Wat betekent Bottom-up Top-down?

Betekenis: Bottom-up Top-down

“Bottom-up top-down” is een innovatieve functie die beschikbaar is bij sommige raamhorren, zoals de Plissé raamhor en de Duo plissé hor. Deze functie biedt de flexibiliteit om het raamhor zowel vanaf de onderkant als vanaf de bovenkant te openen en te sluiten. Hiermee kunt u de positie van het hor aanpassen om zowel natuurlijke ventilatie van bovenaf als privacy van onderaf te behouden.

Met deze functie kunt u het raamhor aanpassen aan uw behoeften op elk moment van de dag. U kunt het hor bijvoorbeeld vanaf de bovenkant openen om frisse lucht binnen te laten terwijl u de onderkant gesloten houdt om insecten buiten te houden. Of u kunt het hor vanaf de onderkant omhoog schuiven om meer privacy te creëren terwijl u nog steeds wat licht en lucht binnenlaat.

Bottom-up top-down raamhorren zijn ideaal voor situaties waarin bijvoorbeeld de opening van een dakraam aan de bovenkant zit van het raam. Zo kan je gemakkelijk de bovenkant van de hor naar beneden schuiven, het raam openen en het horrengaas weer naar boven dichtschuiven. Horren die beschikken over Bottom-up Top-down bieden veelzijdigheid en gemak bij het gebruik van horren in verschillende omstandigheden.

bottom-up top-down

Een vraag stellen?

Livechat

Stel je vraag via de Livechat

Mail

Binnen 24 uur reactie

Formulier

Binnen 24 uur reactie