Wat betekent Inzethor?

Betekenis: Inzethor

Een Inzethor is een op maat gemaakte hor. De Inzethor is speciaal ontworpen voor draaikiepramen en geschikt voor zowel kunststof als houten kozijnen. Deze hor is gemakkelijk te installeren zonder dat er schroeven, boren of plakken aan te pas komt. De Inzethor blijft op zijn plaats dankzij kunststof veren die ervoor zorgen dat het kozijn niet beschadigd raakt en de hor stevig in het kozijn zit.

De Inzethor is ontworpen om het hele jaar door in het kozijn te blijven zitten. Mocht je de hor toch willen verwijderen, bijvoorbeeld voor schoonmaakdoeleinden of wanneer de glazenwasser langskomt, dan is dit eenvoudig te doen. Dankzij het dunne aluminium profiel en het speciale ontwerp voor draaikiepramen kan het raam nog steeds soepel sluiten met de hor op zijn plaats.

De in verstek gezaagde hoeken van De Inzethor zorgen voor een naadloze afwerking en verbeterde duurzaamheid. De kunststof veren zorgen voor een solide afsluiting en voorkomen beschadiging aan het kozijn door het aluminium. De hor is leverbaar in dertien standaardkleuren en kan optioneel in elke gewenste RAL-kleur worden besteld, afgewerkt met een duurzame en kleurvaste poedercoating.

De Inzethor is verkrijgbaar in verschillende maten en diepteprofielen om perfect te passen in verschillende raam- of kozijntypen. Het diepteprofiel bepaalt hoe ver de hor van het raam of het kozijn af staat. Dit is belangrijk voor ramen met bijvoorbeeld uitstekende luchtroosters of aflekdorpels.

Het gaas van de Inzethor is verkrijgbaar in verschillende typen, waaronder standaard zwart of grijs gaas, pollengaas voor extra bescherming tegen pollen, en petscreen, een stevigere gaassoort die bestand is tegen huisdieren.

Wil je nou weten hoe je zelf een Inzethor kan plaatsen in je kozijn? Maak gebruik van onze instructies voor het meten en plaatsen van de Inzethor.

Een vraag stellen?

Livechat

Stel je vraag via de Livechat

Mail

Binnen 24 uur reactie

Formulier

Binnen 24 uur reactie