Wat betekent Klemhor?

Betekenis: Klemhor

Een Klemhor is een type hor dat speciaal is ontworpen voor gebruik in draaikiepramen en kantelkiepramen, gemaakt voor zowel aluminium-, houten- als kunststof kozijnen. Deze hor wordt gemonteerd zonder te boren of schroeven, dankzij de zeer dunne, roestvrijstalen klemmen die de hor stevig op zijn plaats houden.

De klemmen van de Klemhor hebben verschillende dieptes, afhankelijk van de beschikbare ruimte in het kozijn. Dit zorgt ervoor dat de hor op de juiste afstand van het raamkozijn kan worden geplaatst. Rondom het profiel van de hor is een borstel aangebracht die zorgt voor een perfecte afdichting tussen de hor en het kozijn, waardoor kleine kiertjes waar ongedierte doorheen kan kruipen worden voorkomen en het kozijn niet beschadigd raakt.

Een Klemhor is voorzien van een borstel rondom voor een perfecte afsluiting, wat helpt bij het voorkomen van beschadigingen en het op zijn plaats houden van de hor, zelfs bij sterke wind. De dunne roestvrijstalen klemmen zorgen ervoor dat het raam goed gesloten kan worden zonder zorgen dat de hor in de weg zit. Voor aluminium kozijnen is er een extra borstel aan de achterzijde van de hor voor een naadloze afsluiting tegen het kozijn.

Door de dunne klemmen is de Klemhor is eenvoudig te monteren. De Klemhor is beschikbaar in verschillende dieptes. Het is ook gemakkelijk te verwijderen, bijvoorbeeld wanneer de glazenwasser langskomt. Ook is de hor is weer- en stormbestendig en heeft een hoogwaardig aluminium frame voor een lange levensduur. De Klemhor is beschikbaar in 11 standaard kleuren. Tevens kan de Klemhor uitgevoerd worden in elke gewenste RAL-kleur.

Een vraag stellen?

Livechat

Stel je vraag via de Livechat

Mail

Binnen 24 uur reactie

Formulier

Binnen 24 uur reactie