Vaste hordeur plissé

Makkelijk te monteren
Duurzaam product
Level: Goed te doen
Tijd: 10-15 min

Al vanaf 296,00

Stel je product samen

Alles over de Vaste hordeur plissé

De Hugo vaste hordeur plissé is een stijlvol product, speciaal ontwikkeld voor een houten kozijn waarbij de deur of raam naar buiten toe geopend wordt. Dit product is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van boren en schroeven wordt gemonteerd op het kozijn. Het gaas is geplisseerd in de kleur zwart.

Dankzij de geïntegreerde trekbalken en het unieke touw vergrendelsysteem is het product op elke gewenste stand te positioneren. Doordat dit product van links naar rechts wordt bediend, is het uitermate geschikt als een deur. De boorgaten kunnen worden voorzien van afdekdopjes, waardoor de gaten niet meer zichtbaar zijn. Dit product is gemaakt voor montage op het kozijn. Vanwege het U profiel is het product gemakkelijk te monteren.

De Vaste hordeur plissé is standaard leverbaar in vier standaard RALkleuren. Uiteraard is een afwijkende RALkleur ook mogelijk tegen meerprijs. Tevens is het ook mogelijk om dit product uit te voeren met een stof in plaats van gaas.

Inmeetinstructies

Het inmeten van de vaste hordeur plissé is simpel!

Maten doorkijk

Meet de doorkijk maten(A+B) in en tel hierbij + 52 millimeter bij zowel de hoogte als de breedte.

Waarom 52 millimeter?
Het aluminium frame van het product hebben een breedte van 26mm (de helft van 52mm). Wanneer je de doorkijkmaten hebt gemeten en hier dus 52mm bij optelt sluit de grootte perfect aan op de maatvoering van je kozijn.

Let ook even op de soort raamuitzetter.
Kijk ook even wat voor een type raamuitzetter je hebt. Komt deze voorbij het kozijn wanneer je je raam open zet? Vervang deze dan voor een telescoop raamuitzetter.

Montageinstructies

Het product monteren is simpel:

Monteren met schroeven
Houdt het product voor het kozijn op de goede plek. Vervolgens kan je met een schroevendraaier en de meegeleverde schroeven het product vast schroeven.

Monteren met magneetband

Maak het oppervlak waar je de vaste raamhor plissé gaat monteren goed schoon met de meegeleverde schoonmaak doek. Wanneer deze goed schoon is kan je de magneetplak strip op het kozijn plakken. Hierna kan je heel makkelijk het product op het kozijn ‘plakken’ met behulp van de magneten.

Soort kozijn Houten kozijn, kunststof kozijn en aluminium kozijn
Kleuren In iedere gewenste RAL-kleur mogelijk.
Materiaal Profiel aluminium
Type gaas Grijs, zwart en pollengaas
Maximale hoogte 2200MM
Maximale breedte 1500MM
Productsoort Horren
Diepte De inzethor kan uitgevoerd worden in small (18mm), standaard (33mm) en extra diep (43mm)