-ll

Binnen 15 werkdagen in huis

-ll

Gegarandeerd kwaliteit horren

-ll

Altijd 2 jaar garantie

Vaste hordeur plissé

Makkelijk te monteren
Duurzaam product
Level: Goed te doen
Tijd: 10-15 min

Al vanaf 296,00

Stel je product samen

Alles over de Vaste hordeur plissé

De Hugo vaste hordeur plissé is een stijlvol product, speciaal ontwikkeld voor een houten kozijn waarbij de deur of raam naar buiten toe geopend wordt. Dit product is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van boren en schroeven wordt gemonteerd op het kozijn. Het gaas is geplisseerd in de kleur zwart.

Dankzij de geïntegreerde trekbalken en het unieke touw vergrendelsysteem is het product op elke gewenste stand te positioneren. Doordat dit product van links naar rechts wordt bediend, is het uitermate geschikt als een deur. De boorgaten kunnen worden voorzien van afdekdopjes, waardoor de gaten niet meer zichtbaar zijn. Dit product is gemaakt voor montage op het kozijn. Vanwege het U profiel is het product gemakkelijk te monteren.

De Vaste hordeur plissé is standaard leverbaar in vier standaard RALkleuren. Uiteraard is een afwijkende RALkleur ook mogelijk tegen meerprijs. Tevens is het ook mogelijk om dit product uit te voeren met een stof in plaats van gaas.

 • Zeer lange levensduur
 • In iedere RAL-kleur uitvoerbaar
 • Montage zowel door te plakken als door te schroeven
 • Wordt 100% montage klaar geleverd
 • Makkelijk te verwijderen van het kozijn bij magneetband
 • Te plaatsen bij deuropeningen boven de grond
 • Huisdier- en kindvriendelijk
 • Smal frame rondom
 • Vrijwel in elke situatie te plaatsen
 • Goed doorzicht
 • Kan tegen een stootje
 1. Niet uitvoerbaar in pollengaas
 2. Stof gaat op den duur in het gaas zitten

Inmeetinstructies

Duo plisse hor
Meet in millimeters de opening van je deur kozijn. Doe dit op drie plekken en noteer de grootste maat. Niet alle kozijnen zijn namelijk even recht.
Duo plisse hor 2
Meet de breedte ook in millimeters met een rolmaat op drie plekken en noteer de grootste maat.
Duo plisse hor 3
Kijk of je genoeg ruimte hebt om de vaste hordeur plissé op het kozijn te plaatsen. Omdat het frame 26 mm breed is en met magneetband of schroefgaten op het kozijn wordt gemonteerd moet je deze (26×2)= 52 millimeters zowel bij de breedte als de hoogte optellen. Dit is je bestelmaat en productiemaat.

Montageinstructies

duo plissehor-1
Pak de vaste plissehordeur uit en plaats deze op de gewenste plek voor je kozijn.
voorzet-plissehor-2
Wanneer deze goed hangt kun je het product vastschroeven met de meegeleverde schroeven. Of wanneer je gaat monteren met magneetband kun je de magneetband om het kozijn heen plakken.
voorzet-plissehor-3
Wanneer je de hor goed hebt vastgeschroefd kun je de schroefgaten afdekken met de meegeleverde witte afdek dopjes voor een betere look. Wanneer je de magneetbanden om het kozijn hebt geplakt kun je de hor op de magneetband plakken.
voorzet-plissehor-4
De vaste hordeur plissé is klaar voor gebruik. Je kan deze op iedere gewenste stand gebruiken en vastzetten met de geïntegreerde remmetjes.