voor het bepalen van de juiste maat van het diepteprofiel.

Stap 4: Let op of er een ventilatierooster in het raam zit. In dat geval kies je het grootste diepteprofiel, zodat de inzethor verder van het raam af komt te staan. Hierdoor voorkom je dat het ventilatierooster tegen het horrengaas komt wanneer je het raam sluit.

Als je een rolluik hebt, kies dan een kleiner diepteprofiel om ervoor te zorgen dat de inzethor niet te ver van het raam af komt te staan. Dit maakt het makkelijker om de inzethor tussen het raam en het rolluik te plaatsen.

Een vraag stellen?

Livechat

Altijd iemand beschikbaar