Wat betekent Klem?

Betekenis: Klem

Een klem is een essentieel bevestigingsonderdeel dat gebruikt wordt bij de montage van een Klemhor, speciaal ontworpen om zonder boren of schroeven te bevestigen. Deze klemmen zijn gemaakt van dun, roestvrij staal en zijn ontworpen om een stevige en veilige verbinding tussen de hor en het kozijn te creëren. Dankzij hun variërende dieptes kunnen ze aangepast worden aan de specifieke ruimte tussen het raamkozijn en de hor, waardoor een nauwkeurige en veilige pasvorm gegarandeerd wordt.

Deze klemmen zijn bijzonder handig omdat ze een snelle en schadevrije installatie van horren mogelijk maken op aluminium, houten of kunststof kozijnen. Het ontwerp zorgt ervoor dat de hor dicht op het kozijn aansluit, waardoor kiertjes waar ongedierte doorheen zou kunnen kruipen, geminimaliseerd worden. Bovendien zorgt de toevoeging van een borstel aan de rand van de klemhor voor een perfecte afdichting, wat de efficiëntie in het buiten houden van insecten verhoogt, terwijl het kozijn onbeschadigd blijft.

Het gebruik van klemmen voor de installatie van horren biedt een flexibele oplossing voor huishoudens die op zoek zijn naar een effectieve manier om insecten buiten te houden zonder permanente wijzigingen aan hun kozijnen aan te brengen. Dit maakt klemhorren een ideale keuze voor huurwoningen of voor wie zijn woning in originele staat wil behouden.

Klemmen voor Klemhorren zijn verkrijgbaar in verschillende maten om een perfecte pasvorm op diverse kozijn types te garanderen. Deze maten omvatten 5mm, 10mm (die vaak gebruikt wordt voor aluminium kozijnen), 17mm en 23mm.

Een vraag stellen?

Livechat

Stel je vraag via de Livechat

Mail

Binnen 24 uur reactie

Formulier

Binnen 24 uur reactie