Wat betekent Powertape?

Betekenis: Powertape

Powertape is een zeer sterke, dubbelzijdige tape die speciaal ontworpen is om onderdelen stevig vast te maken. In het geval van horren wordt de Powertape gebruikt om de hor zonder boren of schroeven aan het kozijn te bevestigen. Powertape wordt voornamelijk gebruikt bij het monteren van de Plissé hordeur. Eerst plak je de tape op de hor en daarna bevestig je de hor met de tape aan het kozijn. Dit maakt de installatie eenvoudig en zorgt voor een stevige bevestiging zonder de noodzaak van permanente veranderingen aan het kozijn.

Het schoonmaken van het oppervlak waar de tape wordt aangebracht, is cruciaal voor een optimale hechting. Stof, vuil, en vet kunnen de kleefkracht van de tape namelijk verminderen. Daarom is het belangrijk het kozijn grondig schoon te maken en te ontvetten voordat de tape wordt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de tape maximaal kan hechten en de hor veilig en stevig op zijn plaats blijft.

Powertape biedt een duurzame oplossing die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en de dagelijkse belasting van het openen en sluiten van de hor kan weerstaan. Het gebruik van powertape voor het bevestigen van horren is een efficiënte methode. Deze methode bespaart tijd en behoudt de integriteit van het kozijn.

Een vraag stellen?

Livechat

Stel je vraag via de Livechat

Mail

Binnen 24 uur reactie

Formulier

Binnen 24 uur reactie