Wat betekent Magnetische scharnieren?

Betekenis: Magnetische scharnieren

Magnetische scharnieren voor een Voorzethor zijn ingenieuze mechanismen waarmee de hor aan het raamkozijn kan worden bevestigd. Deze scharnieren maken gebruik van magnetische aantrekkingskracht om de hor op zijn plaats te houden, wat zorgt voor een stevige en veilige bevestiging zonder dat er gaten of schroeven nodig zijn.

Met magnetische scharnieren kun je de voorzethor eenvoudig openen en sluiten wanneer dat nodig is. De magneten zorgen aan de andere zijde van het kozijn ervoor dat de hor stevig blijft zitten, maar kunnen gemakkelijk worden losgemaakt wanneer je de hor wilt verwijderen. Hierdoor is het schoonmaken van het raam of andere onderhoudstaken een eenvoudige taak. Eigenlijk maak je van de Voorzethor een soort magnetisch horren-klapdeurtje.

Magnetische scharnieren zijn een handige en gebruiksvriendelijke oplossing om de voorzethor aan het raamkozijn te bevestigen. Ze bieden de flexibiliteit om de hor snel te installeren en te verwijderen, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een veilige en stevige bevestiging. Dit maakt de voorzethor met magnetische scharnieren een praktische keuze voor insectenwering en ventilatie.

magnetische scharnieren hor

Een vraag stellen?

Livechat

Stel je vraag via de Livechat

Mail

Binnen 24 uur reactie

Formulier

Binnen 24 uur reactie