Wat betekent Draaiwervels?

Betekenis: Draaiwervels

Draaiwervels bij een Voorzethor zijn handige mechanismen waarmee de hor eenvoudig gemonteerd en verwijderd kan worden. Deze draaiwervels maken het mogelijk om de hor op het kozijn te bevestigen zonder dat er gaten of schroeven nodig zijn. Hierdoor kun je de hor snel en zonder gedoe installeren.

Een Voorzethor is een vaste raamhor die op het kozijn kan worden gemonteerd. Het bijzondere aan de voorzethor is dat deze kan worden bevestigd met draaiwervels of magnetische scharnieren. De draaiwervels kunnen al vastgezet worden met slechts 1 schroef per draaiwervels. Hierdoor is het niet nodig om het gehele kozijn te voorzien van gaten maar is enkel 4 schroeven al voldoende.

Dankzij de slimme draaiwervels is het verwijderen van onderdelen van de voorzethor een fluitje van een cent. Je kunt de hor eenvoudig losmaken wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld om het raam schoon te maken of voor andere onderhoudstaken. Dit maakt de voorzethor zeer gebruiksvriendelijk en handig in het dagelijks gebruik.

Met draaiwervels hoef je je geen zorgen te maken over flinke aanpassingen aan het kozijn of ingewikkelde montageprocedures. Ze bieden een elegante en efficiënte manier om de voorzethor stevig op zijn plaats te houden, zodat je kunt genieten van frisse lucht zonder zorgen over insecten, pollen of huisdieren.

Kortom, draaiwervels zijn een slimme en handige oplossing om de voorzethor op een eenvoudige manier te monteren en te verwijderen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of functionaliteit van de hor. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van insectenvrije lucht en een stijlvolle uitstraling.

Draaiwervels rolhor

Een vraag stellen?

Livechat

Stel je vraag via de Livechat

Mail

Binnen 24 uur reactie

Formulier

Binnen 24 uur reactie